Romanița Iovan, despre traumele suferite de fiul său după pierderea tatălui, în tragedia din Apuseni: „S-a maturizat precoce”

 Martin Lorena
.

Romanița Iovan, despre traumele suferite de copilul său după pierderea tatălui, în tragedia din Apuseni. Romanița Iovan este o femeie puternică, pentru care orice obstacol poate fi depășit. Cu toate acestea, tragedia din Apuseni i-a provocat creatoarei de modă multe suferințe. În urmă cu opt ani, aceasta și-a pierdut soțul, pe Adrian Iovan, în urma unui accident aviatic. Acum, femeia vorbește atât despre sentimentele care o încearcă, cât și despre modul în care a fost afectat fiul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Aceasta, deși este o femeie extrem de puternică, nu a depășit încă pierderea suferită în urmă cu opt ani. Atunci, soțul ei, Adrian Iovan, și-a pierdut viața într-un cumplit accident aviatic din munții Apuseni. Recent, vedeta a oferit un interviu cu privire la sentimentele care o încearcă, dar și despre modul în care fiul ei a fost afectat.

Romanita-Iovan-1-1Romanita-Iovan-1-1

Vedeta este extrem de revoltată din cauza modului în care autoritățile au gestionat întreaga tragedie. Ba mai mult, fiul ei se pare că a suferit foarte mult deoarece avea doar 7 ani la momentul accidentului.

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:’M-a surprins că a păstrat…’

Citește și: Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit:’Toți vorbesc din auzite’

Citește și: Otilia Bilionera de la Survivor a suferit atacuri de panică pe scenă:„Eram forțată să merg la concerte

Citește și: Cine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan.Au fost căsătoriți 9 ani

Romanița Iovan, despre traumele suferite de copilul său după pierderea tatălui, în tragedia din Apuseni

Romanița Iovan a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat fiul său după ce și-a pierdut tatăl. Aceasta susține că autoritățile au fost cele care au gestionat greșit tragedia. Ba mai mult, faptul că inițial s-a spus că nu a existat niciun deces în urma accidentului, a pus-o pe vedetă într-o situație extrem de dificilă.

'Adrian nu că mi-a fost doar soț, este tatăl copilului meu. Adică asta este esența. Iar ceea ce Albert, la aproape șapte ani, a trăit… Acest copil s-a culcat cu ideea că tatăl lui este în viață, că așa ne-au păcălit autoritățile, la televizor. Până să se culce Albert se spunea că au fost găsiți și că toată lumea e în viață. S-a trezit copilul și mi-a spus așa: `Mama, vreau să îl sun pe tata`. Ce să mai zic?', povestește Romanița Iovan, pentru FANATIK.

Ba mai mult, ea spune că fiul ei s-a maturizat prea devreme din cauza pierderii tatălui său. Creatoarea de modă a povestit cum medicul Radu Zamfir a vrut să îi ofere o diplomă în memoria lui Adrian Iovan. Reacția lui Albert a fost una extrem de dureroasă!

'Copilul meu s-a maturizat precoce. Ca dovadă a maturizării precoce, la o săptămână după, când m-a sunat domnul Zamfir să îmi spună că vrea Colegiul Medicilor să îi acorde o diplomă lui Albert în memoria tatălui său, Adrian Iovan, am vorbit cu fiul meu și el mi-a dat un răspuns pe care nu îl voi uita niciodată. Mama, nu îmi trebuie nicio diplomă pentru că nu înțeleg cum, într-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să îl ajute pe tata`. Asta mi-a spus un copil de șapte ani…', a adăugat ea.

Romanița Iovan: „Nu a fost accident'

Vedeta susține, chiar și la opt ani de la pierderea soțului, că prăbușirea avionului nu a fost doar un accident. Aceasta mărturisește că martorii tragediei i-au explicat că realitatea este cu totul alta!

'Nu a fost accident. Eu spun că a fost aterizare forțată și lipsa de reacție a autorităților. Să se zică accident la ceea ce s-a întâmplat, după opt ani, nu se poate, vă spun sincer. Noi mergem acolo în fiecare an, am fost și acum, weekend-ul trecut. Am ajuns sus, acolo, și, ca de fiecare dată, se reia discuția despre ce s-a întâmplat, cu cei de acolo. Mai ales cu cei care au fost primii la locul respectiv. Iar realitatea este cruntă. Nu a fost accident', a mai spus ea pentru sursa citată.

Aceasta este extrem de revoltată pe autorități pentru modul în care au gestionat situația. Romanița Iovan a subliniat că nu este normal să se întâmple un asemenea lucru, având în vedere că pentru un decolaj sunt implicați mai mulți factori.

'Nu v-ați obișnuit deja, că așa e la noi, mortul este de vină?! Gândiți-vă cum au plecat ei, într-un zbor umanitar, nu e comandantul de aeronavă un zeu, Dumnezeu. Ca să poți să pleci cu avionul sunt mai multe echipe care hotărăsc, e mecanicul, cei de la meteo. Cum să pleci tu cu un avion fără să ai acordul? Dar doar mortul e de vină', a adăugat ea.

Ce scrie pe certificatul de deces al soțului ei

Pe certificatul de deces al soțului ei scrie hipotermie. Acest lucru reprezintă faptul că nu prăbușirea în sine a avionului i-a provocat moartea, ci frigul din munți. Ea a rămas cu multe semne de întrebare, chiar și la opt ani de la tragedie.

'Pe certificatul de deces scrie foarte clar: hipotermie. El a murit de frig. Nu înțeleg de ce nu au făcut focul. Avionul a fost în picaj, dar Adrian l-a redresat. Brazii retezați sunt și acum, retezați de impactul pe care l-au avut cu coada avionului. Avionul a ajuns să se prăbușească controlat, altfel nu era bordul în stomacul lui Adrian, avionul ar fi fost cu botul în pământ și ar fi avut loc o mare explozie.', a mai spus ea.

Nu vorbește cu medicul Radu Zamfir

Aceasta este foarte revoltată și pe medicul Radu Zamfir, care nu s-a ocupat de îngrijirea sau supravegherea prietenului său. Ea este de părere că, deși Adrian Iovan le-a sugera tututor să se îndepărteze de avion, acesta trebuia să încerce măcar să îl scoată de pe scaunul avionului.

Adrian le-a zis, am înțeles, să se îndepărteze de avion, să nu explodeze. Dar, tu, frate, ca medic, care ai depus un jurământ, te-ai îndepărtat un sfert de oră, dar ți-ai revenit un pic cu capul și nu erai nici fără mâini sau picioare, nu te-ai întrebat ce face omul ăla? Să încerci să îl scoți, puteai măcar să îi iei scaunul de sub el. În esență, Adrian a murit de frig. Erau și niște probleme, dar nu erau leziuni incompatibile cu viața, nu erau așa lovite organele încât să cauzeze moartea', a completat vedeta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton