Romanița Iovan serbează 33 de ani de carieră la școala fiului ei: ”Am ales o temă dragă mie, care simbolizează dragostea mea pentru apă…” De ce prezintă o colecție acolo și cu ce o va ajuta Albert / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Romanița Iovan serbează 33 de carieră la școala la care învață fiul ei. De ce a ales să-și prezinte colecția acolo și cu ce o va ajuta Albert. Aniversarea carierei creatoarei de modă va avea loc pe data de 4 iunie, dată la care și-a început activitatea cu 33 de ani în urmă. Fiul vedetei va realiza trei outfit-uri pentru băieți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan serbează 33 de ani de carieră la școala la care învață fiul ei. De ce a ales să-și prezinte colecția acolo și cu ce o va ajuta Albert. Pe podium vor defila 25 de manechine profesioniste și trei eleve de 18 ani de la școala fiului vedetei.

20240110_185526-scaled-120240110_185526-scaled-1

Citește și: Romanița Iovan, detalii neștiute despre părinții săi. Cum a reacționat tatăl ei la nașterea vedetei: „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni'

Citește și: Cum arată casa din Primăverii în care locuiește Romanița Iovan: „Patul meu este o copie fidelă a patului în care a dormit Coco Chanel la Ritz”

Citește și: Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a câștigat prima luptă în instanță cu văduva actorului: „Acum urmează bătălia cea dură”

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă’, am mereu în minte…” Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

De ce a ales Romanița Iovan să-și prezinte colecția la școala unde învață fiul ei

Romanița Iovan va reveni pe podium cu o colecție nouă. Creatoarea de modă va marca cei 33 de ani de activitate cu un eveniment special, ce se va desfășura chiar la școala la care învață fiul ei.

'Evenimentul de marți va marca 33 de ani de carieră, care se împlinesc chiar pe data de 4 iunie. De aceea am și ales ca el să aibă loc în această zi. Este o a doua casă pentru noi, pentru că British School e școala la care Albert a învățat de mic. Este de la creșă la școala aceasta. Următorul an, Albert va împlini 16 ani de când este aici la British School. Iar școala aceasta va împlini anul acesta 24 de ani de activitate.', a declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Este o locație inedită și atipică pentru o prezentare de modă și pentru aniversarea unei case de modă. Dar îmi place foarte mult ideea. Și, împreună cu cea care a fondat această școală acum 24 de ani, Corina Corda, am ales să facem această aniversare într-un spațiu academic, afară, pe aleile din campusul acestei școli minunate și de elită', a mai declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Romanița Iovan: 'Albert a făcut trei outfit-uri…'

Romanița Iovan a ales o temă care ei îi este tare dragă, legată de apă. Pe podium vor fi prezentate 33 de vestimentații pentru sexul feminin și vor defila 25 de manechine profesioniste, dar și trei eleve de 18 ani, de la școala lui Albert.

'Am ales o temă dragă mie, care simbolizează dragostea mea pentru apă și pentru mare, pentru oceane, 'Waves'. Aceasta e denumirea colecției. Am folosit formele valurilor pentru aproape fiecare dintre outfit-uri, care vor fi exact cât este vârsta casei de modă, 33 de outfit-uri pentru fete și trei făcute de Blanco air în colaborare cu fiul meu. Practic, Albert a făcut trei outfit-uri, trei ținute pentru băieți. Vor fi 33 de modele, dintre care 25 profesioniste și trei eleve de la British School. Este o poveste foarte frumoasă și abia aștept să ne urmăriți. Va fi live streaming pe rețelele de socializare și pe YouTube. Totul va fi transmis în direct.', a dezvăluit Romanița Iovan.

'Începem cu trei domnișoare de 18 ani, care sunt eleve la British School…'

Romanița Iovan spune că fiul ei o va ajuta în culise la evenimentul care se va desfășura chiar la liceul la care învață el. Însă Albert nu va urca pe podium, ci a ales trei băieți pentru vestimentațiile masculine.

'Albert o să mă ajute în backstage cum va putea el mai bine. Am ales trei băieți pentru outfit-urile lui și vreau să trecem prin mai multe vârste, începând cu vârsta adolescenților. Sau mai bine zis a adolescentelor, pentru că începem cu trei domnișoare de 18 ani, care sunt eleve la British School.', a declarat Romanița Iovan.

'Am ales să aniversez cei 33 de ani de activitate cu cei care chiar au însemnat ceva pentru mine sau înseamnă acum.', a mai declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro. În toamnă, Romanița își dorește să iasă cu această prezentare și la un eveniment de anvergură de peste hotare, cum ar fi New York Fashion Week.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton