Ce ritual urmează Teo Trandafir în fiecare dimineață, de la începutul carierei: "Dacă vrei să trăiești viața așa cum ți-ai dori și să prosperi, trebuie să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce ritual urmează Teo Trandafir în fiecare dimineață, de la începutul carierei. Teo Trandafir s-a lansat într-o nouă inițiativă și a făcut trecerea de la TV la Radio. Publicul o poate asculta pe celebra prezentatoare în programul „Bară la bară', pe Radio Impuls. Teo mărturisește că datorează succesul și longevitatea în carieră unui ritual matinal, de la care nu se abate niciodată. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir, 55 de ani, și-a construit o carieră bogată de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate în domeniul mass-media. După ce a încetat colaborarea cu postul Kanal D, Teo Trandafir s-a orientat către prima ei pasiune, și anume radiodifuziunea. Teo Trandafir își încână fanii la Radio Impuls, în cadrul programului „Bară la bară”, între 16 și 19. Vedeta mărturisește că a avut dintotdeauna o disciplină de fier, când a venit vorba de cariera ei și consideră că aceasta a fost cheia reușitei. Teo este adepta unui ritual zilnic de la care nu se abate deloc, de ani de zile.

maxresdefault-5-1maxresdefault-5-1

Teo Trandafir mărturisește că pentru a avea succes în orice domeniu este nevoie de disciplină. Vedeta spune că ritualul ei zilnic este să se trezească zilnic la ora 6 dimineața, chiar și în zilele când nu muncește. Teo spune că acesta este pontul pe care i l-au oferit mulți oameni bogați.

Citește și: Andreea Popescu a povestit episodul când s-a bătut cu Delia în mașină: „La volan fiind, s-a întors să mă lovească…”. Prietenia lor durează de ani de zile

Citește și: Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la doar 35 de ani. A fost diagnosticat cu cancer la creier

Citește și: Monica Tatoiu, declarații acide: „Refuz să mai fiu ipocrită. Dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?” Ce spune despre desfrâu

Citește și:Nepoata lui Mircea Sandu, divorț la indigo după cel al nașilor Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf: „E șocant când afli că nu ești singura femeie din viața soțului'

Nu există ore nepotrivite și neprielnice, există oameni nepotriviți și neprielnici. Mă trezesc întotdeauna la aceeași oră, am același ritual, la ora 6 sunt în picioare, la 06:30 sunt în grădină și ud gazonul.

Eu am înțeles un lucru în viața asta. Dacă vrei să trăiești viața așa cum trebuie și așa cum ți-ai dori și să fii prosper, trebuie să te trezești dimineață. Eu am cunoscut milionari pe care i-am întrebat «domnule, cam pe la ce oră te trezești?», iar răspunsul a fost «la 4, pentru că trebuie să-i prind și pe americani, trebuie să-i prind și pe ai mei». N-am ajuns încă să mă trezesc la ora 4, dar măcar la un 6, mi se pare decent.„, spune Teo Trandafir pentru CanCan.ro.

Teo Trandafir, despre radio versus televiziune: „Sunt alte reguli, dar sunt reguli”

Deși mulți ar crede că munca la radio este un una mai puțin solicitantă decât la TV, Teo Trandafir contrazice această idee. Prezentatoarea spune că radioul are propriile sale reguli, cel puțin la fel de stricte ca cele din televiziune.

Dacă îți faci meseria cu relaxare, s-ar putea să nu-ți iasă. Trebuie să te pregătești, iar pregătirea nu presupune multă relaxare. Este o emisiune zilnică, trebuie să fii disciplinat, trebuie să ajungi la o anumită oră, nu poți să întârzii niciodată. Nu poți să nu intri atunci când e de intrat. Sunt alte reguli, dar sunt reguli. Odată ce ai făcut radio, nu-l uiți niciodată. Este ceva ce-ți intră în reflex, te ajută foarte mult în televiziune.„,mărturisește Teo Trandafir.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton