Power Couple 21 februarie - Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost eliminați: "M-a apucat plânsul, de nervi, singura mea supărare este..."

 Radulescu Ruxandra
.

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost eliminați de la Power Couple. În ediția din 21 februarie, din cadrul show-ului, Power Couple, Roxana Blenche și Cătălin, soțul vedetei, au părăsit competiția cuplurilor după ce au intrat la eliminare împreună cu Eliza și Cosmin Natanticu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O noua eliminare la Power Couple România, în cadrul ediției din 21 februarie! Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au ieșit din concurs, după ce au pierdut cei mai mulți bani la testul atenției distributive. Cei doi au ajuns pe ultimul loc al clasamentului și au intrat automat la eliminare, alături de Eliza și Cosmin Natanticu. Până la urmă, Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost cei eliminați de la Power Couple România.

roxana-blenche-sex-bebelus-1-1-e1664974391287roxana-blenche-sex-bebelus-1-1-e1664974391287

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost eliminați de la Power Couple

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au părăsit competiția cuplurilor, Power Couple România, la finalul ediției din 21 februarie. Cei doi nu s-au descurcat prea bine la testul atenției distributive, pierzând cei mai mulți bani. Astfel au fost propuși pentru eliminare, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, care au abandonat chiar în timpul probei.

Citește și: Cum l-a cunoscut Cezara Dafinescu pe George Motoi, primul ei soț și tatăl fiicei sale, și cum a reacționat când Florin Piersic a cerut-o în căsătorie, deși era măritată: „Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Pepe despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui: „Cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă ne întâlneam la 25 de ani…' Cum i-a atras atenția Yasmine înainte să înceapă relația /EXCLUSIV

În timp ce Cătălin a rămas să îi îmbrățișeze pe ceilalți concurenți, Roxana a ales să se retragă în camera ei, unde a izbucnit în plâns.

„M-a apucat și plânsul, de nervi, de supărare, de ce vreți voi, că am dat voie să fim puși în situația asta. (…) E singura mea supărare, sincer, că am permis să se ajungă aici!', a declarat Roxana Blenche la testimoniale.

„Trebuia să fim puternici, să nu cumva să dăm altora voie să voteze pentru noi, pentru rămas sau plecat. Din păcate s-a ajuns în situația respectivă', a adăugat Cătălin.

Care perechi de la Power Couple au votat eliminarea Roxanei Blenche și a lui Cătălin

Înainte de a fi propuși spre eliminare, Roxana Blenche și Cătălin au mai avut o șansă de a-și lua revanșa, la proba perechilor, însă nu au obținut decât locul patru. A rămas la atitudinea celorlalte cupluri să decisă cine va rămâne în competiție.S-a hotărât eliminarea Roxanei Blenche și a lui Cătălin, celelalte perechi considerându-i o echipă prea puternică.

„Din nefericire pentru ei avem două cupluri la eliminare: Roxana și Cătălin pentru banii din pușculiță și Natanticii din cauza probei de cuplu', a spus Dani Oțil înainte de a începe votarea.

Anamaria și Tudor au ales să îi salveze pe Natantici, motivâbdu-și alegerea astfel:

„Nu ar fi în avantajul nostru ca ei (Roxana și Cătălin) să rămână în concurs pentru că sunt șanse foarte mari să ne depășească!', a spus Ana.

„Nu pentru că suntem nași și fini, pentru că ne simțit bine cu ei (…) nu e ca și cum cu ei nu ne-am simțit bine, dar suntem mai legați de Cosmin și de Lizi', a spus Emi. Daiana și Sorin au votat pentru Roxana și pentru Cătălin.

Pe de lată parte, Oana Matache, Radu Siffredi, precum și Lino Golden și Delia, au ales să îi voteze pe Natantici, motivând că sunt o echipă mai slabă.

„Sunteți un cuplu minunat, un cuplu rachetă, ați fost tanc la fiecare probă, dar un cuplu, care pe mine și pe Radu ne intimidează. Vom alege să salvăm echipa Natanticii. Îmi pare rău', a spus Oana Matache.

„E dubios când cineva te votează să rămâi doar pentru că ești slab' a afirmat Cosmin Natanticu.

FOTO: Antena 1 Faceook Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton