Roxana Dobre, dezvăluire șocantă despre Florin Salam, după 8 ani de relație și doi de căsnicie: "Soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară". De ce nu este geloasă

 Oana Pantazi
.

Acum doi ani, în iunie și-au unit destinele după o relație de 8 ani, dar recent Roxana Dobre a făcut o dezvăluire șocantă despre Florin Salam, mărturisind că artistului îi place să fie înconjurat de domnișoare. chiar dacă nu e ușor pentru soția artistului să știe că soțul ei este permanent asaltat de reprezentante ale sexului frumos, Roxana Dobre spune că nu este geloasă pe el din acest motiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Florin Salam a fost în mijlocul unui scandal de proporții, fiind chemat la Poliție după ce o tânără l-a acuzat că a bătut-o într-o cameră de hotel, asta în timp ce soția lui a dezvăluit că artistului îi cam place anturajul feminin… Desigur, artistul a respins acuzațiile, susținând că totul a fost o înscenare și că singura femeie pe care o iubește este Roxana, mama celor trei copii ai lui.

florin-salam-copy-copyflorin-salam-copy-copy

Roxana Dobre, dezvăluire șocantă despre Florin Salam: „Soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară”

La rândul ei, Roxana Dobre spune că nu este geloasă deoarece știe că este singura femeie pe care o iubește artistul și, ca atare, nu are de ce să se îngrijoreze. Mai mult, soția lui Florin Salam recunoaște că prezența domnișoarelor în proximitatea artistului nu o deranjează, în schimb este preocupată de siguranța lui.

Citește și: Florin Salam este acuzat că a bătut o tânără în camera unui hotel din București, pe 1 ianuarie. Artistul s-a ales cu dosar penal după ce femeia l-a reclamat

Citește și: Primele declarații ale tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam într-o cameră de hotel: „Mergi la un om care pare ok și vezi un monstru'/ Unde se află artistul în prezent

Citește și: Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel: „A rămas ea cu gânduri rele, a furat! Mi se înscenează…’ / Artistul susține că ar fi ajuns din greșeală în aceeași cameră cu ea

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu, nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei? Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și care mă trezește din somn câteodată, când zic wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?’.

Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare, atunci când stă la un pahar, de oameni care, atunci când întoarce capul, mi-e frică să nu-i pună ceva în pahar.

Asta este grija mea, nu grija altor prostii. Pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore', a spus Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult', al Ilincăi Vandici.

Cum a încercat Florin Salam să-și împace soția după scandalul din camera de hotel

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în prima zi a anului Florin Salam a fost implicat într-un scandal cu o tânără de 23 de ani, artistul fiind acuzat că a bătut-o în camera de hotel. S-a ales deja cu dosar penal, după ce presupusa damă de companie l-a reclamat.

Deși nu o duce deloc bine și are probleme în prezent, pe fondul a ceea ce s-a întâmplat în camera de hotel în prima zi a lui 2024, Florin Salam nu uită să-i mulțumească soției lui pentru că-i este alături. Artistul a făcut cu adevărat un gest neașteptat, care a surprins pe toată lumea.

Florin Salam a fost în miez de noapte la secția de Poliție, iar afară îl aștepta nimeni alta decât soția lui. Pentru a-și arăta dragostea și recunoștința față de Roxana Dobre, care-i este alături în astfel de momente, deși nu-i aduc deloc cinste vorbele care se spun despre soțul ei, acesta a surprins-o cu un buchet mare de flori. Imediat cum a ieșit de la secția de Poliție, s-a oprit la prima florărie, însă, pe lângă buchetul pe care i l-a oferit, i-a făcut și o declarație de dragoste.

Roxana e viața mea. Știe toată lumea că o iubesc la fel ca pe copiii mei. Roxana e cum sunt Betty, Maria, cum sunt copiii mei. Dacă am o viață mai complicată…Sunt obișnuit. Important e că eu nu fac rău nimănui’, a declarat Florin Salam, la Xtra Night Show.

Florin Salam susține că scandalul în care este implicat este, de fapt, o înscenare

Tânăra de 23 de ani, presupusă damă de companie, aduce la adresa lui Florin Salam o serie de acuzații destul de grave, însă cu toate acestea artistul continuă să se apare, explicând că totul ar fi o înscenare. Ba mai mult, manelistul susține că nu este prima problemă de acest fel prin care trece de când s-a făcut bine și a reluat cântările.

De când am început să cânt mi se înscenează tot felul de prostiiDacă aveți nevoie de ceva, vin să vă cânt pe gratis. Decât să-mi faceți mie măgăreli din astea, vă cânt și nu vă iau niciun ban, a spus Florin Salam pentru PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton