Rona Hartner este înmormântată la Cimitirul Bellu, acolo unde a fost înmormântat și tatăl ei. Trupul ei neînsuflețit a fost adus în țară azi

 Oana Pantazi
.

Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Din nefericire, îndrăgita actriță, în vârstă de 50 de ani, a încetat din viață pe 23 noiembrie, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă – cancerul. La începutul acestei săptămâni, trupul neînsuflețit al artistei a plecat din Franța spre țară și a ajuns în țară în cursul zilei de azi, Rona Hartner urmând să fie înmormântată chiar de Ziua României, alături de tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Regretata artistă, care s-a stins din viață la doar 50 de ani, a pornit pe ultimul drum, iar trupul ei neînsuflețit a ajuns azi în România, unde va fi și înmormântată. Rona Hartner își va dormi somnul de veci alături de tatăl, bunicii și străbunicii ei, la Cimitirul Bellu Catolic, unde se află mormântul familiei.

353543-2353543-2

Rona Hartner este înmormântată la Cimitirul Bellu, acolo unde a fost înmormântat și tatăl ei

În urmă cu mai mulți ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat. A luptat mult și a reușit să învingă boala nu o dată, ci de trei ori. Anul acesta însă, boala nemiloasă a revenit la creier, dar vedeta a demonstrat iar cât de puternică e și a câștigat lupta… pentru o vreme. Ultimele metastaze însă descoperite de medici la creier au fost fatale pentru îndrăgita actriță.

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința'

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci’

Citește și: Rocco Sedano, tatăl fetiței Ronei Hartner, vrea să vină la înmormântarea artistei. Sora ei a luat foc: „Nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția'

Trupul neînsuflețit al actriței, care s-a stins în Franța, a sosit deja în România, unde Rona va fi înmormântată, chiar de Ziua României, în locul de veci al strămoșilor ei. Conform Cancan.ro, artista va fi înhumată la Cimitirul Bellu Catolic, unde se află și străbunicii, bunicii și tatăl Ronei Harter. Părintele artistei s-a stins din viață în 2016, iar moștenitori ai locului de veci sunt cei trei copii ai săi – Rona, Rinda și Reon.

Rona Hartner, deși plecată de zeci de ani din România, și-a iubit cu pasiune țara și pe români, va fi înmormântată chiar pe 1 Decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic.

Fiica Ronei Hartner, devastată de moartea mamei sale

Vestea morții Ronei Hartner a venit ca un fulger, pentru că artista anunțase, cu ceva timp în urmă, că se simțea mai bine și era extrem de optimistă cu privire la involuția bolii de care suferea. Iată însă că sora ei, Rinda, le-a dat fanilor artisteio veste tulburătoare.

„Bună seara, la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El', anunța Rinda, sora Ronei, cu o zi înainte ca artista să se stingă din viață.

Din nefericire, Rona a lăsat în urmă o fiică adolescentă, pe Rita, devastată de pierderea mamei sale. Cele două erau extrem de apropiate, iar Rona era reperul fiicei sale. Acum, Rita a decis să rămână în Franța locul unde a crescut și unde are prieteni.

„Acum, noi o să stăm cu ea. Vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem, să îi alinăm suferința și pierderea mamei', a spus Rinda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Foto Facebook, cancan.ro


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton