Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit 9 ani! Ce mesaj a primit de la tatăl ei și soția lui, Yasmine: "Cea mai frumoasă și mai lipicioasă..."

 Dumba Gabriela
.

Rosa Alexandra, fiica cea mică a lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, a împlinit 9 ani și artistul nu a ratat ocazia de a-i ura „La mulți ani!” și pe rețelele de socializare. Și Yasmine, actuala soție a lui Pepe, i-a transmis Rosei un mesaj frumos, de ziua ei, urmând ca petrecerea să aibă loc în această seară, cel mai probabil, acolo unde fetița va fi copleșită de cadouri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rosa Alexandra Pascu este sărbătorita zilei în casa lui Pepe și toată lumea o copleșește cu mesaje și cadouri. Fiica cea mică a lui Pepe a împlinit 9 ani și primește, probabil, două petreceri de ziua ei: una de la tatăl ei și noua lui familie, iar alta de la mama ei, Raluca Pastramă.

3434

Fiica cea mică a lui Pepe, Rosa Alexandra, a împlinit 9 ani

Pepe își sărbătorește fiica cea mică, pe Rosa. Fata artistului a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani, iar Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj special pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, Rosita!', a scris actuala soție a lui Pepe pe Instagram, alături de o fotografie în care este îmbrățișată de Rosa.

Și Pepe a marcat ziua de naștere a fiicei sale cu un mesaj emoționant: „La mulți ani, cea mai frumoasă și mai lipicioasă! Te iubesc enorm!” și a postat o fotografie cu Rosa dansând.

Rosa calcă pe urmele tatălui său în ceea ce privește muzica și Pepe este cum nu se poate mai fericit. Acum câteva luni, artistul a postat imagini de la un concurs de muzică la care fiica lui a obținut locul întâi. „Când a cântat Rosa am avut emoții mai mari decât la orice concurs de-ale mele', a transmis Pepe pe rețelele sociale, după prestația fiicei sale.

Nu este prima oară când Rosa demonstrează că are talent în muzică. Fetița a cântat în trecut piesa „Iubesc' cu tatăl ei.

Citește și: Andreea Ibacka a vrut să prezinte Bravo, ai stil!. Ce s-a întâmplat după casting a dezamăgit-o: „Pe surse, am aflat că aveam șanse reale'

Citește și: Ilinca Vandici reacționează după anunțul divorțului lui CRBL: „Vorbesc din proprie experiență, e super greu să o iei cumva de la capăt, mai ales că e și un copil la mijloc. Dacă unul face…'

Citește și: Cezara Dafinescu, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele’. E văduvă de la 55 de ani / EXCLUSIV

Pepe are trei copii: două fete cu Raluca Pastramă și un băiețel cu Yasmine, actuala soție

Pepe se mândrește cu cei trei copii ai săi. Artistul are un băiețel superb cu soția sa, Yasmine. După divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, Maria și Rosa au domiciliul stabilit la tatăl lor, dar își vizitează periodic și mama

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea.

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor', a spus Pepe, într-o emisiune TV.

În timp ce fiica cea mare e orientată spre sport, cea mică e orientată spre artă. „Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic', a mai declarat vedeta de la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton