Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: ”La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor...” Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre aparițiile publice la evenimente, vacanțe și copii. Într-un interviu pentru Viva.ro, protagonista noastră a povestit despre stilul ei de viață și a spus la ce a renunțat în favoarea sportului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu e bucuroasă că fiica ei, Ana, de 16 ani, și-a luat permisul anul acesta, imediat după ce a împlinit această vârstă.

416998592_926684978827051_3703487086580733437_n416998592_926684978827051_3703487086580733437_n

Citește și: Roxana Ciuhulescu și-a făcut lifting mamar și și-a pus silicoane, la 45 de ani: „Nu mi-am dorit să devin o bombă sexy. Îmi doresc sâni fermi, nu baloane!”. Cum arată după operația estetică

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Mentalul meu nu a fost unul bun, am fost sfâșiată de…” Pe cine susține în concurs

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: George Rotaru, detalii neștiute despre povestea de dragoste cu celebra Naarghita: „A murit la 70 de ani. Eu i-am făcut parastas de 7 ani, acum vreo câțiva ani”

Roxana Ciuhulescu, despre aparițiile publice la evenimente, vacanțe și copii

'Nu sunt o prezență tocmai mondenă, nici nu mai am timp. Dar mi se par și o bătaie de cap aceste evenimente. Ca persoană publică, în special, trebuie să îți găsești ținută, să o accesorizezi, machiaj, etc. Și, sincer, nu mai am timp. Muncesc foarte mult și când vin acasă vreau să mă bucur de copii. Și, apoi, pentru că sunt adepta sportului, prefer sincer să merg la sport.', a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru viva.ro.

Vedeta spune că pentru vara aceasta nu și-a făcut planuri din timp, ca altădată, și susține că e mai bine să pleci în vacanță în extrasezon. Este convinsă însă, că vor pleca undeva, măcar pentru copii.

'Nu ne-am făcut planuri pentru vacanța aceasta, dar poate vom merge la munte. Am ajuns la concluzia că e mai bine să mergi în extrasezon. De exemplu, am fost în Egipt acum două-trei luni și a fost mai liber și mai ieftin. De ce să nu recunosc? Dar acum o să avem o vacanță, totuși, pentru copii, dar nu știu dacă neapărat la mare', mai spune Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu: 'Mie mi-a plăcut sportul…'

Roxana Ciuhulescu spune că ei i-a plăcut sportul de mică.

'Mie mi-a plăcut sportul. Am jucat handbal de performanță și nu am vrut să renunț până la o vârstă destul de mare. Am preferat sportul, în defavoarea podiumului de modă. Nici nu m-am regăsit în acest domeniu… Făcând de mică sport, a fost altceva. Sigur, toată lumea mă cunoaște din lumea aceasta auto, cu mașinile, avioanele…', a mai declarat Roxana.

Roxana Ciuhulescu: 'Camionul mi s-a părut ușor de condus…'

Întrebată ce este mai greu de condus, Roxana Ciuhulescu susține că, pentru ea, mașinile nu sunt greu de condus, nici măcar camioanele.

'Dacă te referi la mașini, pentru mine nu-s grele. Camionul mi s-a părut ușor de condus, după ce am mai prins ceva experiență. Sunt șofer profesionist, am făcut o grămadă de teste și nu mi se mai par grele camioanele', a mai declarat Roxana Ciuhulescu.

Fiica ei, Ana, a obținut permisul la vârsta de 16 ani și conduce mașini potrivite vârstei ei. Vedeta consideră că adolescenta i-a moștenit pasiunea pentru mașini și pentru adrenalină.

'Fiica mea, Ana, de când și-a luat carnetul… pentru că, mai nou, puștii de 16 ani pot obține carnetul la categoria B 1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor. Și am văzut-o cum conduce… Cred că îmi seamănă. Mă bucur pentru ea. Este o pasiune. Ce o să facă mai departe, o să fie decizia ei.', mai spune aceasta.

Roxana Ciuhulescu și-a făcut o operație la nivelul sânilor

Roxana Ciuhulescu este foarte fericită că a reușit să-și alăpteze copiii, însă, în timp, sânii ei s-au retras și au apărut vergeturi, iar această situație îi afecta încrederea în ea. Recent, și-a luat inima în dinți și a cerut și părerea medicului estetician.

'Am doi copii minunați pe i-am îngrijit, i-am alăptat și i-am crescut cum am știut eu mai bine. Fac sport de când mă știu, iar corpul mi l-am construit armonios prin sport. Cu toate acestea, după cele nouă luni de alăptat pe Cezar, sânii s-au retras și au apărut vergeturi. Uneori este suficient să știi doar tu că o anumită parte a corpului te nemulțumește și acest lucru îți va afecta încrederea de sine. Și cea din viața personală și din cea profesională.

Pe când Cezar avea deja 3 ani, a început să încolțească în mintea mea ideea de a face ceva pentru mine și de a găsi o soluție să rezolv această problemă estetică la nivelul sânilor. Eu merg de ceva timp la domnul doctor Iancu Morad pentru mici tratamente faciale cu botox și acid hialuronic. Pe domnul doctor îl cunosc de ani buni și știu că este un adevărat artist în chirurgia estetică.

Mi-am luat inima în dinți și i-am povestit cu ce mă confrunt de ani buni. Văzusem multe fotografii cu rezultatele intervențiilor sale chirurgicale și am discutat, în secret, să zic așa, cu mai multe din pacientele sale. Știam că este o intervenție mai elaborată, mai dificilă, nu doar un implant cu proteze. Era nevoie de măiestria unui medic chirurg cu foarte mare experiență, pentru că, în aceeași operație, trebuia efectuată și ridicarea sânilor, iar poziționarea lor să fie la final perfectă, armonioasă', povestește Roxana.

Cum a decurs operația Roxanei Ciuhulescu și ce mărime au implanturile vedetei

După un consult amănunțit, Roxana Ciuhulescu a făcut analizele necesare și a fost decisă data intervenției. Operația, care a durat cinci ore, a fost realizată de medicul chirurg estetician Iancu Morad, alături de Dr. Bogdan Măciuceanu, Medic Primar în chirurgie plastică și reparatorie.

‘Am făcut două lucruri: am adăugat volum cu ajutorul unui implant mamar, iar a doua intervenție a fost cea de ridicare a sânilor. Din păcate, și glanda mamară îmbătrânește alături de noi, își pierde din volum, din fermitate. Pentru acest tip de operație apelează femei de peste 35, 40 de ani, care au trecut de perioade de sarcină și alăptare’, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Dimensiunea protezei mamare a fost astfel aleasă încât se potriverască armonios cu silueta vedetei. Operația a durat cinci ore, iar noile implanturi ale vedetei cântăresc acum 550 de ml.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton