Roxana Dobre i-a cumpărat lui Florin Salam o mașină de lux, unicat în România: "Bărbatul meu, la mulți ani cu întârziere!"/ Reacția artistului

 Dumba Gabriela
.

Florin Salam a căzut nu pe spate, ci în genunchi în fața soției sale, după ce Roxana Dobre i-a dăruit o mașină de lux, model unicat în România. Cadoul trebuia să vină de Florii, atunci când manelistul și-a sărbătorit numele, însă pentru că surpriza a întârziat, Roxana Dobre și-a surprins soțul abia zilele acestea. Florin Salam a fost foarte impresionat de gestul Roxanei și s-a pus în genunchi în fața ei, în prezența mai multor prieteni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Weekend-ul acesta, Florin Salam a postat în mediul online imagini uimitoare cu reacția lui atunci când vede ce cadou uimitor i-a făcut Roxana Dobre de ziua lui. Chiar dacă mașina de lux a ajuns mai târziu decât trebuia, bucuria a fost la fel de mare pentru manalist.

huihui

Florin Salam, în genunchi în fața Roxanei Dobre, care i-a dăruit o mașină de lux

Roxana Dobre i-a întors lui Florin Salam cadoul și după ce manelistul a surprins-o, de ziua ei, cu o mașină de 200.000 de euro, și ea i-a cumpărat tot un bolid de lux de ziua lui. Florin Salam a fost atât de impresionat de cadou, mai ales că nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple în acel moment, având în vedere că era în mijlocul unui eveniment.

Manelistul s-a pus în genunchi în fața soției sale, sărutându-i mâinile, când aceasta l-a invitat afară, în fața clădirii în care se afla, pentru a-i oferi cadoul fabulos, de față cu mai mulți prieteni.

„Bărbatul meu, la mulți ani cu întârziere! Trebuia să vină de Florii, dar a venit acum. A întârziat, dar a venit!', a spus Roxana Dobre, în timp ce îi dezvăluia lui Florin Salam mașina cu fundă roșie.

Florin Salam a rămas fără cuvinte și nu a putut decât să o sărute îndelung pe soția lui, șocat de surpriza pe care Roxana Dobre i-a făcut-o atunci când se aștepta mai puțin, spre bucuria celor care au asistat la acel moment special.

Potrivit cancan.ro, mașina primită de Florin Salam este un Bentley-ul Bentayga, cu kit Mansory, este unic în România și a fost înmatriculat inițial în 2021, iar prețul acestuia sare de 200.000 de euro! În două culori, negru sapphire și orange flame, bolidul are 600 de cai putere, iar interiorul său a fost făcut individual. Primul proprietar al bolidului a fost Tudor Sălăgean, stăpânul câinelui Boss, denumit cel mai frumos mastiff tibetan din lume. Tudor a adus personal mașina din Elveția în urmă cu doi ani, însă acum a decis că este cazul să facă o schimbare și s-o pună la vânzare.

Citește și: Fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, a postat un mesaj ciudat, la 15 ani de la moartea tinerei: „A venit și rândul să-ți fac dreptate!'

Citește și: Florin Salam a fost reţinut 24 de ore în dosarul de înşelăciune, prejudiciul fiind de 18.000 de euro. Poliția a făcut mai multe percheziții

Și Florin Salam i-a oferit soției sale, de ziua ei, o mașină de 200.000 de euro

În urmă cu un an, Florin Salam i-a cumpărat o mașină de 200.000 euro soției sale, cu care a făcut-o foarte fericită. Roxana Dobre a fost emoționată când a primit cadoul din partea lui.

'Deci soțul meu mi-a pregătit o surpriză și tot mă zăpăcea de câteva zile încoace cu surpriza asta. Trebuia inițial să vină de 8 martie și a ajuns astăzi și sunt super fericită. Și e cadoul visurilor mele și îi mulțumesc din tot sufletul meu și îl iubesc super tare. Sunt super fericită și este cadoul pe care mi l-am dorit. Te iubesc!', a spus Roxana Dobre la vremea aceea.

Florin Salam i-a cumpărat Roxanei Dobre un Mercedes G 63 AMG, iar soția manelistului a fost încântată de cadoul mult dorit. Prețul unui astfel de autoturism este peste 180.000 de euro, în funcție de setările pe care le are. Florin Salam a optat pentru un interior roșu, pe placul soției lui.

Florin Salam are probleme cu legea în această perioadă

La jumătatea lunii martie 2024, Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. După ce oamenii legii au făcut percheziţii la el acasă, dar şi în alte locaţii, în dosarul de înşelăciune, Florin Salam a fost reținut, atunci, pentru 24 de ore.

Este acuzat că ar fi încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-ar mai fi prezentat, astfel că acum s-a decis punerea artistului sub control judiciar vreme de 60 de zile.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 2 au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în Capitală, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

În fapt, la nivelul Secţiei 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024, a informat Poliţia Capitalei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton