Romică Țociu și fiul său, Cătălin, despre America Express 2024: ”Plecăm cu emoții, dar și cu frică”

 Calin Maria Bianca
.

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, primele declarații despre participarea la America Express 2024. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că s-au aflat echipele care vor participa la America Express 2024 – Drumul Soarelui. Ei bine, printre concurenții mult așteptați se numără și Romică Țociu, care o să participe alături de fiul său, Cătălin. La fel ca restul participanților, și ei au confirmat în mediul online, venind de asemenea cu primele declarații despre marea aventură care este gata să înceapă și pentru ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, și în America Express 2024 – Drumul Soarelui sunt numeroase vedete, gata să încânte prin abilitățile mai puțin cunoscute de către fani. Mai concret, Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show.

img-2023-05-19t144738.760img-2023-05-19t144738.760

Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au așteptat cu nerăbdare să dea vestea cea mare, astfel că momentul a sosit. Cei doi au spus clar că au deja emoții pentru ceea ce o să urmeze, însă sunt siguri de faptul că împreună vor forma una dintre cele mai bune echipe. De asemenea, tot ei au explicat că pleacă plini de entuziasm, pregătiți pentru cele mai dificile probe.

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu: „Sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu…”

Citește și: Cine i-a ales numele de scenă lui Romică Țociu și cum a fost copilăria lui: „Am avut parte de o educație spartană. Pedeapsa de cele mai multe ori era…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu după noile intervenții estetice: 'Aș vrea să beau botox în fiecare dimineață'

Citește și: Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, la iUmor: „Aș putea să am o aventură cu tine, doar că…”

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, primele declarații despre participarea la America Express 2024

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, radiază de fericire. Totodată emoțiile și suspansul sunt cuvintele cheie care descriu sentiementele celor doi când se gândesc la experiența care-i așteaptă. Da! Spre surprinderea tuturor, vor participa la America Express 2024, așa că nu au putut să nu confirme chiar ei acest aspect extrem de important.

'În sfârșit putem sa împărtășim cu voi aceasta veste ca… o sa participam la cea mai minunata experienta ever americaexpressromania. Abia așteptam sa vedem ce surprize ne așteaptă pe drumul soarelui . Plecam încărcați cu o energie imensa si pozitiva plina de umor și totodată cu emoții și frica, dar fiind tata și fiu vom depășii orice obstacol.', au scris cei doi pe paginile lor personale de Instagram.

Așa cum era de așteptat, comentariile au curs la postarea lui Romică Țociu în mediul online, mai ales că este urmărit de o mulțime de fani, care abia așteaptă să-l vadă în aventura vieții lui alături de fiul său, Cătălin.

Cum se înțelege Romică Țociu cu fiul său, Cătălin

În urmă cu mai mult timp, Romică Țociu a vorbit în exclusivitate pentru VIVA! despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, astfel că nu s-a sfiit să le aducă numeroase cuvinte de laudă. Nici când a venit vorba despre fiul său, Cătălin, nu a ezitat, deși este un bărbat în toată firea, așezat la casa lui. A spus clar că-l iubește enorm și este un 'copil extraordinar'.

„Cătălin este un copil extraordinar, cu un suflet foarte mare. Seamănă cu mine din acest punct de vedere. Este mai familist un pic, nu că eu nu aș fi, dar îi iubește foarte tare pe Ligia și pe copii. Seamănă cu Nicoleta din foarte multe puncte de vedere. De la mine a luat darul acesta de a face cadouri, de a-i bucura pe cei dragi. Acum are un business al lui și face treabă foarte bună.', a spus Romică Țociu pentru Viva în urmă cu mai mult timp.

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu

Ei bine, fiul lui Romică Țociu nu i-a călcat pe urme tatălui său, astfel că talentul actoricesc este departe de el. Totuși are pasiuni foarte frumoase și un talent pe care nu mulți îl au, cum ar fi cel culinar. Este pasionat de tot ceea ce înseamnă domeniul gastronomic, așa că nu are de gând să rămână la stadiul de hobby.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv’, a declarat Cătălin Țociu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cătălin Țociu are planuri mari în acest sens, astfel că vrea să-și ducă pasiunea la rang de artă, motiv pentru care acum studiază din greu. Totuși, nu a putut să refuze oferta America Express 2024 și experiența unică pe care o să o trăiască alături de tatăl său.

„După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență. Greutatea nu este în a obține, ci de a menține de-a lungul anilor. Are puțin o logică legat de faptul că cei care își dau silința (…) Sunt colegi de-ai mei care sunt deja bucătari și le trebuie diplomă’, a mai spus fiul actorului.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton