Rocsana Marcu face naveta Anglia-Dubai, să vândă case. De ce nu are un iubit: „Ultimul cu care am fost a avut de suferit”

 Dumba Gabriela
.

Rocsana Marcu face naveta Anglia-Dubai, să vândă case. Rocsana Marcu se extinde și în Dubai, după ce a vândut case de milioane de euro sterline în Anglia! După o perioadă în care i-a mers greu financiar și cu doi copii de crescut, Rocsana Marcu a prins acest tren al imobiliarelor și bine a făcut pentru că îi merge bine, conform propriilor afirmații. Nici drumurile nu o sperie și spune că va face naveta între Londra, acolo unde locuiește acum și Dubai. În schimb, dragostea a pus-o pe pauză și nu vrea să se mai implice sentimental.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rocsana Marcu face naveta Anglia-Dubai, să vândă case. La doi ani de când a părăsit România pentru o viață nouă în străinătate, Rocsana Marcu s-a reinventat și îi merge perfect. Este un agent imobiliar de succes în Anglia și acum se va extinde pe piața locuințelor din Dubai. În plus, fosta cântăreață are de gând să-și cumpere și ea casă la plajă, atât de mulți bani câștigă acum!

285692300_10162308711143508_2396916142589836127_n285692300_10162308711143508_2396916142589836127_n

Rocsana Marcu face naveta Anglia-Dubai, să vândă case

„Am început să vând acum foarte multe proprietăţi şi în Dubai, pentru români şi pentru englezi. Toată lumea vrea să cumpere case acolo, pentru că sunt preţuri foarte bune. Cu siguranţă o să îmi iau şi eu casă în Dubai, pentru că merg acolo de 20 şi ceva de ani, în fiecare an, şi am văzut cum s-a dezvoltat', a spus ea pentru click.ro.

Și a continuat: „Îmi este foarte drag acel loc. 90% dintre prietenii mei locuiesc acolo, şi prietenele mele din copilărie, aşa că abia aştept să plec din nou. Voi merge curând cu nişte clienţi de-ai mei care au cumpărat acolo şi o să-şi preia apartamentele. Dar vin şi alţii să vadă zona, să mai investească. O să tot fac naveta Londra-Dubai'.

Citește și: Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Faimosul și-a cerut eliminarea de dorul Luizei Maria:„Vreau să-i dăruiesc un copil

Citește și: Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale’

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a pozat în costum de baie, în zăpadă: „Albă ca…’

Câți bani face Rocsana Marcu din imobiliare

Recent s-a aflat câți bani face Rocsana Marcu în Anglia. Într-un interviu pentru ciao.ro, ea spunea că are multe case de vânzare, multe care valorează și milioane de lire sterline.

„Chiar colaborez foarte bine și cu românii! Nu o să îți vină să crezi ce case frumoase au românii pe care i-am cunoscut eu în domeniul imobiliar. Nu pot spune că fac eforturi fizice foarte mari. În schimb, psihice, da. Pentru că aici e foarte mare concurența, în special în domeniul imobiliar', a spus vedeta.

„Sunt foarte mulți, inclusiv români care mă sună și îmi spună că proprietarul vrea să își vândă casa. Zic, „foarte frumos, dă-mi numărul și 50% îți dau ție! Dacă eu am comision de 5.000 de lire, tu ai 2.500!”. Și sunt foarte fericiți toți! Mi-am făcut o grămadă de prieteni, mai mult pe interes, așa, ce să spun, că tot ce se întâmplă în lumea asta este pe bază de interes, inclusiv nunțile!', a mai declarat Rocsana Marcu.

Rocsana Marcu nu mai are timp și de iubit, după atât de multă muncă

Dacă în carieră îi merge perfect, în privința vieții personale, Rocsana Marcu nu stă la fel de bine, însă a ajuns la concluzia că nu mai crede în relații perfecte. Acum, e preocupată de creșterea fetelor sale și vrea să ajungă cât mai sus în meseria ei.

„Sunt singură, nu mai am răbdare să dezvolt o relaţie şi nici nu mai cred în relaţiile perfecte. Nu cred că îmi doresc cu adevărat să am o relaţie pentru că nici nu aş avea timp de aşa ceva şi nu vreau să încurc nici un bărbat, pentru că ultimul cu care am fost a avut de suferit.

Nu a înţeles de ce m-am despărţit de el, pur şi simplu nu am mai vrut să îi dedic timp. Fetele mele au nevoie de cea mai mare atenţie şi de cel mai mult timp pe care să li-l dedic lor. În plus, sinceră să fiu chiar nu am găsit bărbatul care să merite mai multă atenţie din partea mea!', a mai declarat ea recent, tot pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton