Povestea de dragoste dintre Roxana Anghel, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Paris, și iubitul ei, Florin Horodișteanu: ”O să bată și clopotele de nuntă...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Roxana Anghel, canotoarea medaliată cu aur și argint la Jocurile Olimpice de la Paris, ne-a vorbit despre cariera ei, dar și despre viața personală, într-un interviu marca Viva.ro. Sportiva rememorează cu drag momentul în care l-a cunoscut pe actualul ei iubit, canotorul Florin Horodișteanu, dar și clipele când a făcut istorie în capitala Franței și a obținut nu una, ci două medalii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Canotoarea Roxana Anghel a obținut medaliile de aur și argint la Jocurile Olimpice de la Paris, făcând astfel o țară întreagă fericită și mândră. Într-un interviu pentru Viva.ro, protagonista noastră a făcut dezvăluiri despre viața ei și a povestit cum se împarte între sfera profesională extrem de solicitantă și cea amoroasă.

242514036_2538032363006954_4498809648216736270_n242514036_2538032363006954_4498809648216736270_n

Citește și: Încă două medalii de argint pentru România, la JO 2024: Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame feminin și Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle feminin, categorie uşoară

Citește și: Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. A mers la psiholog, cu mama ei: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică…'

Citește și: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, interviu la dublu după ce au câștigat argintul la Paris, la dublu vâsle feminin: „Doar să participi la Jocurile Olimpice este un privilegiu pentru orice sportiv și un apogeu al carierei sale. E vorba despre foarte multă muncă și…” / EXCLUSIV

Citește și: Elisabeta Lipă, despre delegația României înainte de Jocurile Olimpice la Paris: „Bătălia este cruntă și toată lumea își dorește să fie acolo, pe podium. Totuși, noi avem puterea să ne luptăm cu ei, cot la cot, de la egal la egal. Asta înseamnă că noi compensăm prin…” / EXCLUSIV

De la ce ritual nu se abate Roxana Anghel

Bună, Roxana. În primul rând, felicitări. A fost greu să obții aceste medalii? Bănuiesc că în spatele lor este foarte multă muncă...

Mulțumesc frumos! Într-adevăr, este o muncă de 12 ani în spatele acestor două medalii. De mic copil visez să ajung la Jocurile Olimpice, să câștig o medalie cât mai strălucitoare. Noi având și consacrați în acest sport, cum este doamna Elisabeta Lipă, care a cucerit multe medalii la Jocurile Olimpice. Am avut-o mereu drept exemplu și ca mentor, și este un sentiment unic să termini un ciclu olimpic de muncă, cu o medalie.

Știu că iubitul tău este și el canotor. Când pierde unul dintre voi sau, dimpotrivă, câștigați, vă susțineți, vă încurajați? Cum este?

Este mai greu când este și el canotor pentru că, atunci când unul dintre noi pierde, este ca și când și celălalt, la rândul lui, pierde. Îi simți durerea, pentru că știi ce înseamnă treaba asta. Dar este și plăcut atunci când câștigi, pentru că te bucuri enorm.

Roxana Anghel: 'Suntem adversari, ca să zic așa…'

Deci vă înțelegeți unul pe altul și vă susțineți reciproc?

Exact. Contează foarte mult să ai pe cineva care te iubește, te susține, și te încurajează la fiecare pas.

Cum v-ați cunoscut?

În canotaj ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut la Campionatul Național, în 2018. Eram în baza din Dinamo. Florin este de la Steaua-suntem adversari, ca să zic așa. Dar ne-am cunoscut, ne-am plăcut din prima, și suntem și astăzi împreună.

Și nu bat clopotele de nuntă?

Pe viitor, o să bată și clopotele de nuntă.

Care e mai romantic dintre voi?

Nu știu. Suntem amândoi pe aceeași linie, pe aceeași lungime de undă, ca să spun așa. Dar, câteodată, el este mai romantic, mai drăgălaș, ca să spun așa.

Roxana Anghel: 'Încă nu mă retrag…'

Ce intenționezi să faci în viitor?

În viitor intenționez să continui activitatea în sport, încă nu mă retrag. Cât îmi permite sănătatea, voi continua să aduc rezultate cât mai bune.

Spune-mi, ai vreun ritual înainte de concurs sau un talisman norocos?

Nu pot să spun că am ritualuri, dar mă închin dimineața, mă dau cu mir, îmi fac cruce, spun: 'Doamne ajută' și nu mă întorc în cameră. Am eu superstiția aceasta, să nu mă întorc.

Adică să nu te întorci din drum…

Da. Atât!

Foto: VIVA, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton