Ronald Gavril, surpriză romantică pentru Anamaria Prodan. Ce cadou spectaculos a primit impresara de la iubitul ei

 Tudorache Simona
.

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea lângă Ronald Gavril, care nu ezită să o copleșească de fiecare dată cu tot felul de gesturi, care de care mai romantice. Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua onomastică în urmă cu o zi, de Sf Maria. Vedeta a primit numeroase urări și a beneficiat de atenția celor din jur. Personajul principal al poveștii a fost și de această dată iubitul ei, Ronald Gavril.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ronald Gavril i-a cumpărat un buchet imens de lalele albe. Anamaria Prodan a fost impresionată de darul primit de la cel cu care își împarte viața și a marcat momentul și pe rețelele de socializare. Ronald Gavril și Anamaria Prodan sunt tot mai fericiți împreună, iar relația lor tinde să treacă la un alt nivel.

anamaria prodan 21anamaria prodan 21

Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan

De asemenea, sportivul i-a transmis o urare pe rețelele de socializare jumătății sale, alături de o imagine în care apar amândoi.La mulți ani, Maria!', a scris Ronald Gavril, pe Instagram.

Ronald Gavril încearcă să îi fie aproape Anamariei Prodan, în timp ce impresara traversează un divorț dureros cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Ea îi e recunoscătoare pentru tot ce trăiesc împreună.

Îți mulțumesc pentru fiecare secundă. Trăiesc frumos și mă emoționez când vorbesc de tine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă să trăiesc, cât este (…) Noi trăim fiecare moment frumos fără să dau explicații nimănui, fără să mai ascund lucruri și îți mulțumesc că ești lângă mine și mă susții, chiar și astăzi când n-am terminat socotelile vechi cu fostul soț. Faptul că m-am simțit atât de liberă, atât de relaxată, că m-ai făcut să râd, încât am uitat de toate problemele mele', a spus Anamaria Prodan în fața lui Ronald Gavril, în podcastul pe care îl moderează.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Anamaria Prodan nu regretă divorțul de Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă a suferit atunci când a aflat de trădarea lui Reghe, Anamaria Prodan nu regretă că a divorțat. „Să știi că nu am niciun regret. De multe ori m-am gândit ce aș fi putut să fac să evit tragediile care s-au întâmplat în viața noastră și mi-am dat seama că și dacă eram foarte atentă și dacă controlam secundă de secundă, așa a fost să fie. Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul, agățată de gâtul meu și mă duceam din ce în ce mai jos. De asta sfătuiesc toate femeile, când ceva nu mai merge sau când nu mai există respect, ci minciună, să plece învârtindu-se, pentru că nu se întâmplă nimic bun niciodată, decât o sufocare care duce la moarte', spunea Anamaria Prodan pentru WowNews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton