Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață: "Nu mă simțeam pregătită să plec, dar cine se simte pregătit? Nimeni" / Artista a murit azi, la doar 50 de ani

 Dumba Gabriela
.

Rona Hartner a murit azi, la doar 50 de ani. Ultimele imagini cu artista în viață ne arată o Rona Hartner frumoasă, veselă, optimistă în șansele sale de vindecare. Ultimul său live pe Facebook a fost făcut pe 29 octombrie, când Rona Hartner a stat de vorbă cu fanii săi, i-a pus în temă cu starea sa de sănătate și i-a asigurat că Iisus este alături de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a luptat cu un diagnostic crunt: cancer în stadiul patru la creier și plămâni. Rona a crezut până în ultima clipă în șansele sale de vindecare, spunea că nu este pregătită să plece și nimic nu îi tulbura credința în Dumnezeu, pe care îl simțea aproape de ea.

7877878778

Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Cum a apărut pe conturile ei de socializare

Pe 29 octombrie 2023, cu mai puțin de o lună în urmă să închidă ochii, Rona Hartner a făcut un live pe Facebook și a stat de vorbă cu fanii săi. Rona Hartner vorbea despre relația cu divinitatea și anunța că scrie o carte.

„Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită! Ai încredere în mine! Sunt cu tine, păstrează curajul! Niște chestii, niște îngrediente pe care trebuie să le ai când te duci la luptă. (…) Dacă Dumnezeu e cu noi, cine e împotriva noastră?', spunea Rona Hartner pe Facebook.

Rona Hartner spunea că problemele prin care a trecut au făcut-o mai puternică, dar recunoștea, la un moment dat, că nu este pregătită să moară. Cu toate astea, își accepta soarta și spunea că totul este în mâinile lui Dumnezeu, iar El decide ce e mai bine pentru ea.

„Foarte mulți oameni îmi spun și mă întreabă: ‘Mă, Rona, totuși, ești foarte puternică, ai o chestie extraordinară și vreau să spun o treabă. Nu sunt o persoană mai puternică decât alții, dar am acționat harurile, harul lui Dumnezeu. Aceste haruri le primești când ai nevoie de ele(…)

Încercările cu cancerul, încercările cu dușmanii de toate felurile, că dacă vă povestesc numai capitolul despre dușmani ziceți voi că ăsta-i film de oroare, iar tu ești în mijlocul acestei furtuni, acestei tornade, în mijlocul unor probleme care te depășesc, iar toate aceste probleme revelează cine ești tu (…)
E adevărat că nu prea voiam să plec (n.r. să moară) și nici nu mă simțeam pregătită, dar cine se simte pregătit? Nimeni'
, mărturisea Rona Hartner.

„Vă doresc tuturor o seară frumoasă, să vă relaxați în prezența lui Dumnezeu, să încercați să căutați punctul acela de consolare, în care Dumnezeu vrea să se unească cu noi, ca să ne dea o pace puternică. Pentru că fiecare luptă pe care o ducem, o ducem cu El. Și fiecare victorie obținută este pentru gloria Lui. Ca și creștini, noi nu pierdem niciodată. Suntem deja botezați, suntem deja salvați, suntem deja iertați. De aceea, nu trebuie să avem niciodată atitudinea de pierzători.”, și-a încheiat Rona Hartner mesajul.

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Am simțit o suferință destul de mare…'

Citește și:Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya

Rona Hartner pare că și-a prevestit moartea

Rona Hartner a povestit că la un moment dat, când era în spital a simțit o prezență rece și a auzit vocea tatăl ei răposat. Acesta o chema la el, în Rai.

„La un moment dat, în timpul chimioterapiei, a intrat corpul meu într-o degringoladă foarte mare și se plimba ceva rece așa prin spital și nu era aerul condiționat, era așa o prezență și l-am auzit pe tata din Rai spunând „haide fata mea!' și Iisus mi-a pus o întrebare cheie „și dacă nu vreau să te vindec?!', a povestit Rona Hartner.

Rona Hartner a povestit că atunci a înțeles că viața sa este în mâna lui Dumnezeu. Nu știa ce să facă, așa că s-a rugat ca Dumnezeu să facă ceea ce vrea cu viața sa.

„Mi-a pus o întrebare cheie și atunci am zis „facă-se voia Ta!'. Asta e cea mai mare rugăciune. Când nu știi ce să faci, zici „facă-se voia Ta'. În momentul acela mi-am adus aminte de un Psalm care zice: Doamne, iubirea ta este mai importantă decât viața! Dacă tu mă iubești e mai important decât viața!'. Atunci am înțeles că Dumnezeu decide', a mai povestit vedeta în emisiunea În oglindă.

Rona Hartner a murit la doar 50 de ani

În urmă cu mai mulți ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat. A luptat mult și a reușit să învingă boala nu o dată, ci de trei ori. Anul acesta însă, boala nemiloasă a revenit la creier, dar vedeta a demonstrat iar cât de puternică e și a câștigat lupta pentru o vreme. Ultimele metastaze însă descoperite de medici la creier au fost fatale pentru îndrăgita actriță care a bucurat inimile multor fani ani și ani de zile.

„Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier', spunea Rona Hartner acum câteva luni.

Rinda, sora Ronei Hartner, a postat aseară un mesaj dureros, prin care anunța că „Rona își trăiește ultimele clipe”.

Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el‘, este anunțul trist postat de sora Ronei.

În această dimineață, Rinda a anunțat moartea surorii sale nu prin cuvinte, ci prin imagini. Aceasta a postat pe Facebook imaginea unei lumânări, în dreptul căreia au început să curgă mesajele de condoleanțe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton