"Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte". Rona Hartner susține că tumorile nu se pot opera și a făcut apel la rugăciunile oamenilor

 Dumitrache Laura
.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru, iar medicii au anunțat-o că trebuie să-și ia o pauză lungă pentru tratament. Recent, artista a făcut noi declarații despre boala cu care se confruntă și le cere fanilor să se roage pentru ea. Rona Hartner a luat decizia de a urma tratamentul în Franța.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner trece prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Boala artistei se află în stadiul IV, cu metastaze la creier. Rona Hartner a mai fost diagnosticată cu cancer, dar în anul 2019 a reușit să învingă boala.

rona hartner vedetarona hartner vedeta

Cântăreața va urma un tratament în Franța, iar medicii i-au impus o serie de interdicție. Rona Hartner va fi nevoită să stea liniștită o perioadă și să își amâne proiectele. De asemenea, Rona Hartner le-a cerut prietenilor și fanilor săi să se roage pentru sănătatea ei.

Citește și: Rona Hartner, declaraţie-şoc: „Mulţi oameni m-au îngropat deja!'/ După cancer, artista și-a mai descoperit o boală gravă

Citește și:„Nu știu dacă mă mai țin pe picioare. Mă rog să fie bine pentru fata mea”. Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru

Citește și:Cum arată verighetele alese de Gabriela și Dani Oțil: 'Stați cuminți că soțul meu are verighetă. Ești mult prea sexy…'

Citește și: Ce a spus Cătălin Botezatu despre rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu, înainte de nuntă: „Nu m-a consultat, dar…” / Cei doi sunt prieteni buni, dar designerul a lipsit de la petrecere

Ce interdicții a primit Rona Hartner din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plâmâni

Rona Hartner, 50 de ani, a fost diagnoscticată cu cancer pulmonar, în stadiul patru. Artistei i-a fost descoperită o tumoră de 5 cm la plămâni și alte 7 pe creier, care nu pot fi operate. Rona Hartner a decis să urmeze un tratament în Franța, acolo unde locuiește în prezent. Medicii i-au recomandat artistei să renunțe la concerte pentru o perioadă și nu poate călătorii cu avionul.

'Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Tumorile nu sunt operabile. Mai aveam concerte și în România, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul, nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă. Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani.', a povestit Rona Hartner, conform Playtech..

Rona Hartner: „Rugați-vă pentru mine”

Artista este devastată de noul diagnostic. Rona Hartner le cere ajutorul fanilor săi și îi îndeamnă să se roage pentru ea. Cântăreața este o fire veselă și optimistă, dar de aceasta dată, a ajuns la capătul puterilor. 'Rugați-vă pentru mine așa: ''Doamne, dă-i lui Rona un miracol, fă să dispară boala, cu metastaze, cu tot!'. Boala e în stadiul 4, nu e bine.

Nu știu ce deznodământ o să aibă această nouă boală, pneumonie, metastaze la cap, cancerul se comportă cam agresiv, dar Dumnezeu e mare, îl rog pentru un miracol, în fiecare zi fac rugăciuni: ''Cancerule, ieși din mine!''.A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut.', a mărturisit artista, la Antena Stars.

Artista a povestit că a mers la medic după ce s-a confruntat cu o tuse continuă. Vedeta a venit în România unde a mers la un pneumolog bun și a aflat că are cancer în faza patru cu metastaze. „Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală.(…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult ',  a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton