"Două săptămâni cu rugăciune, cu...". Rona Hartner a primit vești neașteptate din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier

 Dumitrache Laura
.

Rona Hartner trece prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Artista este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta i-a anunțat pe internauți că tratamentul medicamentos, pe care medicii i-l administrează, a fost de mare efect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. În urmă cu câteva săptămâni, artista anunța că s-a internat într-un spital din Franța unde face chimioterapie și se roagă la Dumnezeu să o facă bine. Medicii i-au spus că tratamentul va dura patru luni, iar în momentul de față, Rona nu mai lucrează, ceea ce înseamnă că nu are nicio sursă de venit.

rona hartner problemerona hartner probleme

Recent, Rona Hartner a postat pe Facebook un mesaj în care anunța că tratamentul medicamentos își face efectul. Conform acesteia, metastazele de la creier au scăzuut la jumătate, iar Rona are încredere că se va face bine cu ajutorul medicilor, dar și al lui Dumnezeu.

Citește și: Rona Hartner este internată în Franța, unde luptă pentru viața ei. Artista are cancer de gradul 4: „Poate Dumnezeu îmi găsește vindecări miraculoase”

Citește și:Cum se simte Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Artista a început ședințele de chimioterapie: „Sunt la spital de o săptămână, nu este deloc ușor'

Citește și:Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, atac dur la adresa Cristinei Spătar, supranumită Regina R&B: „Iertați-mă! Această personalitate ne(re)cunoscută pentru calitățile interpretative…'

Citește și:Reacția Danei Roba, după ce Mădălin Ionescu i-a spus că ar fi putut evita atacul soțului: 'Nu mă scoate din…' Femeia s-a ridicat și a plecat din emisiune

Rona Hartner a primit noi vești din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier

Rona Hartner, 50 de ani, se numără printre cele mai apreciate artiste din România. De ani de zile s-a stabilit în Franța, dar nu a uitat niciodată de țara sa natală. Rona face naveta între România și Franța, ori de câte ori are proiecte.

În ultima perioadă, viața artistei s-a schimbat după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Dacă în urmă cu câteva săptămâni anunța că este internată într-un spital din Franța și face chimioterapie, recent, Rona a venit cu vești noi. Vedeta a declarat că medicii au anunțat-o că metastazele au ajuns la jumătate, ceea ce înseamnă că tratamentul medicamentos își face efectul.

Am să vă dau o veste extraordinară! A venit medicul meu oncolog și m-a anunțat că în urma unei radiografii făcute, se vede că metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni de tratament. Așa că vreau să vă încurajez pe toți cei care vor să lase credința la o parte, să lase încrederea în Dumnezeu, să nu facă acest lucru. Pentru că…uitați în două săptămâni cu rugăciune, cu împărtășanie în fiecare zi, cu sacramentului uleiului sfânt, efectiv metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni.

Metastazele nu s-au făcut în câteva zile, ci în câteva luni, și au scăzut în două săptămâni la jumătate. Nimic nu este imposibil!', a fost mesajul Ronei Hartner, pentru fanii săi, postat pe contul său de Facebook.

Rona Hartner este internată într-un spital din Franța

Rona Hartner declara în urmă cu două săptămâni că face chimioterapie și speră ca doctorii să o salveze. Vedeta a mai spus că tratamentul durează aproximativ patru luni și speră să țină pasul cu el. Chiar și așa, Rona este încrezătoare că va învinge si de această dată boala.

„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta! Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!', declara Rona Hartner pentru Click!

În anul 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și a fost supusă mai multor interventii chirurgicale. Rona a urmat mai multe ședinte de chimioterapie și a reușit să învingă boala. Anul acesta, actrița a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. „Boala e în stadiul patru, nu e bine. Când ești bolnav, te abandonezi lui Dumnezeu. Nu știu ce deznodământ o să aibă această nouă boală, pneumonie, metastaze la cap, cancerul se comportă cam agresiv, dar Dumnezeu e mare, îl rog pentru un miracol, în fiecare zi fac rugăciuni: «Cancerule, ieși din mine!». N-am terminat misiunea pe pământ, am o voință proprie, spunea Rona în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton