Ce a făcut Rona Hartner cu primii bani câștigați, la 20 de ani: ”Am investit în...” Mama ei a ajutat-o / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Rona Hartner și-a câștigat primii bani la vârsta de 20 de ani. Află ce a făcut cu ei! Actrița a venit din Franța special pentru prezentarea de modă a Lizei Panait, unde a jucat rolul pictoriței mexicane, Frida Kahlo. Vedeta spune că rolul acesta și l-a dorit enorm, fiind o provocare pentru ea. Într-un interviu pentru viva.ro, Rona a vorbit despre prezentarea designerului, dar și despre primii bani câștigați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner și-a câștigat primii bani la vârsta de 20 de ani. Actrița și-a investit banii într-o afacere. Ulterior ea și-a mobilat casa cu ajutorul lor, după ce i-a dublat.

Vedeta a revenit din Franța pentru mai multe proiecte, dar primul a fost cel în care a defilat în rochie de mireasă, pentru colecția Lizei Panait.

25352072_1663132737071184_634632025201455514_o25352072_1663132737071184_634632025201455514_o

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Am simțit o suferință destul de mare…”

Citește și: Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani: „Nu are bani la vârsta ei, așa că a apelat la un truc'

Citește și: Ce relație are Monica Anghel cu fiul ei, Aviv, și cum îl educă: „Mi-am pierdut speranța de a avea un copil, el e minunea vieții mele. Sunt și autoritară când…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer și a fost suspect de paralizie: „Nu aveau nicio legătură cu meseria lor. Acum sunt într-un program de recuperare”

Rona Hartner și-a câștigat primii bani la 20 de ani

Rona Hartner a câștigat primii bani la vârsta de 20 de ani. Actrița, care locuiește în Franța, a investit primii bani într-o afacere, i-a dublat, apoi și-a mobilat garsoniera.

'Primii mei bani câștigați au fost la 20 de ani din filmul „Trancers 4&5”, făcut cu Paramount Pictures și Castel Film Studios. Și, chiar dacă m-au plătit foarte, foarte puțin, am investit banii într-o afacere de-a mamei mele. Jumătate din ei, mama a reușit să mi-i dubleze. A cumpărat pe vremea aceea, țin minte, zahăr. Și am reușit să îmi dublez banii. Iar după ce i-am dublat, am reușit să îmi mobilez toată garsoniera cu mobilă cumpărată din banii mei', a declarat Rona Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner a investit primii bani într-o afacere

Rona Hartner și-a investit primii bani câștigați, într-o afacere. Mai târziu, din banii câștigați la teatru își plătea vacanțele la mare.

'Am fost foarte mândră de investiția aceasta, pentru că niciodată în viața mea nu am cheltuit banii așa, în prostie, ci dimpotrivă, din primii bani câștigați am făcut ceva. După aceea, cu puținii bani câștigați la Teatrul Național, pe post de colaborator, țin minte că îmi plăteam vacanțele la mare. Toată vara stăteam la mare pe banii câștigați la Teatrul Național, așa că eram foarte mândră de faptul că reușesc să construiesc ceva.', a declarat Rona, pentru viva.ro.

Rona Hartner: 'A fost o provocare…'

Rona Hartner a jucat rolul pictoriței mexicane Frida Kahlo, în prezentarea creatoarei de modă Liza Panait, ceea ce a fost o mare provocare pentru ea.

'Am fost Frida Kahlo în seara aceasta. Un rol pe care am vrut să îl joc de foarte mult timp. A fost o provocare importantă din partea Lizei, într-o defilare, probabil că una dintre cele mai frumoase prezentări ale ei. Mi-am dorit să joc acest rol dintotdeauna. Am fost în trei prezentări, e o poveste întreagă. Mă bucur că Liza nu ia doar manechine în prezentările ei. Ea iubește și muzicienii și actorii. Am cântat cu Țăndărică, am compus, am defilat, a fost o poveste întreagă, frumoasă.', a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner a purtat o rochie deosebită în prezentarea Lizei Panait

Rona Hartner a purtat o rochie verde cu roșu, în care a defilat la finalul prezentării ultimei colecții a designerului Liza Panait. Rochia îmbrăcată de actriță, ca întreaga colecție de altfel, a fost o explozie de culoare.

'Nici nu îmi vine să dau jos rochia, cred că va fi vorba de un furt în seara aceasta. Mă simt foarte bine. A fost intens momentul. M-am pregătit toată ziua, sper că am putut să transmit ceea ce am vrut, dorința și suferința Fridei, care era într-un fel nedreptățită de viață, să își pereacă atât de mult timp în fotoliul rulant. În shimb, ea a rămas ea, știți cum este…o floare tăiată pusă într-o vază. Dar ea însă, a rămas cu același parfum și culoare, chiar dacă s-a veștejit. A murit prea repede, din cauza acestor operații. Dar nu a stat degeaba. Frida Kahlo e o personalitate marcantă, un artist cu o personalitate foarte puternică', a mai spus actrița.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton