Roxana Dobre și-a făcut o nouă intervenție estetică la față: "Am avut o mare problemă cu...". Cum arată acum soția lui Florin Salam

 Radulescu Ruxandra
.

Roxana Dobre și-a făcut o nouă intervenție estetică la față. Roxana Dobre soția lui Florin Salam a revenit pe Instagram, după ce contul i-a fost spart. Partenera manelistului și-a anunțat fanii că și-a recuperat pagina de social-media, prin intermediul unui clip, în care apare în ipostaze pline de afecțiune alături de Florin Salam și fiul lor. Roxana a împărtăși și faptul că și-a făcut o nouă modificare estetică în zona feței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre și-a făcut o nouă intervenție estetică la față. Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, este o femeie frumoasă și are o siluetă de invidiat, chiar dacă a dat naștere a trei copii până în prezent. Florin Salam și partenera sa de viață au împreună două fetițe Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan. Roxana Dobra a făcut o surpriză fanilor ei, căci, recent, a revenit pe Instagram, după ce contul ei a fost spart. Roxana Dobre și-a salutat urmăritorii prin intermediul unui clip, în care se află alături de Florin Salam și fiul lor, Simon. Roxana Dobre a împărtășit fanilor că și-a făcut o nouă intervenție, și anume și-a mărit buzele cu acid hialuronic.

screenshot-2023-10-13-134834screenshot-2023-10-13-134834

Roxana Dobre și-a făcut o nouă intervenție estetică la față

Roxana Dobre a revenit pe Instagram și și-a salutat fanii printr-un clip în care se află cu soțul, Florin Salam, și fiul lor Simon Ștefan. În imagini Roxana Dobre și Florin Salama își manifestă afecțiunea unul față de celălalt, asemenea unui cuplu de îndrăgostiți. Roxana Dobre a împărtășit fanilor că și-a făcut și o nouă procedură de mărire a buzelor cu acid hialuronic.

Citește și:Florin Salam și Roxana Dobre au fost surprinși în metrou: „Merge și cu metroul regele'. Reacția fanilor

Citește și:Roxana Dobre și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadouri a primit de la Florin Salam: „Sunt mai îndrăgostit din zi în zi'

Citește și:Cum arată complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu și cât costă un sejur: „Un colț de rai'

Citește și:Cum a slăbit Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, 45 de kilograme și cum arată acum: „Am scăpat de hipotiroidism’

'Mă bucur atât de tare că am revenit aici, pe Instagram, pentru că am avut o mare problemă cu pagina mea. Nu știu ce s-a întâmplat, mi-au spart contul, nu știu ce s-a întâmplat, și mi-a luat ceva timp să rezolv această problemă.

Îmi cer scuze celor cărora nu v-am putut răspunde, am văzut foarte multe mesaje de la voi și foarte multe invitații, îmi pare rău că nu le-am putut onora. Acum sunt aici alături de voi și mă bucur din suflet că am revenit', a spus Roxana Dobre, pe Instagram.

Roxa Dobre spune cum este să fie soția celebrului Florin Salam

După 8 ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit în această vară și chiar dacă cei doi încă se iubesc enorm, ea recunoaște că nu e deloc ușor, uneori, să fie partenera de viață a unui artist atât de faimos. Din cauza angajamentelor profesionale, soția și cei trei copii ai lui Florin Salam nu stau cu el atît de mult pe cât și-ar dori…

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam. Dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat. Wow! Și de obositor, la un moment dat. Este foarte greu!', a mărturisit Roxana Dobre în cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton