Cum a reușit Rodica Popescu Bitănescu să treacă peste dramele din viața ei: "Nu te ajută nimeni... pentru mine era îngrozitor. Trebuie să te înveți să te ajuți singur"

.

Cum a reușit Rodica Popescu Bitănescu să treacă peste dramele din viața ei. Rodica Popescu Bitănescu și-a deschis sufletul și a dezvăluit momentele dificile pe care le-a trăit de-a lungul timpului. Deși continuă să aducă zâmbete pe chipurile românilor, Rodica Popescu Bitănescu poartă în suflet rănile trecutului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rodica Popescu Bitănescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară, s-a aflat încă din tinerețe în lumina reflectoarelor și continuă să fie iubită de publicul larg. Artista a povestit în cadrul unui interviu realizat de Florentina Fântânaru, despre cum a reușit să se ajute singură și care sunt cele mai importante lecții învățate de-a lungul carierei sale.

rodica-popescu-bitanescu-75-1rodica-popescu-bitanescu-75-1

Cum a reușit Rodica Popescu Bitănescu să treacă peste dramele din viața ei

Rodica Popescu Bitănescu a realizat că a fost dintitdeauna mult mai puternică decât credea, reușind să facă față singură unor situații dificile. Artista a dezvăluit că nu a avut pe nimeni alături atunci când a avut cel mai mult nevoie și, de multe ori, a suferit în tăcere.

Citește și: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică'. Rodica Popescu Bitănescu dezvăluie drama ce i-a marcat copilăria

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Rodica Popescu Bitănescu: „Eu am dat examen de conducere cu el'. Actrița iubește același bărbat de 48 de ani

Citește și: Cum arăta Irina Loghin la începutul carierei. S-a zvonit că frumusețea ei a stârnit invidia Elenei Ceaușescu

Citește și: Tatăl Deei Maxer, replici acide la adresa lui Dinu Maxer: „A scăpat de chinul vieții ei și al nostru…'. / Cum i-a luat apărarea fiicei sale în fața celor care o critică

„Am ținut drumul. Pentru că niciodată nu mi-a plăcut să mă vait. Niciodată să nu te vaiți, să dai impresia că suferi. Nu trebuie să știe lumea lucrul ăsta, nimeni nu poate să te ajute.

Din experiența mea de viață mi-am dat seama că, de fapt, nu te ajută nimeni. Și să înveți să te ajuți singur. Dacă eu pot să mă ajut singură pe mine este cel mai bine. Nimeni nu mă poate ajuta așa cum o fac eu.', a povestit Rodica Popescu Bitănescu.

Rodica Popescu Bitănescu: „Pentru mine era îngrozitor să realizez”

În ciuda vârstei înaintate, Rodica Popescu Bitănescu debordează de energie și bună dispoziție. Artista e cuprinsă de același entuziasm, atunci când urcă pe scenă. Rodica Popescu Bitănescu susține că au existat momente când a simțit că nu a dat tot ce avea mai bun într-un spectacol, dar a învățat să trăiască și cu greșelile ei.

Mie îmi dă forță și înțeleg că încă pot, că sunt încă tânără la vârsta mea și că lumea mă iubește și trebuie să îi țin și eu sus. Aplauzele vorbesc la final. Am avut perioade în care simțeam că nu am jucat bine. Nu pronunțam bine un cuvânt în legătură cu altul care urma. Atunci lumea nu mai înțelegea nimic, iar pentru mine era îngrozitor să realizez și să mai pot să dorm noaptea. E ceva care a trecut și nu mai poți repara.', a mai spus Rodica Popescu Bitănescu.

Rodica Popescu Bitănescu, despre soțul Mircea Bitănescu

Rodica Popescu Bitănescu a fost atrasă de simplitatea soțului ei și de felul în care el se comporta, iar ea a știut, în acel moment, că este ceea ce are nevoie pentru toată viața. A recunoscut că este mult mai deștept decât ea și că a reușit să-l cunoască mai bine abia în ultimii ani. Este foarte liniștit, opusul actriței și chiar s-a întrebat de mai multe ori cum a reușit el să stea atât de mult în viața ei.

Mă gândeam să prind peștele ăsta definitiv să facă ce vreau eu. N-am prea putut pentru că e un tip foarte deștept. E mult mai deștept decât mine. Eu l-am cunoscut foarte bine în ultimii ani. Nici pe mine nu mă cunosc foarte bine. Eu de la an la an mă schimb, sunt alta. Sunt foarte atentă cu mine. Nu mă recunosc. Și mă întreb cum acest om atât de deștept și atât de frumos a stat cu mine. Cred că m-a iubit și mă iubește, altfel nu se poate.’, a spus Rodica Popescu Bitănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton