Rocsana Marcu a vândut două apartamente de 2.5 milioane de euro fiecare, în Dubai, și a primit un bonus uriaș: "Sărbătoresc! Sunt singura agentă care a vândut o vilă în cer!"

 Dumba Gabriela
.

Rocsana Marcu a devenit agent imobiliar în Dubai, după ce s-a retras din televiziune și câștigă foarte bine din această meserie. Recent, Rocsana Marcu a reușit performanța de a vinde două apartamente luxoase, de 2.5 milioane de euro fiecare, în Dubai și a primit un bonus uriaș. Mai mult, fosta prezentatoare TV este la un pas să vândă și a treia „vilă în cer”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rocsana Marcu a renunțat la televiziune, în urmă cu mai mulți ani și s-a mutat în Marea Britanie, în Londra, unde a lucrat ca agent imobiliar. Ulterior, ea a renunțat și la viața în Anglia și s-a mutat în Dubai împreună cu fetele ei pentru că i s-a părut un mediu mai sigur în care să trăiască.

408582906_906069324210417_1132440119451939033_n408582906_906069324210417_1132440119451939033_n

Ce bonus a primit Rocsana Marcu după ce a vândut două apartamente de 2.5 milioane de euro în Dubai

Rocsana Marcu anunță că a vând două case luxoase, fiecare în valoare de 2.500.000 de euro, situate la etajul 48. Ciao scrie că, la o astfel de casă vândută, vedeta ar primi un comision de 100.000 de euro.

„Sărbătoresc! Sunt singura agentă de aici din Dubai, din domeniul imobiliar, care a vândut o vilă în cer! De fapt, este a doua pe care o dau. O astfel de casă costă 2 milioane și jumătate de euro, arată senzațional, este făcută de Aston Martin!

Sunt deja în discuții să vând și a treia casă din acest complex, pentru că e singurul proiect din Dubai care are vile în cer, chiar așa se numesc: „sky villa'. Este un proiect unic, e superb. E bine, și comisioanele sunt bune la astfel de vile!', a dezvăluit pentru Ciao Rocsana Marcu.

Totodată, ea a și povestit cum a intrat în legătură cu unul dintre cei care a cumpărat un apartament atât de scump.

„Eram la micul dejun la o cafenea cunoscută aici și m-a auzit o doamnă că vorbesc limba română, a luat de la mine niște apartamente și ne-am împrietenit, după care a zis că și-ar dori și o vilă, așa că i-am propus să își cumpere… o vilă în cer! Nu m-a crezut dar i-am zis că așa se numește și o să aibă cea mai tare vilă.

Când a văzut-o nu i-a venit să creadă! Fiecare vilă are propriul lift în bloc, te ia liftul de jos și te duce direct la vila ta, nu se oprește la alte etaje, sunt complet mobilate și utilate, iar mobila e făcută în colaborare cu cei de la Aston Martin. Au o priveliște de vis, de la etajul 48!', a povestit Rocsana Marcu pentru ciao.ro.

Citește și: Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Ilinca Vandici a criticat luxul pe care îl afișează în mediul online: „Mie nu mi se pare că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Violeta Botezatu, semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 14, a născut o fetiță de nota 10. Prima imagine cu micuța. Ce nume va purta

Ce îi sfătuiește Rocsana Marcu pe cei care vor să lucreze în Dubai, în imobiliare

Într-un clip video postat pe Instagram și TikTok, ea a transmis: „Pentru toți agenții care vor să vină în Dubai și să lucreze…Vă încurajez și vă recomand cu mare drag să faceți acest pas, numai că, atenție, trebuie să vă interesați foarte bine înainte, să știți unde veniți. (…)

Dacă veniți aici, trebuie să aveți bani, să rezistați măcar trei luni, să nu spun să supraviețuiți, pentru că aici dacă nu vinzi, nu iei niciun ban. Nu îți vei lua salariul din partea agențiilor, vei lucra numai la procent, n-are nicio legătură real-estate-ul din Londra, acolo unde am vândut și încă mai vând proprietăți, dar se ocupă agenții cu care colaborez, sau cu piața imobiliară din România sau cu cea din America. (…)

Dacă veniți aici interesați-vă foarte bine, nu vă luați după cei care vă spun că în Dubai vinzi de faci o grămadă de bani. În Dubai, pentru că sunt atât de mulți agenți imobiliari, credeți-mă că este o junglă. Trebuie, înainte de toate, să cunoașteți foarte bine piața imobiliară de aici. După care, să vă apucați de treabă', a zis Rocsana Marcu.

De ce a plecat Rocsana Marcu din Londra și s-a mutat în Dubai

În urmă cu trei ani, Rocsana Marcu s-a mutat cu cele două fiice ale ei în Marea Britanie, unde a făcut cursuri și a devenit agent imobiliar. A avut mare succes, a făcut tranzacționări cu case de milioane de lire sterline, dar a fost nevoită să se mute în Dubai pentru că fetele ei nu erau în siguranță acolo.

Am încercat cu Londra unde a fost foarte bine până la nebunia cu Brexit. Chiar dacă mie îmi merea foarte bine profesional, când am început să văd că fetele mele nu mai sunt în siguranță pe stradă…. Trebuia să mă duc mai devreme să le iau de la școală, ca să nu se întâmple ceva. (…)

Când stai cu fata în telefon și îți spune că o urmărește cineva…. Am chemat Poliția, a venit după 40 de minute, a trebuit să ma bat cu urmăritorii în benzinărie. Am dat, am și luat. (…) M-a ținut Dumnezeu să nu intru cu mașina în ei, să fac crimă. Ei voiau să fure ghiozdanul.

Unul stătea cu cagula pe față în benzinărie. Știam de la fata mea că cel care stă afară are cuțit în mână. Eram cu cea mică în mașină. I-am spus să stea cu poliția în telefon. I-am zis celei mici să blocheze ușile la mașină. M-am dat jos, m-am dus liniștită, să nu dau de bănuit, am sărit la gâtul lui. Au ieșit 2 fete din benzinărie, dădeau și ele în mine.

A venit Poliția ți mi-a zis să nu mai dau în el, că ajung la pușcărie. (…) Și erau apărați de poliție, ca au 15 ani. „Nu avem voie să le facem nimic, să punem mâna pe ei. Asta e legea'. Abia au înregistrat cazul. Și ajungi în Dubai unde nu au nicio treabă. Lași copiii, singuri pe stradă…’, a dezvăluit Rocsana Marcu în cadrul emisiunii ‘Exclusiv VIP cu Cristi Brancu’, de la PRIMA TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton