Romanița Iovan a spus adevărul despre cât au ajutat-o financiar bărbații care i-au trecut prin viață: „Nu am avut niciodată în viața mea un bărbat mai puternic decât mine"

 Tudorache Simona
.

Romanița Iovan recunoaște că nu a avut niciodată un bărbat mai puternic decât ea, dar cei cu care s-a iubit au fost acolo pentru ea și au încercat să o ajute cu tot ce se putea. Romanița Iovan (59 de ani) și logodnicul ei, Iulian Gogan (48 de ani), formează un cuplu de mai bine de 15 ani, dar nu au în plan un mariaj. Creatoarea de modă mărturisește că l-a cunoscut pe actualul ei iubit atunci când avea nevoie de un avocat și lucrurile s-au legat frumos între ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Romanița Iovan susține că a fost o femeie de carieră și că nu își dorea copii, dar fiul ei, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan, a apărut la momentul potrivit în viața ei. Vedeta a devenit mamă la 42 de ani, iar de atunci viața i s-a schimbat radical, pentru că a avut cu totul alte trăiri. Astăzi se simte mândră de felul în care Albert a evoluat.

romanita iovan 21romanita iovan 21

Ce spune Romanița Iovan despre bărbații din viața ei și cât au ajutat-o financiar

Romanița Iovan a fost întotdeauna o femeie independentă, a știut ce vrea de la viață și cum să obțină asta. A excelat în carieră, dar a reușit să își găsească liniștea și în plan sentimental.

„Nu am avut niciodată în viața mea un bărbat mai puternic decât mine. În viața mea, adică mă refer în momentul în care făcea parte din viața mea, nu după ce nu a mai făcut. Puternic financiar nu, dar întotdeauna toți bărbații m-au ajutat așa cum au putut ei mai bine. Au fost sprijin pentru mine, indiferent care a fost acela. Chiar îi spuneam lui Iulian că nu știu cum a venit el în viața mea fix în momentul în care aveam nevoie de un avocat.

Așa ne-am și cunoscut, pentru că aveam nevoie de un avocat. Am avut un contract. Și acum este avocatul meu și al companiei mele. Ne-a adus viața unul lângă altul chiar atunci când aveam nevoie de el și chiar mă sprijină cu tot ce poate, ceea ce este esențial', a declarat Romanița Iovan în emisiunea La cină.

Citește și: Cum își educă Irina și Răzvan Fodor fiica: „Vorba dulce… aduce la ochi dați peste cap de mă mir că nu o ia amețeala. A și reproșat…” Diana nu vrea să le calce pe urme părinților, ci să lucreze în alt domeniu / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea e în plin scandal cu fosta soție, în timp ce Medana are o relație exemplară cu fostul ei soț: „Când ai copii cu un om, ai datoria să îl respecți până închizi ochii”

Citește și: Mona Nicolici povestește că a învățat „târziu și greu să comunice” cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că…”

Citește și: Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut: „Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost…” Cum a început povestea lor de dragoste și cum au depășit cumpenele în relație / EXCLUSIV

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Romanița Iovan avea 42 de ani când a devenit mamă

Romanița Iovan a îmbrățișat cariera și nu s-a văzut mamă, dar astăzi e recunoscătoare că în viața ei a apărut Albert, minunatul ei fiu. Creatoarea de modă l-a născut pe Albert la 42 de ani, chiar de ziua ei de naștere.

„Am fost femeie de carieră, nu am vrut niciodată copil. . Am vrut să îmi fac carieră și atât. Nu am vrut să mă leg cu nicio responsabilitate, să nu depind de nimeni și nimeni de mine. Așa am vrut să fie. S-a întâmplat, într-adevăr, ca Albert să vină în viața mea la momentul potrivit. La 42 de ani, chiar de ziua mea. Albert s-a născut ca o minune și mi-a schimbat total viața. Mă bucur foarte mult că am putut să stau cu el. Am fost o mamă care și-a permis să ofere timp și suflet copilului', a mai spus Romanița Iovan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton