Romanița Iovan, totul despre noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care a intrat peste ei în casă: "A alergat, a intrat în bucătărie, s-a aruncat pe geam de la etajul 1. Adrian s-a dus să vadă, a luat pușca. Nu a tras..."

 Tudorache Simona
.

Romanița Iovan a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care a intrat peste ei în casă. Romanița Iovan și Adrian Iovan au trăit o mare poveste de dragoste, dar mariajul lor a fost marcat de o tragedie. Cei doi au surprins un hoț în casa lor din cartierul Primăverii, iar povestea a luat o întorsătură dramatică. Creatoarea de modă a trecut atunci prin momente cumplite și a pierdut o sarcină.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan l-a cunoscut pe pilotul care i-a schimbat viața și alături de care a devenit pentru prima oară mamă în timpul unui zbor cu avionul. Pe atunci, Adriana Iovan era căsătorit, dar creatoarea de modă nu a știut din primul moment acest lucru.

romanita-iovan-76-1-2romanita-iovan-76-1-2

Cum s-a îndrăgostit Romanița de pilotul Adrian Iovan

Romanița a rămas impresionată de Adrian Iovan la prima vedere și a făcut totul ca să fie împreună. „Eram în avion, mă întorceam de la Viena și aveam bilet de business, primul loc în avion. Din cauză că a fost o defecțiune, zborul a fost amânat cu 10 minute, timp în care Adrian, că așa obișnuia, își întâmpina pasagerii chiar la intrare, considerând că pasagerii nu sunt saci de cartofi. Eu cu o păpușă în brațe. Se uita la mine, mă uitam la el. La un moment dat a zis ‘Ce seamănă păpușa cu dumneavoastră', a povestit Romanița Iovan în podcastul Acasă la Măruță.

Creatoarea de modă a preluat atunci inițiativa și a ținut să afle cine era pilotul care îi atrăsese atenția. „Era în iunie, ajung acasă și pun mâna pe telefon și sun o prietenă. Zic, ‘Sună-l pe bărbatul tău și află cine a adus aeronava Boeing 737 de la Viena. Eu l-am sunat. Nu a răspuns, că era în cireș. S-a dus direct la Butimanu, că avea o casă de vacanță. A doua zi, era la mine la serviciu cu motocicleta. La un an eram căsătoriți. Nu era singur, dar nu avea verighetă. Era însurat. Dacă nu vezi verighetă, vezi ce pericol e?', a mai spius Romanița Iovan.

Romanița Iovan s-a sfătuită cu o măicuță în privința relației pe care o trăia

Creatoarea de modă și pilotul Adrian Iovan au început o relație. Romanița avea, însă, pe suflet mariajul partenerului ei de viață, așa că a încercat să își găsească liniștea la o mânăstire. Întâlnirea cu o măicuță a schimbat această perspectivă.

„În momentul în care mi-am dat seama că relația trebuie să fie relație, m-am dus la mănăstire. A murit între timp măicuța la care mergeam. Era duhovnicul meu. Eu sunt foarte credincioasă. I-am zis că m-am îndrăgostit de un bărbat însurat. Măicuța mi-a zis așa: „El te iubește?’ I-am spus că da. Mi-a spus așa: „Draga mea, dacă există această disponibilitate, înseamnă că relația pe care o are acum nu există’. Măicuța mi-a dat liber. Una peste alta, Adrian a venit la mine cu uniforma de aviator și cu motocicleta. A lăsat tot. Venise cu o singură cămașă’, a povestit Romanița Iovan în podcastul lui Cătălin Măruță.

Romanița Iovan, totul despre noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care a intrat peste ei în casă

Povestea lor a fost, însă, umbrită de un caz fără precedent. În 2005, la o zi după ziua Romaniței Iovan, un hoț a intrat în vila lor din cartierul Primăverii din București, iar Adrian Iovan l-a ucis. Creatorea de modă a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara în care Bogdan Iancu a intrat în casa lor.

„A fost primul caz de legitimă apărare. Noi eram împreună în dormitorul nostru, dormeam liniștiți, în 2005. Doamne- Doamne mi-a deschis ochii. În 2006, la un an, s-a născut Albert. 2005, ziua mea, pe 3 octombrie, aflu că sunt însărcinată, bucurie maximă. Pe fondul ăsta, 3 octombrie, a doua zi, noaptea dinspre 4 spre 5 octombrie, la ora 3, la etajul 2, te trezești și în dreptul ușii cu mâna pe clanță vezi o siluetă. Eu am casa foarte vitrată. Noaptea intră lumina de la lună. M-am trezit când era în  prag. L-am trezit pe Adrian. S-a sculat din pat, ăsta a luat-o la fugă. Toată povestea, a greșit pontul. Mai era unul. A doua zi am aflat că pe echipamentul de aer condiționat erau urme.

Adrian s-a dus după ăla. A intrat prin subsol printr-un geam deschis. A luat-o pe scări până la etajul 2. A apucat să fure ce a găsit. Sigur a intrat din greșeală la noi. Nimeni n-a pus pe tapet lucrurile astea. A alergat, a intrat în bucătărie, s-a aruncat pe geam de la etajul 1 până jos. Adrian s-a dus să vadă, a luat pușca. Omul a fost bărbat. E o scară care urcă din curtea exterioară peste garaj. Omul era matol. S-a prins de țeava de gaz. Adrian a ieșit din curte și i-a dat cu pușca în cap. El nu a tras, s-a descărcat accidental', a povestit Romanița Iovan.

Romanița Iovan a pierdut o sarcină

Din cauza șocului suferit, vedeta a pierdut atunci o sarcină. Tot ce a trăit după acel episod a marcat-o profund. O perioadă, Romanița Iovan nu și-a mai întâlnit nici prietenele.

„Ideea este că în momentul în care a sunat la 112 a venit șeful Poliției, șeful de Arme și Muniții, Procurorul șef. Norocul, a fost un noroc într-adevăr, chestia cu legitima apărare este primul caz care se studiază și la Facultatea de Drept. Nimeni nu e fericit cu o astfel de situație. Mie de teamă, de stres, am intrat într-o perioadă în care n-am vrut să mă mai întâlnesc nici cu prietenele mele.
Noi nu aveam voie să ne ducem nici la televizor, pentru că așa a zis procurorul. Tata a venit la mine cu 100 de publicații în care am fost pe prima pagină. Nu știu dacă am pierdut sarcina pentru că a intrat hoțul în casă sau pentru trauma pe care am parcurs-o în continuare aruncând în mine cu noroi. Așa a fost să fie, vorba lui Albert, că dacă nu era hoțul, nu era el. În februarie am rămas însărcinată', și-a amintit Romanița Iovan.

Citește și: De ce a renunțat Camelia Șucu la cariera de medic, după trei ani: „A fost cea mai bună decizie! Mama e singura care mai are regrete”

Citește și: Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: „Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația…”

Citește și: Câți bani cere Oana Zăvoranu ca să apară într-o emisiune TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Noi ținem la ea și vrem să îi auzim vocea”

Citește și: Cum arăta Mihaela Bilic la începutul carierei. Imagini rare cu medicul nutriționist

Romanița Iovan, despre divorțul de Adrian Iovan

Creatoarea de modă a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan timp de cinci ani, în perioada 2003-2008 , apoi s-a produs divorțul.

„Albert avea doi părinți care stăteau la adrese diferite. Avea părinți alături de el non-stop. Am divorțat când Albert avea doi ani. Copilul a aflat în seara respectivă, pe 20 ianuarie 2014, că tatăl lui a fost găsit. Pentru că așa am fost mințiți. S-a trezit dimineața ‘Vreau să-l sun pe tata!.
Eu zic că are din amândoi ce a fost mai bun i-am dat fiecare. Plus personalitatea lui. El este foarte apropiat spiritual de tatăl lui. Și întotdeauna i-am spus că tatăl lui este întotdeauna tatăl lui. Am stat foarte mult cu el și am făcut tot ce a fost omenesc posibil să-l echilibrez. Dumnezeu mi-a dat acest cadou de ziua. Dacă pun toate problemele vieții, toate adunate sunt zero barat față de bucurie îmi dă Albert trăind lângă mine. Își exprimă sentimentele. Eu n-am fost niciodată tată pentru copilul meu, tată este Adrian. Primii șapte ani de acasă i-a avut cu Adrian, a contat'
, a mărturisit Romanița Iovan.

În 2014, Adrian Iovan și-a pierdut viața în urma unui accident aviatic.

Foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton