Romică Țociu, comparat cu Pablo Escobar la America Express: "Mă ajută fața! Mai mult mustața..."

 Dumba Gabriela
.

Romică Țociu își amintește că în America Express era des comparat cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar, mustața fiind de vină pentru asta. Romică Țociu a plecat în aventura America Express împreună cu fiul ei, Cătălin, și nu avea nici cea mai mică idee că va fi mai greu decât se vede la televizor. Prin ce au trecut Romică și Cătălin Țociu în America Express Drumul Soarelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai e o săptămână până la premiera sezonului 6 America Express, iar Romică Țociu a povestit în câteva cuvinte cum a fost această aventură pentru el. Amuzant pentru comediant a fost faptul că pe parcursul show-ului a fost deseori comparat cu Pablo Escobar, vedeta Columbiei, cel mai mare traficant de droguri din lume.

243243

Romică Țociu a fost Pablo Escobar al sezonului 6 America Express

A fost greu spre foarte greu și pentru Romică Țociu și fiul său în America Express! Provocările sunt mai grele decât se vede la TV, spune actorul, iar cel mai mult a suferit atunci când băiatul său se culca flămând.

„E îngrozitor să știu cum Cătălin nu a mâncat nimic toată ziua, iar eu să nu pot face nimic în privința asta', a povestit Romică, completând că „toată experiența asta ne-a ajutat să descoperim lucruri noi unul la celălalt, nu știam despre el că este atât de competitiv. E o mare surpriză băiatul meu pentru mine!'. 

Întrebați cum reușesc să supraviețuiască, Romică a dezvăluit că „au fost dăți când nu am mâncat decât odată la două zile, ne omoară ăștia cu ouăle și cu niște arepas'; America Express nu e vrăjeală, e tăvăleală; ce vedeți la tv e doar 20% din tot ce se întâmplă aici'.

La un moment dat, actorul a fost comparat cu Pablo Escobar, când se afla la Muzeul celebrului traficant: „Mă ajută fața, mai mult mustața. Am așa un aer columbian și mi s-a spus că semăn cu el!', spune Romică Țociu.

Citește și: Chefi la cuțite 16 octombrie – Dan Dumitru Ursit a fost eliminat. Cum a reacționat Florin Dumitrescu: „Îmi destabilizează un pic echipa'

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc'. Avea doar 51 de ani

Când începe America Express și cine sunt concurenții sezonului 6

America Express Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud.

Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina. 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton