Romică Țociu a slăbit 8 kilograme la America Express 2023: "Au fost foarte multe situații limită prin care am trecut..."

 Dumitrache Laura
.

Romică Țociu a participat alături de fiul său, Cătălin, la America Express 2023. Cei doi au acceptat provocarea de a merge în cea mai mare aventură a vieții lor. Recent, actorul de comedie a dezvăluit că a slăbit opt kilograme în emisiune și recunoaște că au existat momente extrem de dificile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu este fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Acesta a dezvăluit că a vrut să îi îndeplinească visul fiului său, de a participa la America Express și a acceptat provocarea. Actorul recunoaște că a avut multe momente de slăbiciune în cadrul reality show-ului.

romica tociu america express fiuromica tociu america express fiu

Romică Țociu a avut parte de aventura vieții sale la America Express. Actorul a dezvăluit că a slăbit multe kilograme, din cauza stresului. Romică Țociu și fiul său au dat startul aventurii America Express-Drumul Soarelui, în orașul Medellin. Apoi au ajuns în cartierul construit de Pablo Escobar.

Citește și: Primele imagini cu Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, la America Express 2024. În ce ipostază au fost surprinși

Citește și:Romică Țociu și fiul său, Cătălin, despre America Express 2024: 'Plecăm cu emoții, dar și cu frică'

Citește și:Anamaria Prodan a reacționat după ce Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT pentru proxenetism: „Este prietenul meu pe viață. Nu are cluburi”

Citește și:Oana Zăvoranu își vinde hainele și își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf: „Sunt alt om acum. Nu mai arunc cu banii și am devenit foarte chibzuită'

Romică Țociu a slăbit 8 kilograme la America Express 2023

America Express 2023 a început pe data de 21 octombrie 2023, iar telespectatorii au avut ocazia de a-i urmări pe concurenti. Romică Țociu și fiul său, Cătălin au dat startul aventurii și au avut parte de momente de neuitat. Actorul de comedie a dezvăluit că a slăbit 8 kilograme, în timp ce fiul său a slăbit 9 kilograme. Romică Țociu a recunoscut că a trecut prin momente tensionate.

Am slăbit 8 kg și Cătălin 9 kg.(….)Nu am crezut că mai am forța necesară și nervii necesari de a putea face lucruri la care nu m-am gândit niciodată că pot să le fac: să alerg, să construiesc, să dorm pe jos, să nu mănânc, să nu beau, să merg în betonieră, să merg târâș, să merg în pantă, să mănânc tot felul de lucruri.Astea până când nu dai de ele, așa cum mi s-a întâmplat mie în America Express, nu știi niciodată dacă poți să le faci sau nu.Dar în momentul când ești pus în fața faptului împlinit, există o chestie în fiecare om, cel puțin așa s-a întâmplat la mine: ori poți, ori dacă nu, lași armele jos. Au fost foarte multe situații limită prin care am trecut.„, a declarat Romică Țociu pentru playtech.

Romică Țociu: „Cătălin a fost cel care a ținut balansul și echilibrul”

Romică Țociu a dezvăluit că au fost multe momente tensionate între el și fiul său, Cătălin și recunoaște că a cedat nervos în multe situații. Chiar și așa, Cătălin Țociu a fost cel care i-a redat echilibrul actorului, iar pentru acest lucru, Cătălin Țociu îi este recunoscător.

Am o emisiune întreagă de cedare nervoasă, crede-mă, cred că nu este episod.Dar l-am avut pe Cătălin, pe fiul meu, care a fost cel care a ținut balansul și echilibrul și îi mulțumesc mult. L-am și supărat, l-am certat, i-am zis de mă-sa, de ta-su nu, că eram cu el. În orice caz o să vedeți un sezon fenomenal America Express.”, a mai spus actorul.

Romică Țociu a mai spus că el nu voia să participe la America Express,dar fiul său și-a dorit foarte mult acest lucru. Astfel, a decis să accepte această provocare. „Nu am avut nicio opțiune. Cătălin este de fapt artizanul America Express, pentru că eu nu am vrut să merg, îți spun sincer, nu că știam sau am presupus ce se întâmplă.Credeam că nu sunt pregătit pentru lucrul ăsta și m-a bătut la cap: Tata, te rog, e visul meu! Hai să mergem!' Bine, hai! Și am mers. El este artizanul. Bine, pe la jumătate m-am bucurat că am acceptat propunerea asta, care te costă și nervi„, a mai adaugat Romică Țociu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton