Rona Hartner este internată în Franța, unde luptă pentru viața ei. Artista are cancer de gradul 4: "Poate Dumnezeu îmi găsește vindecări miraculoase"

 Dumba Gabriela
.

Rona Hartner este internată acum într-un spital din Franța, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier, pe 12 iulie. Artista a început ședințele de chimioterapie și a dezvăluit cum se simte și care sunt speranțele ei în vindecare, deși medicii i-au spus clar că nu mai sunt șanse, de data asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, însă s-a vindecat după un an de tratament. În urmă cu o lună, celebra actriță a anunțat că boala a recidivat și suferă de cancer pulmonar în stadiul 4.

8a2d82788d69f0fe5fcbd5206a8199478a2d82788d69f0fe5fcbd5206a819947

Rona Hartner speră într-o vindecare miraculoasă pentru cancer

Internată de două săptămâni în spital, Rona Hartner a început ședințele de chimioterapie și, potrivit medicilor, vor urma alte câteva luni de tratament.

Cred că șocul emoțional a fost cel mai grav, când pe 12 Iulie am aflat că am acest cancer stadiul 4 care nu poate fi vindecat. Am avut o cădere psihică și la începutul lui August am început să țin postul Sfintei Marii, dar nu ar fi trebuit să-l țin pentru că te slăbește, dar când nu ai altă soluție poate ești iertat că faci astfel de excese și poate astfel Dumnezeu îți găsește vindecări miraculoase.

Ca și prima dată, atitudinea este să ascult de doctori și Dumnezeu  și poate sunt răsfățată de Dumnezeu, pentru că au trecut 4 ani de la fostul cancer și acum 2 ani  s-a inventat și tratamentul pentru acest cancer, cu pastile pe celule canceroase. Dacă trebuia să trec din nou prin primele citostatice nu aș mai fi rezistat pentru am dezvoltat un șoc anafilactic la unii din compușii citostaticelor de cancer de colon, aș fi fost fără chimioterapie și fără operație„, a dezvăluit Rona Hartner pentru ciao.ro.

Citește și: „Nu mai câștig niciun ban, am 9 metastaze care au crescut'. Rona Hartner a rămas fără sursă de venit, după ce a aflat că are din nou cancer

Citește și: Ce interdicție a primit Rona Hartner din partea medicilor, după ce cancerul i-a recidivat: „Nu mai am voie să urc pe scenă’. Ce eveniment a ratat, deși se afla pe afiș / EXCLUSIV

Citește și: Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte acum artistul: „Mă supără rău sănătatea. Am făcut o criză cardiacă și…'

Cine este alături de Rona Hartner în Franța, acolo unde este internată

Rona Hartner susține că schema de tratament va dura aproximativ 4 luni, perioadă în care se va afla sub supravegherea medicilor.

Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta, o suport cu mare ușurință, nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative.

Alături de mine sunt mama mea, fata mea, am o doamnă care-mi aduce Sfânta Împărtășanie în fiecare zi în camera de spital, am foarte mulți prieteni care-mi fac tot felul de cadouri, e foarte important să ai prieteni apropiați decât rude îndepărtate, pentru că prietenii apropiați sunt ca și noua familie pe care ți-o dă Dumnezeu.

Cu ei am încercat să facem acțiuni umanitare, concerte creștine și altele în 22 de ani de când sunt în acțiuni umanitare. Acești oameni îmi sunt foarte apropiați și îmi cumpără fructe, sucuri, lucruri simple și se roagă pentru mine în toate colțurile lumii„, a mai spus Rona Hartner.

De ce crede Rona Hartner că s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar

Rona Hartner este de părere că problemele de sănătate i-au fost declanșate pe fond de stres.

Cancerul meu chiar așa se numește, cancer de plămâni de nefumător, adică chiar sunt nefumător, nu am mai fumat de 32 de ani, la noi, pe vremuri cântărețele se îmbolnăveau atunci când cântau în baruri unde se fuma, dar în acest moment așa ceva nu se mai întâmplă, deci eu acest cancer l-am făcut pe fond de stres.

La începutul anului, Dumnezeu îmi spunea: „Stai liniștită, nu te agita, nu te stresa', ceea ce eu nu am făcut. M-am agitat peste măsură pentru situații din familie dificile, de dormit nu am dormit aproape deloc, luam câte 2-3 somnifere care mi-au dat peste cap corpul pentru că am vrut să fac eu totul. Deci sfatul meu este să încercați să va odihniți altfel poți claca cu totul„, mai spune Rona Hartner pentru Ciao.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton