Rona Hartner este înmormântată acum, la cimitirul Bellu. Fostul ei soț, tatăl fetiței, a venit să-și ia adio de la artistă și toți au condus-o pe ultimul drum în ropote de aplauze / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Primele imagini de la înmorântarea Ronei Hartner. Îndrăgita actrița Rona Hartner este condusă pe ultimul drum, azi, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Rona Hartner este înmormântată astăzi, la Cimitirul Bellu Catolic, iar primele imagini de la eveniment arată o mulțime de coroane de flori depuse lângă capelă, de către familie și apropiații artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Update 13:40: Rona Hartner a fost înmormântată la Cimitirul Bellu, unde numeroase persoane au mers să o conducă pe ultimul drum. Familia, apropiații și toți cei dragi s-au despărțit cu greu de sicriul cu trupul neînsuflețit, însă au avut grijă ca mormântul să fie decorat cu mulțimea de coroane de flori și poze cu regretata artistă!

Update 13:10: Deși relația dintre Rona Hartner și tatăl fiicei sale, Rocco Sedano, nu a fost una foarte bună și nici Rita nu vorbea cu el, se pare că azi, cei doi și-au fost alături. Cu o durere imensă fiindcă la doar 15 ani și-a condus mama pe ultimul drum, Rita și-a găsit alinarea în sora mamei sale, dar și în brațele tatălui ei, în ciuda tuturor lucrurilor rele care s-au întâmplat între ei până acum.

Update 12: 53: Rona Hartner a fost condusă de familie, apropiați, colegi de breaslă și toți cei dragi pe ultimul drum printre aplauze. De la Biserică și până la locul de veci, artista a fost purtată printre numeroase suspine, lacrimi de durere și vorbe grele, încărcate cu suferință, după cum se poate observa în galeria foto. Fiica, mama și sora Ronei Hartner, fiind fără vlagă de la atât de multă durere. Deși curtea Cimitirului Bellu, unde artista are de azi înainte locul de veci, a fost plină, din nefericire foarte puține vedete au fost prezente la ceremonia de înmormântare.

Update 12: 45: Este durere de nedescris în aceste momente fiindcă despărțirea de Rona Hartner este tot mai aproape. Slujba de la Biserică s-a terminat, iar sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos afară și se îndreaptă către locul de veci, printre numeroase aplauze. O mulțime de oameni au venit să își ia rămas bun de la regretata artistă. Fiica, sora și mama Ronei Hartner sunt profund îndurerate, lacrimile fiind prezente pe fața lor. Cuvintele sunt de prisos acum, suferința fiind una extrem de puternică!

Update 11:45: Printre persoanele importante care au venit să își ia adio de la Rona Hartner, se numără inclusiv fostul ei soț, Rocco Sedano. Deși actrița nu mai avea o relație bune cu el și familia ei a fost împotriva acestui lucru, se pare că nu a putut să nu vină să o conducă pe ultimul drum și să fie alături de fiica pe care o au împreună, vizibil distrusă de durere. Imaginile cu el au fost surprinse de paparazzii de la SpyNews.

Și Aurel Pădureanu a venit să îi aducă un ultim omagiu Ronei Hartner, după cum se poate observa încă din imagini.

Actrița Rona Hartner este înmormântată aztăzi, 1 Decembrie, de ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei se află la Capela Cimitirului Bellu, iar funeraliile vor începe cu o slujbă de pomenire. Familia, prietenii și cei care au îndrăgit-o pe Rona Hartner au venit să-și ia adio de la actrița care s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani după o luptă cu o boală teribilă, cancerul.

whatsapp-image-2023-12-01-at-11.20.32whatsapp-image-2023-12-01-at-11.20.32

Primele imagini de la înmorântarea Ronei Hartner

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Franța, după ce medicii au diagnosticat-o în vara acestui an cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. După ce a început un tratament mai agresiv, artista s-a simțit rău, iar organismul ei a cedat. Familia și prietenii au organizat la începutul săptămânii un priveghi pentru Rona Hartner în Franța, unde cei care au îndrăgit-o au venit să își ia rămas bun de la ea. Miercuri, 29 noiembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a ajuns în România și ea va fi înmormântată astăzi, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic din București.

Rona Hartner și-a dorit să fie înmormântată în România

În urmă cu mai mulți ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat. A luptat mult și a reușit să învingă boala nu o dată, ci de trei ori. Anul acesta însă, boala nemiloasă a revenit la creier, dar vedeta a demonstrat iar cât de puternică e și a câștigat lupta… pentru o vreme. Ultimele metastaze însă descoperite de medici la creier au fost fatale pentru îndrăgita actriță.

Trupul neînsuflețit al actriței, care s-a stins în Franța, a sosit deja în România, unde Rona va fi înmormântată, chiar de Ziua României, în locul de veci al strămoșilor ei. Conform Cancan.ro, artista va fi înhumată la Cimitirul Bellu Catolic, unde se află și străbunicii, bunicii și tatăl Ronei Harter. Părintele artistei s-a stins din viață în 2016, iar moștenitori ai locului de veci sunt cei trei copii ai săi – Rona, Rinda și Reon.

Rona Hartner, deși plecată de zeci de ani din România, și-a iubit cu pasiune țara și pe români, va fi înmormântată chiar pe 1 Decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic.


Sursă foto: Exclusiv VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton