Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție la Măruță într-o ținută super ieftină: "Rochia mea este de pe AliExpress, iar pantofii sunt Zara". Cele două piese costă mai puțin de 100 de euro

 Oana Pantazi
.

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, și-a uimit fanii după ce a avut o apariție surprinzătoare la TV, într-o ținută super ieftină. Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, înainte de premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari, iar ținuta pe care a ales să o poarte i-a luat în surprindere pe cei prezenți… De fapt, prețul pieselor vestimentare, unul extrem de modest pentru o soție de miliardar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romina Gingașu și Piero Ferrari trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Cei doi s-au cunoscut prin prisma profesiei actualei doamne Ferrari, care, la vremea respectivă, vindea avioane milionarilor. Romina (33) și Piero Ferarri (78) s-au căsătorit în 2021, în Capri. După nuntă, cei doi s-au stabilit în Italia, dar obișnuiesc să vină destul de des și în România. Piero, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, a fost recunoscut în cele din urmă, iar asta i-a adus 10% din imperiul Ferrari, așadar cei doi soți au acum o avere de 6 miliarde de euro. Romina și-a păstrat însă modestia, ceea ce s-a putut observa recent și în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitată recent.

cine-este-romina-gingasu-4-1cine-este-romina-gingasu-4-1

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție la Măruță într-o ținută super ieftină

Cu siguranță Romina Gingașu își permite cele mai scumpe haine și bijuterii, însă superba soție a miliardarului Piero Ferrari a dovedit că nu pune atât de mult preț pe branduri. Invitată pentru prima oară în emisiune la Cătălin Măruță, aceasta a ales să poarte o ținută sobră, cu piese pe care și le poate permite orice femeie. Romina și soțul ei au venit la bucurești pentru a participa la premiera filmului despre viața lui Enzo Ferrari și așa a ajuns și în primul ei live la Măruță. Când a fost întrebată, soția milionarului nu a ezitat nicio secundă să dezvăluie cât a costat ținuta pe care a purtat-o în emisiune.

Citește și: Ce avere uriașă are Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari: „Negociez intens prețurile și…’. Câte proprietăți deține în străinătate

Citește și: Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: „E foarte atent cu cheltuielile’

„Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi două zile la Londra, apoi zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe. (…)
95 de euro. Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar…', a spus Romina Gingașu.

Cum a testat-o miliardarul Piero Ferrari pe Romina Gingașu la prima lor întâlnire

E firesc pentru un bărbat care are o avere de peste 6 miliarde de euro să vrea să știe care sunt adevăratele interese ale potențialelor cuceriri, așadar miliardarul italian a testat-o pe Romina Gingașu, românca ce i-a devenit soție, încă de la prima întâlnire.

Soția lui Piero Ferrari este din București, însă trăiește de ani buni la Monte Carlo, unde a lucrat pentru fabrica de avioane „Bombardier’, fiind absolventă a Academiei de Tehnică Militară. De altfel, așa l-a și cunoscut pe miliardar, prin prisma jobului său. Romina vindea avioane bogaților lumii și astfel a intrat în contact cu cel care i-a devenit soț. Insistența cu care a încercat să-i vândă un avion lui Piero l-a cucerit, cu siguranță pe miliardar, care a invitat-o la cină.

„Ne-am cunoscut la Monza, eram trimisă de Bombardier, vindeam avioane private. Am încercat 6 luni de zile să-i vând un avion și m-a refuzat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină. La prima întâlnire mi-a făcut un test. Piero m-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am răspuns sincer, iar după 7 ani suntem împreună. Am zis că banii aduc un confort și atât, în rest, suntem oameni’, a povestit Romin a pentru Digi FM.

La vremea respectivă, miliardarul era căsătorit cu Floriana Nalin. El a decis să divorțeze în 2019 de fosta soție, după 50 de ani de mariaj, pentru a putea avea o relație oficială cu Romina Gingașu.

Piero Ferrari este fiul fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari, fiind vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari. Averea sa este estimată la peste 6 miliarde de dolari.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton