Roxana Blagu, mesaj dureros pentru fiica ei, Oana, care împlinește azi 16 ani. De la 5 ani refuză să o vadă: „Am coșmaruri și simt panică și anxietate la cote maxime"

 Tudorache Simona
.

Roxana Blagu își sărbătorește fiica de la distanță. Oana împlinește astăzi 16 ani, dar de mai mulți ani nu mai are nicio legătură cu mama ei și refuză să o vadă. Fosta solistă a trupei Trident trăiește o mare dramă de 11 ani, din cauză că nu își poate vedea fiica. Artista suferă cumplit că Oana refuză orice interacțiune cu ea și nu crede că trecerea anilor va schimba situația.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Roxana Blagu s-a despărțit de omul de afaceri Marcel Sârbu când fiica lor, Oana, avea 3 ani și jumătate. Cei doi nu au reușit să ajungă la un numitor comun în privința creșterii ei Deși au custodie comună, vedeta nu a mai reușit să petreacă timp cu fiica ei de mai mulți ani. Oana a refuzat să o mai vadă încă de când avea cinci ani. Roxana Blagu a pus acest fapt pe influența tatălui ei, dar nu a reușit să schimbe lucrurile.

roxana blagu 73roxana blagu 73

Fiica Roxanei Blagu împlinește 16 ani. De la 5 ani refuză să-și vadă mama

Roxana Blagu își strigă durerea într-un mesaj emoționant. Vedeta nu reușește să se vadă și să aibă o legătură cu fiica pe care și-a dorit-o atât de mult. Oana o ține la distanță încă de când era micuță, iar azi, pe 4 iulie, împlinește 16 ani.

Acum 16 ani Roxana a crezut că nu va mai fi niciodată singură, pentru că devenea pentru prima dată MAMA, nu a știut că va cunoaște singurătatea în așa formă dureroasă… nu a știut că va fi mama atâția ani, fără să o strige cineva mama'… de ani de zile în această zi fericită de altfel, am coșmaruri și simt panică și anxietate la cote maxime… în această zi în fiecare an, îmi doresc să stau doar eu cu mine… pentru că lângă ea nu e posibil. Ani de zile am scris rânduri și le-am șters, nu le doream citite de nimeni, pentru a nu se interpreta că poate caut atenție sau milă.

Pare că sunt puternică, dar o bucățică din inima mea nu e cu mine și e groaznic de dureros…La mulți ani, O! Îți doresc să ai o zi așa cum ai visat-o!„, spune Roxana Blagu, pe o rețea de socializare.

Roxana Blagu, respinsă de fiica ei încă de la divorț

Artista susține că toate încercările de a se apropia de fiica ei au fost în zadar, căci adolescenta nu vrea să-i vorbească și a blocat-o peste tot.

„Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine. Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS. Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus”, a declarat Roxana Blagu pentru Click!.

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui”

Citește și: Cum au decis Viviana Sposub și George Burcea să se mute împreună și de ce s-au despărțit de mai multe ori, în cei 4 ani de relație: „De atunci am rămas pentru totdeauna'

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult'

Citește și: Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul”

Roxana Blagu mai are un băiețel cu Andrei Badiu

În urmă cu patru ani, pe 1 iulie, Roxana Blagu a devenit din nou mamă, iar venirea pe lume a lui Sasha, băiețelul ei și al lui Andrei Badiu, i-a adus zâmbetul pe buze și fericirea în suflet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton