Roxana Blagu, încă un mesaj disperat pentru fiica pe care nu a îmbrățișat-o de 9 ani: "Nu o condamn pe ea"

 Dumba Gabriela
.

Au trecut 9 ani de când Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, nu și-a mai îmbrățișat fiica. Oana a rămas în custodia tatălui ei și acesta nu i-a mai permis fostei cântărețe să ia legătura cu fata ei. În toți acești ani, Roxana Blagu a reușit să o vadă pe Oana la școală sau în parc, de la distanță, fără a avea contact fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana, fiica Roxanei Trident, are 14 ani acum și nu vrea să mai știe nimic de mama ei. Fosta solistă de la Trident susține că tatăl ei a îndoctrinat-o cu minciuni în toți acești ani, așa încât fata să o urască, lucru care i-a și reușit într-o anumită măsură. Cu toate astea, Roxana speră că într-o bună zi să-și poată îmbrățișa fetița.

roxanablagu_67881200_581942042603638_8456999094833260995_n-1-1roxanablagu_67881200_581942042603638_8456999094833260995_n-1-1

Roxana Blagu nu și-a mai îmbrățișat fata de 9 ani

Roxana Blagu o înțelege pe fiica ei, Oana, că nu vrea să ia legătura cu ea pentru că așa ar fi fost învățată de tatăl ei încă de mică. Cu toate astea, speră că într-o zi să-și poată îmbrățișa copila care a rămas în custodia tatălui ei când avea cinci ani.

„Speranța moare ultima. Mai ales ca mamă nu am cum să nu mă gândesc și nu am cum să nu sper că într-o zi se va întâmpla lucrul acesta (n.r.- să ne vedem și să vorbim). O înțeleg, nu o condamn pe ea, atât știe, atât a fost învățată. Îi transmit că o iubesc foarte mult. Ea știe, o iubesc necondiționat, nu contează unde este. Cred că în sufletul ei știe lucrul acesta.

De aceea și vorbesc despre acest subiect, când sunt întrebată, cu toate că ultima dată când ne-am văzut întâmplător în parc m-a rugat să nu mai vorbesc despre ea. Sper, da, ca, într-o zi… Nu am însă altfel cum să comunic cu ea, decât așa.

În momentul în care merg după ea, pentru că au fost mulți ani de zile și multe situații, se creează o situație care nu e în favoarea ei și atunci evit…', a declarat Roxana Blagu pentru playtech.ro.

Citește și: Cum a slăbit Roxana Blagu ex-Trident 20 de kilograme după naștere:'Mi se pare simplu'

Citește și: Roxana Blagu trăiește o dramă sfâșietoare, de 8 ani:'Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!'

Citește și: Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă…’ / EXCLUSIV

Roxana Blagu: „Fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!’

În urmă cu trei ani, pe 1 iulie Roxana Blagu a devenit din nou mamă, iar venirea pe lume a lui Sasha, băiețelul ei și al lui Andrei Badiu a făcut-o din nou fericită și i-a adus zâmbetul pe buze și fericirea în suflet.

Dar în inima ei a rămas durerea de a nu-și putea strânge în brațe fetița din primul mariaj, care a rămas în grija tatălui ei.

Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!

Părinți, nu le furați copilăria prin orgoliile voastre. Nu dacă îl denigrați în fața copilului pe celălalt părinte și îl îndepărtați de el vă face mai buni!

Iubirea de părinte trebuie să fie necondiționată, să depășească orice sentiment avut vreodată și să vă facă să le doriți binele necondiționat! Iubiți-i cu adevărat și după despărțire, părinți sunt 2, nu 1!, a transmis Roxana Blagu, în mediul online, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

„Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează. Mi-a spus să o las în pace'

Într-un interviu recent, artista a susținut că toate încercările de a se apropia de fiica ei au fost în zadar, căci adolescenta nu vrea să-i vorbească și ar fi blocat-o peste tot.

Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine.

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS. Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus’, a declarat Roxana Blagu pentru Click!., acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton