Rona Hartner vrea să se mărite din nou, după ce a divorțat de două ori, de un argentinian și de un francez: "Poate mă mărit cu un român"

 Oana Pantazi
.

Deși nu a avut succes în căsnicie, și încă de două ori, Rona Hartner e optimistă încă în ceea ce privește instituția căsătoriei și vrea să se mărite din nou. După ce s-a despărțit de dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl Ritei, fiica ei, și de DJ-ul francez Herve Camilleri, actrița e dispusă să încerce din nou, de ce nu?, și cu un român.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a trecut prin momente grele, luptându-se pentru a doua oară cu cancerul, Rona Hartner a mărturisit că este dispusă să-și încerce din nou norocul în dragoste și chiar în căsnicie, pentru că artista nu exclude un nou mariaj. Rona a fost căsătorită prima oară cu Rocco Sedano, după care a urmat Herve Camilleri, însă și cel de-al doilea mariaj s-a încheiat, din păcate, cu un divorț.

rona-hartner-chimioterapie.1rona-hartner-chimioterapie.1

Rona Hartner vrea să se mărite din nou, după ce a divorțat de două ori

La 50 de ani, Rona Hartner este un munte de optimism și de energie și, în pofida suferințelor la care a supus-o viața, artista nu și-a pierdut credința și nici speranța. Chiar dacă în căsnicie nu i-a mers așa cum și-ar fi dorit, carsimatica actriță nu și-a pierdut încrederea în instituția căsătoriei și nu exclude un al treilea mariaj. Mai mult, deși este plecată de ani de zile din România, de data asta spune că este dispusă să-și încerce norocul cu un român.

Citește și: Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve: 'De o lună jumătate suntem separați'

Citește și: Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner. A încercat să se sinucidă de trei ori

Citește și: Rona Hartner, mărturie cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Ce tratamente naturiste a luat pentru a-și ajuta organismul

„Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute.
Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință.

Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia, o să fie o căsătorie de maturitate!', a mărturisit Rona Hartner pentru Playtech.ro.

Rona Hartner a învins cancerul pentru a doua oară

Acum câțiva ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat. Din fericire, a reușit să învingă boala. Aceasta a revenit anul acesta, la creier, dar vedeta a demonstrat iar cât de puternică e și a câștigat, din nou, lupta. Medicii francezi au găsit un remediu pentru boala ei, care avea 13 pagini de reacții adverse, dar care a vindecat-o total pe artistă.

Rona Hartner a trebuit să treacă prin momente greu de imaginat în timpul tratamentului, însă ea a demonstrat că este puternică și nimic nu o poate opri din a face lumea fericită.

Artista a trecut prin clipe grele, după ce fusese diagnosticată cu cu cancer la plămâni și la creier, vara aceasta. A avut mai multe metastaze, dar, din fericire, susține că a scăpat de boală, totul cu ajutorul lui Dumnezeu.

‘Sunt pe malul mării, sunt bine. Mi-am revenit. Dumnezeu e mare. A făcut un miracol în viața mea. Mi-a făcut… în nici măcar o lună, să dispară toate metastazele, tot cancerul, tot. A dat cu ele de pământ! A fost războiul lui, nu al meu. Nu am avut sentimentul că a trebuit să mă lupt cu cineva. Am stat cuminte și am așteptat. Și așa a fost…, a declarat Rona Hartner, în exclusivitate, pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton