Robert Braia, de la Insula Iubirii, cercetat penal după ce i-a aruncat iubitei sale, Bianca Mitroi, pisicile de la balcon: "Eu nu o iubeam când am făcut chestia aia". Poliția s-a autosesizat după ce el a recunoscut totul în emisiune

 Oana Pantazi
.

Robert Braia, de la Insula Iubirii, este cercetat penal după ce i-a aruncat iubitei sale, Bianca Mitroi, pisicile de la balcon. Autoritățile doljene s-au autosesizat după ce tânărul a făcut tulburătoarea mărturisire chiar în timpul emisiunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Robert Braia și Bianca Mitroi au venit la Insula Iubirii să-și testeze relația, însă acum concurentul are niște probleme la care, cu siguranță, nu se aștepta. După ce, în timpul emisiunii, a recunoscut că i-a aruncat, din gelozie, pisicile iubitei sale – 2 motani – de la balcon, acum are probleme cu legea.

img-2024-07-16t143858.154img-2024-07-16t143858.154

Robert Braia, de la Insula Iubirii, i-a aruncat iubitei sale, Bianca Mitroi, pisicile de la balcon

Concurenții veniți la Insula Iubirii să-și testeze relația au parte de multe surprize pe parcursul emisiunii, iar de asta nu a fost scutit nici Robert Braia. Tânărul nu s-a gândit, cu siguranță, nicio clipă, că un moment de sinceritate s-ar putea să-l coste… După ce iubita lui, Bianca, l-a acuzat, cu ochii în lacrimi, că i-a aruncat pisicile de la balcon, Robert a recunoscut în fața camerelor că este vinovat de dispariția celor doi motani. Mai mult, Bianca a descoperit că totul este premeditat.

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru'. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Unde a mai purtat Simona Halep rochia cu care a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi. A accesorizat-o cu o geantă pe măsură, cu un preț năucitor, de zeci de mii de euro

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…’

'I-am speriat pisicii și au căzut de la balcon. Era unul jos, pe care l-am recuperat, dar unul dintre ei a plecat prin cartier. Am mers și l-am căutat – și fără să știe ea – și l-am adus înapoi. După ce l-am adus înpoi – eu las geamul deschis des – și într-o seară au plecat amândoi. Eu nu o iubeam când am făcut chestia aia. Pe parcurs am început să ne iubim și a aflat fix cu o zi înainte să mergem la Insula iubirii.

I-am dat parola de la telefonul meu – singura femeie căreia i-am permis – și s-a apucat să verifice. A văzut conversația din septembrie, de acum 6 luni. A văzut cum eu vorbeam cu un prieten cum să scap de pisici. Eu regret acum că am făcut chestia asta, dar ea nu înțelege', a povestit Robert la Insula Iubirii.

Robert Braia, cercetat penal după ce i-a aruncat pisicile iubitei sale de la balcon

Dezvăluirile făcute de Robert Braia în timpul emisiunii Insula Iubirii au șocat telespectatorii și, în consecință, Poliția s-a autosesizat, iar acum concurentul este cercetat penal.

'Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în anul 2023, un tânăr de 29 de ani, din Craiova, ar fi aruncat de la etajul 1, al locuinței iubitei sale, de 28 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, doi motani, unul din aceștia suferind răni.

Ulterior, în cursul aceluiași an, cel în cauză ar fi alungat animalele din locuința sa, din Craiova și până în prezent acestea nu au mai fost găsite, aspecte prezentate de cei doi în cadrul unei emisiuni TV.

Cercetările sunt continuate de polițiști, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă', au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Când a aflat Bianca Mitroi că iubitul ei a premeditat să scape de motani

Bianca și Robet au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă cuplul lor a devenit rapid unul controversat, după ce primele dezvăluiri făcute chiar de ei au ieșit la lumină. Concurenta și-a acuzat iubitul că i-a aruncat motanii de la etaj, iar el, în cele din urmă a recunoscut, motivând că nu a considerat normal ca iubita lui să le acorde mai multă atenție celor doi motani decât lui…

Pisoii tinerei au dispărut cu două zile înainte de Crăciun, însă Bianca a aflat despre gestul reprobabil al iubitului ei cu doar două zile înainte de a pleca în Thailanda, așa că nu a mai putut renunța, după cum le-a explicat fanilor din social media, nedumeriți de faptul că ea a acceptat să participe la Insula Iubirii cu el în aceste condiții.

„Vă salut pe toți! Vreau să încep prin a vă mulțumi că-mi sunteți alături și că empatizați real cu trăirile mele. Mi-aș dori să clarific, în schimb, câteva aspecte care au fost înțelese greșit. Motanii mei au dispărut cu câteva zile înainte de Crăciun, iar emisiunea Insula Iubirii s-a filmat în luna Februarie. În tot acest timp, eu i-am căutat neîncetat și credeți-mă că am făcut mai mult decât mi-a stat în putere să-i găsesc, iar activitatea mea muzicală a fost pusă total pe pauză. Nu m-am mai ocupat deloc de asta pentru că am fost într-o depresie foarte puternică.

Nu am mâncat, nu am dormit, mi-am canalizat energia doar în această direcție. Mesajul din telefonul lui Robert l-am descoperit cu 2 zile înainte de a pleca în Thailanda, dorindu-mi să găsesc altceva, lucruri pe care le-am descoperit și în telefonul și ulterior veți vedea și voi despre ce este vorba…am fost sub șoc, nu realizam ce se petrece, timpul era prea scurt pentru a mai putea da înapoi în ceea ce privește emisiunea, iar eu eram atât de depresivă încât nu mai știam ce să fac în acel moment. Ei bine, am plecat în Thailanda și s-au desfășurat filmările chiar și după ce am revenit în țară eu i-am căutat', a dezvăluit Bianca Mitroi în social media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton