Rona Hartner a învins cancerul pentru a doua oară și va avea primul concert, după externare: "Mi-a revenit spectaculos și vocea"

 Dumba Gabriela
.

Rona Hartner s-a vindecat miraculos de cancer și nu doar că se simte bine, dar este pregătită să urce din nou pe scenă. Cântăreața este extrem de bucuroasă că i-a revenit și vocea și după o pauză de trei luni, departe de scenă, va susține un prim concert. Iată ce spune Rona Hartner despre viața ei din prezent, după ce a învins cancerul și concertul pe care îl va susține în curând!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost la un pas de moarte și fanii s-au rugat pentru viața ei. Iată că minunea s-a întâmplat și după mai multe săptămâni de suferință și tratamente, artista a dezvăluit că s-a vindecat datorită unui remediu descoperit de medici.

334334

Unde va cânta Rona Hartner, după ce s-a vindecat a doua oară de cancer

Rona Hartenr a trecut prin cea mai grea încercare a vieții sale după ce a fost diagnosticată cu cancer, la patru ani de când se luptase cu aceeași boală cumplită. Medicii francezi au găsit un remediu pentru boala ei, care avea 13 pagini de reacții averse, dar care a vindecat-o total pe artistă.

La scurt timp după ce a anunțat că și-a revenit, Rona Hartner revine în atenția publicului, iar peste câteva zile va susține primul ei concert după luni de pauză. 

„E o mare minune să revin pe scenă, mi-a revenit spectaculos și vocea. Tocmai ce m-am întors de la niște evaluări medicale, totul e în regulă acum. Sunt ca orice om normal, mă simt binecuvântată de Dumnezeu.

Eu și trupa mea vom cânta, pe 20 octombrie, la domeniile (n.r. numele locației), un castel din Franța, am mai fost acolo, la un concert, pe 6 iulie, anul acesta, când eram foarte bolnavă. Credeam că acela va fi ultimul recital din viața mea. Am cântat atunci cu atâta forță, am zis că, dacă mor, în acea zi, măcar să mor pe scenă.

Nu aveam deloc suflu, dar aveam forță de la Dumnezeu. Iar acum, iată, este practic primul concert din noua mea viață, de când am fost scoasă din groapă. Lumea nu își poate imagina prin ce am trecut. Mă întorc cu proiectul meu, 'Eternity', de muzică religioasă.', a declarat Rona Hartner, pentru PlayTech Știri. 

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ei se luptă pentru un loc în marea finală

Citește și: Atac terorist în Bruxelles. Doi suedezi au fost împușcați mortal de un bărbat care a strigat „Allahu Akbar'

Rona Hartner are concerte în România și Franța

Rona Hartner cântă, pe scenă, alături de trupa ei, formată, adesea, și din 12 muzicieni. Susține că onorariul lor, ca artiști, la un concert, nu este mai mare decât al altora, indiferent că susțin un show în România sau în Franța, adaptându-și tarifele la prețul locului:

'Noi avem o formulă compactă, cu care cântăm în castele, în sudul Franței, avem prețuri normale, orice poate fi negociat, nu este atât de scump, de exagerat. Avem cam 12 instrumentiști, avem și o formulă pentru simfonic, acolo sunt însă alte sume.

Să nu credeți că în România percepem un preț mai mare decât al unui artist local și nici în Franța. Ne adaptăm la loc, putem trece de la un onorariu de 7.000 de euro, la 50.000 de euro, în componență foarte mare. Avem formule pentru toate gusturile și pentru toate posibilitățile.

Ne dorim să cântăm, avem mentalitate de artiști de jazz, ne adaptăm și la locuri mai mici', a mai spus Rona Hartner.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton