Câți bani plătește Romanița Iovan anual pentru școala fiului ei, Albert, în vârstă de 17 ani: „El e la British School, investiția în educație e cea mai importantă”

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani plătește Romanița Iovan anual pentru școala fiului ei, Albert, în vârstă de 17 ani. Cunoscuta creatoare de modă, Romanița Iovan, este foarte mândră de fiul ei, Albert, în vârstă de 17 ani, care frecventează una dintre cele mai costisitoare școli private din România. În cadrul unui interviu recent, vedeta și fiul ei au vorbit despre suma de bani investită în educația băiatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan este nu numai o femeie de succes și o apreciată creatoare de modă, ci și mama lui Albert, fiul ei în vârstă de 17 ani, din mariajul cu regretatul Adrian Iovan. Pentru vedetă, educația băiatului este cel mai important aspect, de aceea a avut grijă ca acesta să frecventeze, de când era foarte mic, cele mai bune instituții de învățământ. Romanița Iovan și fiul ei Albert au oferit recent un interviu, în care vedeta a recunoscut că plătește anual 25.000 de lei anual, pentru școala adolescentului.

romanita-iovan-si-albert-9-1romanita-iovan-si-albert-9-1

Câți bani plătește Romanița Iovan anual pentru școala fiului ei, Albert, în vârstă de 17 ani

Creatoarea de modă Romanița Iovan și fiul ei, Albert, în vârstă de 17 ani, au fost invitați în cadrul emisiunii 'Ego Life', unde au vorbit despre importanța educației și costurile școlii pe care o frecventează adolescentul. Romanița are doar cuvinte de laude la adresa fiului ei, de aceea niciun efort financiar nu este prea mare, ca băiatul să aibă frecventeze cele mai bune instituții de învățământ din România.

Romanița Iovan a mărturisit că nu l-a ajutat niciodată la teme pe Albert. De asemenea, fiul Romaniței a recunoscut că mama sa îi plătește școala, care costă 25.000 de euro pe an.

Citește și: Iubirea secretă a lui Irinel Columbeanu. Înainte de relația cu Romanița Iovan, a fost îndrăgostit de colega ei: „Mariana, un manechin…'

Citește și: Romanița Iovan i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil: „Acum nu m-a mai ajutat’. Afaceristul are poprire pe pensie

Ciește și: Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la biserică: „25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta'. Ce ținute au purtat

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa: „Am rămas datoare cu…'. A amenajat o cameră special pentru pisicile ei

„Nu am făcut meditații niciodată, dar știu că școala mea costă 25.000 de euro pe an'.

După spusele Romaniței Iovan, costurile totale pentru școlarizarea fiului ei, Albert, vor fi de aproximativ 500.000 de euro.

„El e la British School, investiția în educație e cea mai importantă, contează că e acolo, cum îl educă și etc. E la British School de 13 ani. Am început cu 15.000 la creșă. Jumătate de milion de euro îl costă școală lui în total, investiția în educație este cea mai importanță, nu mașină, nu casă. Eu nu am făcut niciodată lecții cu el, nici când era mic, nici când era mai mare', a spus Romanița Iovan, în cadrul emisiunii 'Ego Life'.

Fiul Romaniței Iovan și-a făcut un brand de îmbrăcăminte

Romanița Iovan dezvăluie cum a decis fiul ei, Albert, să-și lanseze propriul brand vestimentar, la 17 ani. Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar Albert, fiul creatoarei de modă și a regretatului pilot Adrian Iovan, a moștenit veleitățile părinților lui. Pe data de 3 noimebrie, anul acesta, tânărul își va lansa propriul brand vestimentar, lucru care nu poate decât să o bucure pe celebra lui mamă.

 „Pentru mine a fost o mare surpriză. Pentru că, timp de un an de zile, a creat și a făcut o organizare, cum să fie site-ul, campania, cine o să pozeze pentru prima lui colecție, cum o să fie următoarea colecție… Și lucrurile acestea s-au materializat la un moment dat și acum este pe ultima sută de metri. Eu nu am intervenit cu nimic. În afară de faptul că îi fac contabilitatea primară și îl sprijin dacă are nevoie de partea de frunizori, îi căutăm împreună. Pentru materialele pe care dorește să le folosească el a ales tot, materialele, ceea ce face, unde face pozele cu cine face, el și-a făcut linia de design.

Și totul a pornit de la faptul că el vrea să se îmbrace mai special decât ceilalți tineri. Așa și-a dat seama că vrea să își facă pentru el. Și realizând ținute pentru el, la un moment dat, îl întrebau prietenii. Dar el nu a spus la nimeni că hainele de pe el erau realizate de el.„, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate, pentru Viva.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton