Robert Moscalu de la Survivor All Stars s-a convertit la religia musulmană pentru a se căsători cu Armanda: "Am suferit foarte mult, nu ne dădeau voie"

 Dumba Gabriela
.

Robert Moscalu de la Survivor All Stars s-a convertit la religia musulmană pentru a se căsători cu Armanda, de origine turcă și spune că i-a fost extrem de greu până a convins familia soției să îl accepte. După doi ani de suferință, Robert Moscalu și-a schimbat religia și familia Armandei a început să-l placă. Acum se înțeleg foarte bine și nu-și dorește nimic mai mult decât să fie iubit de Armanda toată viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Robert Moscalu este din Constanța, a absolvit cursurile Liceului Teoretic Murfatlar și povestea că își câștigă existența lucrând ca barman în două locații de pe litoral. Viața lui s-a schimbat când a cunoscut-o pe Armanda și a știut că ea este femeia vieții lui. Nu a mai ținut cont de nimic când a trebuit să-i convingă familia să-l accepte.

3de016f9-5fe1-45e2-881f-e5f3fe06d8da3de016f9-5fe1-45e2-881f-e5f3fe06d8da

Robert Moscalu de la Survivor All Stars s-a convertit la religia musulmană pentru soția lui

Robert Moscalu spune că a fost acceptat cu greu de familia Armande, soția sa de origine turcă, iar cei apropiați nu acceptau ideea că ea s-a îndrăgostit de un român ortodox. Potrivit informațiilor de pe rețelele de socializare, Armanda lucrează la un salon de înfrumusețare și este make-up artist.

„Când e o dragoste din asta cu năbădăi, cu lupte, eu nu cred că o să se piardă vreodată. Facem 8 ani pe 21 martie. Eu am suferit foarte mult doi ani. Ea nu avea voie. Trebuia să ia doar turc, înțelegi. Fugeam prin cafenele cu soția mea, ne ascundeam, plânsete că nu ne dădeau voie.

În final dragostea a învins. Acum m-a lăsat la Survivor. Am o promisiune față de soacra mea, că o să fac un copil. Promit. O iubesc ca pe ochii din cap pe soția mea și pe soacra mea, e a doua mea mamă. Mă ține în puf, să-i dea Dumnezeu sănătate', a povestit războinicul de la Survivor All Stars.

Armanda îl sprijină pe soțul său, iar în urmă cu ceva timp i-a făcut o dedicație de dragoste în mediul online.  „Îmi place să cred că povestea noastră nu se va termina niciodată! Dragostea este cel mai de preț lucru și Dumnezeu a știut să-mi trimită cel mai bun și mai curat soț din lume! Mulțumesc pentru că ai atât de multă grijă de mine„, spune soția lui Robert Moscalu.

Citește și: Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023: „Pe bani mulți’

Citește și: Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: „Înainte eram foarte cheltuitor’

Robert Moscalu și-a pierdut mama la 17 ani, a murit în brațele sale

Robert Moscalu i de la Survivor All Stars și-a pierdut mama pe vremea când avea doar 17 ani. Femeia s-a stins din viață chiar în brațele lui.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult.

Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…”, a povestit Robert Moscalu de la Survivor All Stars.

Robert Moscalu a fost foarte încântat să participe la Survivor All Stars pentru că această competiție l-a schimbat mult în bine, spune el.

„Când am primit propunerea de a participa la Survivor All Stars, nici măcar nu am stat pe gânduri, mai ales că la tot ce ține de Survivor nu pot spune nu. Survivor m-a schimbat, m-a maturizat și pot spune că sunt obligat să răspund mereu pozitiv pentru orice propunere din partea acestui proiect, mai ales acum că am onoarea să particip la sezonul suprem.

Entuziasmul meu nu poate fi descris în cuvinte și fericirea pe care o port în suflet că am șansa să dovedesc, încă o dată, ce poate face Robert Moscalu aka SONIC’, a dezvăluit concurentul pentru Ciao.ro, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton