Ronald Gavril, despre sărutul dintre Anamaria Prodan și Cristi Iacob, în filmul Complotul Bonelor: "Strângeri de inimă. În actorie..."

 Dumba Gabriela
.

Ronald Gavril a comentat sărutul Anamariei Prodan cu Cristi Iacob, în filmul complotul Bonelor și admite că iubita lui trebuie să facă unele compromisuri, așa cum se cere în actorie. Ronald Gavril a venit special din America pentru a fi alături de Anamaria Prodan pe covorul roșu, la lansarea filmului Complotul Bonelor, pentru că, spune boxerul, este normal să o susțină pe iubita lui în toate proiectele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ronald Gavril și-a făcut prima apariție publică în România, la brațul iubitei sale, Anamaria Prodan. Îmbrăcat sobru, vedeta boxului mondial a fost prezent la lansarea filmului în care Anamaria Prodan și Cristi Iacob dețin rolurile principale, Complotul Bonelor.

7be9df9b-09b9-4d9d-95c8-20043fc3a7677be9df9b-09b9-4d9d-95c8-20043fc3a767

Ronald Gavril, despre sărutul dintre Anamaria Prodan și Cristi Iacob, în filmul Complotul Bonelor

Anamaria Prodan și-a început noul an alături de boxerul Ronald Gavril, pe care l-a cunoscut în Las Vegas, la masa de Crăciun. A fost dragoste la prima vedere, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei și se pare că povestea lor de dragoste devine din ce în ce mai serioasă.

Ronald Gavril a venit în România pentru a asista la lansarea filmului Complotul Bonelor, în care joacă iubita lui, Anamaria Prodan. 'Cred că era foarte important să vin, să fiu alături de ea. Este un eveniment important în viața ei și e normal să fiu alături de Ana, acum', a spus Ronald Gavril pentru fanatik.ro.

Iar Anamaria l-a completat rapid, zâmbind ca o puștoaică amorezată. 'Ți-am spus acum câteva zile că simt (că vine în România, n. red.), știu ce fel de om este. Și este minunat…„.

Ronald Gavril a avut emoții, având în vedere că Anamaria Prodan și Cristi Iacob se sărută cu patimă în film.

'Da, știu că o voi vedea pe Ana sărutând un alt bărbat. Dar în actorie trebuie să faci și lucruri de genul ăsta. Dar probabil voi avea strângeri de inimă, o să vad după scenă', spunea Ronald Gavril înainte de vizionarea filmului.

Citește și: De ce nu vrea Magdalena Chihaia să ia numele Maxer, dacă se căsătorește: „Aș fi confundată cu Deea. Fiecare…'. În ce relații e cu fosta soție a lui Dinu

Citește și: Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care a făcut o obsesie pentru ea: „Credea că avem o relație. Primesc amenințări și înjurături'

Ce spune Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril a făcut și el câteva declarații legate de viața lui profesională, evitând să dezvăluie informații concrete vizavi de povestea de dragoste pe care ar avea-o cu Anamaria Prodan.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!, a declarat Ronald Gavril, recent, pentru ProSport.

La rândul său, Anamaria Prodan spune că „Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi„. Dacă pe Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan îi alinta „Soarele meu, lui Ronald îi impresara îi spune „Unicul, având în vedere performanțele lui sportive.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton