O româncă a fost aspru criticată pe Internet, după ce s-a măritat cu un bărbat mult mai tânăr decât ea și s-a mutat în Africa, țara lui natală: "Poate să-ți fie strănepot"

 Dumba Gabriela
.

O româncă a fost aspru criticată pe Internet, după ce s-a măritat cu un bărbat mult mai tânăr decât ea și s-a mutat în Africa, țara lui natală. Vichi, așa cum este cunoscută pe TikTok, și-a luat un soț mai tânăr, așa cum reiese din clipurile postate în online, iar asta a atras nemulțumirea multor internauți. Diferența de vârstă dintre ei nu este privită cu ochi buni, unii dintre cei care comentează apreciind că tânărul îi poate fi chiar strănepot româncei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

O româncă a fost aspru criticată pe Internet, după ce s-a măritat cu un bărbat mult mai tânăr decât ea și s-a mutat în Africa, țara lui natală. O româncă s-a căsătorit civil cu partenerul ei, originar din Africa, iar cei doi sunt criticați de internauți, din moment ce este vorba despre o diferență de vârstă destul de mare. Vichi și soțul ei sunt fericiți împreună, în ciuda criticilor primite, și postează des pe TikTok momente din viața lor de cuplu.

121121

O româncă a fost aspru criticată pe Internet, după ce s-a măritat cu un bărbat mult mai tânăr decât ea și s-a mutat în Africa, țara lui natală

Vichi și soțul ei mult mai tânăr își trăiesc povestea de dragoste fără să țină cont de prejudecăți. Mai mult, românca s-a mutat în Africa și recent au mers la ofițerul de Stare Civilă pentru a-și uni destinele. După cum se vede în clipurile video postate de femeie, aceasta se înțelege bine și cu familia soțului ei, potrivit fanatik.ro.

Poate să-ți fie strănepot', Ce să zic, nu o să țină prea mult, este mare diferența de ani!', Doamne ferește!', E nepoțelul ei?', Ai pensia mare?', Cat trebuie să fiți împreună pentru viză', sunt câteva dintre comentariile internauților la postările de pe Tik Tok ale lui Vichi.

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei’

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală: ‘Simți fizic cum împietrești. Ai impresia că vezi semne peste tot. Eu nu eram căsătorit cu fata aia. S-a transformat…’

Sunt multe persoane care îi felicită pe cei doi și îi îndeamnă să nu ia în seamă comentariile răutăcioase. Fericirea este tot ce contează!', Dragostea nu are vârstă! Sănătate și multă fericire', Casă de piatră! Sănătate, fericire și iubire!', le-au transmis unii internauți celor doi.

https://www.tiktok.com/@vichivichi25/video/7306660271366475041?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=ciao.ro%2Fvichi-o-bunicuta-din-romania-a-devenit-virala-dupa-ce-s-a-casatorit-cu-un-tanar-de-culoare-care-i-ar-putea-fi-nepot%2F&referer_video_id=7306512925307571489

Vichi nu ține cont de gura lumii și se declară fericită cu soțul ei mai tânăr

La aproape toate videoclipurile în care apare alături de partener, Vichi nu uită să adauge și o melodie de dragoste. Recent, românca a postat un colaj cu mai multe fotografii ale soțului ei și a ales melodia „All i want for Christmas is you”, celebra piesă a lui Mariah Carey, așa încât toată lumea să știe că nu-și dorește nimic mai mult de Crăciun decât pe soțul ei.

Postările sale au strâns deja numeroase vizualizări și aprecieri, fiind urmărită de peste 16.000 de utilizatori.

Cei doi petrec mult timp împreună și vizitează diverse locuri interesante, pe care Vichi le împărtășește pe pagina sa de Tik Tok. În ciuda criticilor, femeia nu ezită să se afișeze alături de partener.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton