Rona Hartner a murit la doar 50 de ani, bolnavă de cancer! Anunțul devastator a fost făcut de sora ei

 Calin Maria Bianca
.

Rona Hartner a murit! Anunțul devastator a fost făcut de sora ei. Este vestea momentului în România! Îndrăgita actriță, în vârstă de 50 de ani, a încetat din viață în urmă cu scurt timp, după o luptă crâncenă cu boala nemiloasă. Din păcate, deși în urmă cu câteva săptămâni se bucură că se simte din ce în ce mai bine, cancerul a recidivat, iar medicii i-au găsit metastaze pe creier. Azi, sora ei a dat tragica veste care a îndurerat pe toată lumea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a murit! În urmă cu mai mulți ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat. A luptat mult și a reușit să învingă boala nu o dată, ci de trei ori. Anul acesta însă, boala nemiloasă a revenit la creier, dar vedeta a demonstrat iar cât de puternică e și a câștigat lupta pentru o vreme. Ultimele metastaze însă descoperite de medici la creier au fost fatale pentru îndrăgita actriță care a bucurat inimile multor fani ani și ani de zile.

rona7rona7

Rona Hartner a murit! Anunțul devastator a fost făcut de sora ei

Rona Hartner a murit la doar câteva ore după ce sora ei, Rinda Hartner, a postat pe pagina de Facebook a artistei că nu traversează deloc momente bune. Aceasta a cerut fanilor să se roage pentru îndrăgita artistă, care însă nu mai avea multe șanse de la viață. Din nefericire, totul a fost în zadar, astfel că în urmă cu scurt timp anunțul care a îngrozit România a apărut pe rețelele de socializare.

Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.
Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile- erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul.
Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel.

Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!
Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a scris Imelda Antonescu.

De asemenea, mesajele pline de durere și suspine curg pe paginile de socializare ale regretatei artiste. Familia ei este distrusă de durere, mai ales fiica ei, care acum a rămas fără mamă. Rinda Hartner și-a schimbat și ea fotografia de profil într-una de doliu. 

Mesajul postat de sora Ronei Hartner în urmă cu câteva ore

Starea de sănătate a Ronei Hartner s-a înrăutățit brusc, asta după ce cancerul a recidivat, iar medicii i-au găsit metastazele la creier, astfel că în urmă cu câteva ore, sora ei a postat un mesaj dureros, în care-i ruga pe toți să se roage pentru ea.

Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el‘, este anunțul trist postat de sora Ronei.

Acum totul este în zadar, fiindcă, din nefericire, marea actriță a murit!

Cine a fost Rona Hartner

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1973 la București, într-o familie în care tatăl avea origini germane, iar mama române. A fost actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, care s-a stabilit ulterior în Franța, la Paris. 

Din nefericire, viața nu i-a fost presărată doar cu momente frumoase. Într-un interviu recent a declarat că a vrut să se sinucidă de mai multe ori, mai ales că s-a luptat cu cancerul ani și ani de zile. Deși ducea o luptă grea, a reușit să învingă și să fie optimistă, până azi când a încetat din viață și a lăsat o durere de nedescris în urma ei, mai ales pentru fiica ei, Rita, în vârstă de doar 15 ani.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton