Robert Braia de la Insula Iubirii, acuzații grave la adresa iubitei sale, Bianca: "A recunoscut că avea de gând să îmi dea foc la casă! Am ajuns să mă lovească și de asta plecam de acasă"

 Dumba Gabriela
.

Robert Braia a povestit, la Insula Iubirii, câteva episoade tulburătoare pe care le-a trăit în relația cu Bianca Mitroi, femeia alături de care a venit în Thailanda. Tânărul a susținut că iubita lui a avut de gând să îi dea foc la casă și consideră acum că părinții lui au acționat corect când i-au interzis să o aducă în apartamentul lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cea de-a cincea ediție a emisiunii Insula Iubirii a adus noi informații despre cuplul format din Bianca și Robert. Atunci când a venit rândul lui să vadă imagini, concurentul s-a arătat foarte bucuros și încântat să descopere ce s-a mai întâmplat cu partenera lui.

4tw2ccdtncia3wukkanj4tw2ccdtncia3wukkanj

Robert și Bianca de la Insula Iubirii, o relație cu „altercații” frecvente și amenințări

Robert Braia de la Insula Iubirii este din nou sub lupa tuturor. După ce zilele trecute a creat controverse prin faptul că i-a aruncat motanii iubitei din apartament, pe geam, de la etaj, a venit și rândul lui să facă niste acuzații foarte grave la adresa iubitei sale, Bianca.

„Dacă încercam să discut cu ea ajungeam la tot felul de altercații, la un moment am ajuns să mă lovească și de asta plecam de acasă, ca să nu mai aibă reacții din acestea. Ea făcea mereu crize că nu îi iubesc motanii sau că nu vreau să îi ating, să le dau atenție. Și eu nu făceam chestiile astea fiindcă erau o impunere', a explicat concurentul.

„E o luptă continuă de supremație între noi', a mai completat tânărul.

În ediția din 23 iulie a emisiunii Insula Iubirii, Robert Braia a povestit că părinții lui nu erau de acord cu relația cu Bianca Mitroi. De asemenea, tânărul a susținut că iubita lui a încercat să îl îndepărteze de familie.

„Ai mei mi-au făcut cadou un apartament la verde. A fost datoria mea să îl renovez, să pun gresie, să pun tot ce trebuie, să îl utilez. Tatăl meu acum câteva luni mi-a spus în felul următor: „Robert, nu pot să te primesc cu Bianca în casă. Nu te supăra pe mine, dar nu pot să îți stric fericirea (…) Uite, ea e în stare să îți dea foc la apartament”. Am început să îmi îndepărtez foarte mult familia, pe tata și mama, pentru că ei erau împotriva ei.

Citește și: Magdalena Chihaia a luat foc după ce Deea Maxer a spus că vine ca MC la nunta ei cu Dinu, pe 2.000 de euro: „Ea și fostul meu soț nu au ce să caute'

Citește și: Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului: „Suntem întristați de ceea ce au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca…’

Eu nu acceptam ca cineva să vorbească ceva de rău de ea și îi consideram dușmani pe ei. Bianca, la un moment dat, mi-a recunoscut faptul că avea în gând să dea foc la casă, să facă o chestie din asta. Adică ceva dus puțin peste imaginația mea, personal. Simt că am acceptat foarte multe lucruri și acest fapt mă cam pune pe gânduri și mă îngrijorează', a mărturisit Robert în emisiunea Insula Iubirii.

Ce a descoperit Robert de la Insula Iubirii în telefonul iubitei sale, Bianca

Robert Braia nu s-a oprit aici cu dezvăluirile despre iubita sa. Tânărul de la Insula Iubirii a dezvăluit că a găsit în telefonul Biancăi Mitroi mesaje cu diverși bărbați și a dat de înțeles că i-a fost infidelă în toată relația lor.

„Ea a zis la un moment dat că i-am spart conturile de socializare. Este parțial adevărat. O să vă explic exact cum s-a întâmplat. Din curiozitate am intrat pe telefonul ei, recunosc, era deblocat, nu avea nicio parolă. Și am văzut în mesajele ei că atunci când era în București vorbea cu un băiat, care e și el cântăreț.

Îi tot scria „Așa sentiment nu am mai simțit niciodată. Ce bine m-am simțit aseară. A fost extraordinar cu tine”. Și am luat decizia să continui, să văd dacă face așa și în Craiova sau pur și simplu să aflu adevărul exact, să o prind exact. Da, am mai descoperit că și în Craiova avea aceleași obiceiuri', a mai spus tânărul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton