Romanița Iovan, revoltată la 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan, în accidentul tragic din Apuseni: "Niciodată nu a fost vreun coleg. Niciodată nu a venit nimeni din avionul pe care Adrian l-a pilotat. În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor"

 Radulescu Ruxandra
.

Romanița Iovan, revoltată la 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan, în accidentul tragic din Apuseni. Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se pregătesc, ca-n fiecare an, să comemoreze memoria pilotului Adrian Iovan, care a murit în urma accidentului din munții Apuseni. Creatoarea de modă și fiul ei nu vor fi singuri, ci vor merge la locul tragediei, însoțiți de un grup de 20 de persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Romanița Iovan și fiul ei, Albert, urmează un moment foarte special, căci peste doar câteva zile, pe 20 ianuarie, se împlinesc 10 ani de moartea pilotului Adrian Iovan, în tragicul accident din Munții Apuseni. Trebuie menționat că cealaltă victimă care a pierit în urma accidentului aviatic este Aurelia Ion, studentă la medicină. Romanița și băiatul din mariajul cu Adrian Iovan, Albert, îl vor omagia pe pilot, printr-o călătorie în Munții Apuseni. Vedeta și băiatul ei vor merge împreună cu un grup de 20 persoane format din persoane apropiate și localnici.

media-139092280284924800media-139092280284924800

Romanița Iovan, revoltată la 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan, în accidentul tragic din Apusen

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, îl vor omagia pe pilotul Adrian Iovan , printr-o călătorie în Munții Apuseni pentru a comemora 10 ani de la tragicul accident de aviație. Creatoarea de modă a dezvăluit că la fața locului nu a fost prezent vreun fost coleg de-al pilotului și nimeni dintre supraviețuitorii avionului care s-as prăbușit.

Citește și: Sora Aureliei Ion, studenta care a murit în accidentul aviatic din Apuseni, furioasă la 8 ani de la tragedie: „A fost ucisă și nu se face nimic”

Citește și: Romanița Iovan, despre traumele suferite de fiul său după pierderea tatălui, în tragedia din Apuseni: „S-a maturizat precoce'

Citește și: Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale: „A plâns sărăcuța, rămâne de văzut dacă va avea puterea să plece definitiv în…”

Citește și: Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, e pur și simplu grețos. Dana Rogoz, revoltată după criticile primite de Eva Măruță

„Plecăm pe 19, de data asta 20 ianuarie cade chiar sâmbătă. În primul an, am fost de două ori, la 40 de zile și la șase luni. Pe noi nu ne interesează că sunt reguli bisericești, când se fac parastasuri. Noi vom continua să-l comemorăm până vom merge în baston sau cu avionul, când vom fi în vârstă.

Eu ies la minus 3, 5 grade, în maieu, să duc gunoiul, în curte. Și chiar dacă mi-e frig, mă gândesc la Adrian, cum a stat el două ore și a așteptat să vină cine nu a mai venit. Noi mergem pe jos până acolo, nu contează dacă zăpada e de doi metri. Chiar ne bucurăm dacă e zăpadă. Și acum însă ne așteptăm la același lucru, să iasă soarele, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Dar indiferent cum va fi, noi suntem acolo. Un grup compact, din București venim vreo 20. Niciodată nu a fost vreun coleg. Niciodată nu a venit nimeni din avionul pe care Adrian l-a pilotat. În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor', a spus Romanița Iovan pentru CANCAN.RO.

Cum se înțeleg Romanița Iovan și fiul ei cu fiica lui Adrian Iovan

Romanița Iovan este totuși fericită că ea și fiul ei au o relație armonioasă cu fiica lui Adrian Iovan, din primul mariaj.

„Familia lui suntem noi. Albert și cu fata lui, Irina. Ea e plecată în Franța. În România vine de obicei vara. Dar îi face și ea acolo, la o biserică din cartier. Ne înțelegem foarte bine, mai ales că sunt frați. Când vine în țară, vine la noi. Consider că e important pentru viața lor', a adăugat aceasta.

Cum a ajuns Romanița Iovan model: „Aveam trei posibilități…”

În prezent, Romanița Iovan profesează în domeniul în care s-a pregătit. Aceasta a terminat ASE-ul și acum pe lângă cariera de designer face și contabilitatea pentru firma fiului ei, Albert. Creatorea de modă a dezvăluit că a ajuns model, dintr-o întâmplare.

„Mă ocup și de contabilitatea mea și a firmei lui Albert. Îl sprijin cu ce pot. Va lansa colecția lui. Eu am făcut ASE-ul, pe vremea lui Ceaușescu. M-am pregătit pentru management în turism. Începusem facultatea, și pentru că voiam să mă întrețin singură, am dat la seral. Erau 30 de locuri, eu am fost a 28-a. Și mi-a trebuit serviciu.

M-am dus la Lido, iar acolo aveau doar un post de telefonistă. M-aș fi angajat, dar era în trei schimburi. Iar eu aveam școală. Și a văzut mama un articol că se caută tinere fete, pentru meseria de model. Și așa am început, în timpul facultății. Am terminat apoi studiile și am făcut alegerea cea mai bună.

Aveam trei posibilități. Ori să merg în turism, să continui ca model în străinătate, sau să-mi fac casa de modă. Ceea ce am și ales. Iar anul acesta fascem 33 de ani de activitate', a adăugat aceasta.

Înainte de a-și deschide casa de modă, Romanița Iovan a avut ocazia să lucreze în străinătate, ca și model. Doar că a realizat că nu mai avea vârsta la care să facă o carieră în acest domeniu:

„Am fost în Germania. Am avut o prezentare de modă. Aveam 26 de ani și mi-am dat seama că sunt la apusul carierei. La 13 ani începe meseria asta. Așa că m-am decis să-mi fac casa de modă.

Nu regret nimic din ce am făcut. N-aș face nicio schimbare'.

FOTO: Facebook YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton