Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată. Anunțul iubitei sale, Suki Waterhouse: "Pentru a vă distrage atenția de la altceva..."

 Radulescu Ruxandra
.

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată. Actorul din seria Twilight, Robert Pattinson, și cântăreața Suki Waterhouse așteaptă primul lor copil împreună. Iubita starului, cântăreața și actrița Suki Waterhouse, a anunțat că e însărcinată într-un mod inedit, în cursul zilei de ieri, 19 noiembrie, la Festivalul Corona din Mexico City.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Robert Pattinson și Suki Waterhouse trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, mai exact din 2018, iar acum duc relația la alt nivel. Cei doi vor deveni pentru prima dată părinți. Au făcut marele anunț în cursul zilei de ieri, în timpul unui festival, unde iubita lui Robert Pattinson a susținut un concert.

Costume Institute Benefit – Karl Lagerfeld A Line of Beauty – NYCCostume Institute Benefit – Karl Lagerfeld A Line of Beauty – NYC

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată

Robert Pattinson și iubita sa Suki Waterhouse au stârnit pentru prima dată zvonuri despre sarcină când au pășit pe covorul roșu, în cadrul unui eveniment monden din Los Angeles. Acum, iubita starului de la Hollywood a confirmat că ea și Pattinson vor deveni părinți. Suki Waterhouse a urcat pe scena festivalului Corona din Mexico City și a declarat, oficial, că este însărcinată, adresându-se publicului.

Citește și:Cum arăta Mihaela Tatu în tinerețe, când poza sexy, în fuste scurte și cu buricul la vedere: „Sunt o extrovertă prin excelență'

Citește și:Rona Hartner vrea să se mărite din nou, după ce a divorțat de două ori, de un argentinian și de un francez: „Poate mă mărit cu un român'

Citește și: Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Veți afla mai multe noutăți…”. Ce se întâmplă cu show-ul culinar, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Citește și: „Ești un bădăran și un om de toată jena…”. Iulia Albu l-a jignit pe iubitul ei, Mike, la America Express, după ce Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea

M-am gândit să port ceva sclipitor astăzi pentru a vă distrage atenția de la altceva', a spus Suki Waterhouse.

După ce a făcut un semn către burtica de gravidă, glumind: „Nu sunt sigură dacă funcționează', scrie parade.com.

Ce spune Robert Pattinson despre rolul de tată

Robert Pattinson a vorbit, cu ceva tmp în urmă, despre faptul că i-ar plăcea să aibă copii. Actorul a recunoscut că și-ar dori să devină tată, la un moment dat, însă nu a menționat nimic altceva, la vremea respectivă.

Când a fost întrebat despre personajul din The Twilight Saga: Breaking Dawn, în care joacă rolul unui tată, actorul a declarat:

Este destul de ușor, mai ales când este un copil mic'. Când a fost întrebat dacă se poate vedea devenind tată, Robert Pattison a spus „Da, cu siguranță mă pot vedea devenind tată în viitor'., scrie glamourmagazine.co.uk.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton