Ce avere are Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan. Sportivul a strâns milioane de dolari din box

 Radulescu Ruxandra
.

Ce avere are Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan. Impresara Anamaria Prodan radiază de fericire de când este într-o relație cu boxeurul profesionist Ronald Gavril. Prodan a avut numai vorbe de laudă la adresa actualului partener, căci acesta se ridică fără îndoială la standardele vedetei. Ronald Gavril a făcut bani frumoși din boxul profesionist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, 51 de ani, și boxerul profesionist Ronald Gavril, 37 de ani, trăiesc o idilă pasională de ceva vreme. Amândoi par extrem de fericiți când sunt împreună, iar impresara a mărturisit că iubitul ei este un bărbat protector și atent. Ronald Gavril are într-adevăr un palmares impresionant, reușind să strângă o mică avere din boxul profesionist. Iată ce avere are Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan!

079220d8-c428-4c44-be98-f2fa19c69c57079220d8-c428-4c44-be98-f2fa19c69c57

Ce avere are Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a decis să lase trecutul în urmă, și s-a afișat la brațul boxeurului profesionist Ronald Gavril. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme, iar impresara se simte extraordinar în compania lui. Se știe că Anamaria Prodan are standarde înalte când vine vorba de partenerii, de aceea fanii au vrut să știe dacă Ronald Gavril este, întra-adevăr, un bărbat înstărit.

Citește și: Cum au fost surprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

Citește și: Ana Morodan s-a pozat în cimitir, într-o ținută excentrică: „Am venit să-mi îngrop trecutul”. Cum au reacționat fanii

Citește și: Dieta cu care Andreea Marin a slăbit 16 kilograme: „Mănânc de toate, nu mă feresc de tot de zahăr, dar…”

Citește și: Scandal monstru între Georgiana Lobonț și finul ei, Armin Nicoară, din cauza banilor: 'Am fost sunată să-mi zică că mă iubește, apoi că sunt datoare. Tu o iubești pe Vlăduța Lupău…' / Claudia Puican a intervenit

Ronald Gavril „The Thrill” practică boxul la categoria semigrea și deține un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. Efortul și munca sa au fost răsplătite, așa că, potrivit informațiilor din S.U.A., unde activează în mare parte, averea lui Ronald Gavril se ridică aproximativ la 5 milioane de dolari, notează Spynews.ro.

Ce a declarat Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan pare că a lăsat în urmă divorțul de Laurențiu Reghecampf și și-a început noul an alături de boxerul Ronald Gavril. Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, chiar de ziua onomastică a impresarei, pe care o cheamă și Ioana, Ronald Gavril i-a făcut o surpriză romantică.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au petrecut Revelionul împreună în America, însă au început să se afișeze împreună, ca un cuplu, pe rețelele de socializare, de câteva zile.

„Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, confirmând că este cât se poate de fericită alături de Ronald Gavril. Sportivul i-a urat „La mulți ani!' impresarei, de ziua ei de nume, alături de câteva fotografii în care apar pe plajă, iar pe nisip este desenată o inimă.

Ronald Gavril, despre Anamaria Prodan: „Ne completăm perfect „

La rândul său, Ronald Gavril a făcut și el câteva declarații legate de viața lui profesională, evitând să dezvăluie informații concrete vizavi de povestea de dragoste pe care ar avea-o cu Anamaria Prodan.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!’, a declarat Ronald Gavril pentru ProSport.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton