Romina Gingaşu a cumpărat blana de vulpe a Elenei Ceauşescu: "Sunt foarte fericită, este o piesă cu istorie". Cât a plătit soția lui Piero Ferrari pentru această haină

 Dumba Gabriela
.

Romina Gingașu a cumpărat o haină din blană de vulpe care i-a aparținut Elenei Ceaușescu pentru că și-a dorit enorm o „piesă cu istorie” din garderoba fostei Prime Doamne a României. Soția miliardarului Piero Ferrari a venit cu avionul privat din Italia în România, pentru a intrat în posesia hainei de blană, care a fost scoasă la licitație în urmă cu câteva luni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Haina din blană de vulpe, cumpărată de Romina Gingașu, provine de la o fermă din județul Mureș, deschisă încă din anul 1950 și a fost creată și cusută special pentru soția președintelui Nicolae Ceaușescu. Acum, rămâne de văzut dacă soția lui Piero Ferrari o va purta sau o va păstra în garderobă doar ca pe un obiect cu valoare istorică.

profimedia-0801887500profimedia-0801887500

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a cumpărat haina din blană de vulpe a Elenei Ceaușescu

În martie 2014, haina de vulpe argintie a fost scoasă la licitație, în București. La vremea respectivă, prețul obiectului vestimentar în cadrul licitației pornea de la 1000 de euro.

Recent, Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferarri, și-a făcut bagajele, s-a urcat în avionul privat și a zburat din Italia către România pentru a-și ridica noua blană de vulpe.

'Mi-am dorit un articol din colecția familiei Ceaușescu, mai ales un articol de damă, și l-am cunoscut recent pe cel care a achiziționat-o în 2014 în urma faimoasei licitații. Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română şi am negociat cu proprietarul care este de origine israeliană, cu condiţia ca eu sa nu o înstrăinez niciodată. Sunt foarte fericită, este o piesă cu istorie', a dezvăluit Romina Gingașu pentru cancan.ro.

Soția lui Piero Ferrari a ales să poarte blana care a aparținut Elenei Ceaușescu cu un corset și o fustă scurtă, din noua colecție a Cristinei Săvulescu.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la premiera filmului Ferrari: „Întotdeauna la evenimente importante port un brand românesc'

Citește și: Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina’. Are 17 ani, este model internațional și s-a transformat într-o tânără superbă

Citește și: Ce sacrificiu a făcut Romina Gingașu, soția lui Piero Ferarri, pentru relația lor: „Am ales cu inima și nu regret. Eu aveam o ofertă foarte importantă la Paris și…’

Romina Gingașu nu face mofturi la haine și poartă și îmbrăcăminte foarte ieftină

Romina Gingașu și Piero Ferrari trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Cei doi s-au cunoscut prin prisma profesiei actualei doamne Ferrari, care, la vremea respectivă, vindea avioane milionarilor. Romina (33) și Piero Ferarri (78) s-au căsătorit în 2021, în Capri.

În ciuda averii uriașe a soțului ei, Romina Gingașu nu ezită să poarte și haine ieftine. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acum câteva luni, aceasta a ales să poarte o ținută sobră, cu piese pe care și le poate permite orice femeie.

„Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi două zile la Londra, apoi zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe. (…) 95 de euro.

Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar…’, a spus Romina Gingașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton