Roxana Dobrițoiu a ajuns de urgență la spital, din cauza unei diete stricte: ”Am vrut să-i dau un șoc organismului. Nu o recomand...” / Cum se simte nepoata lui Adi de la Vâlcea

 Calin Maria Bianca
.

Roxana Dobrițoiu a ajuns de urgență la spital, din cauza unei diete stricte. Din nefericire, lupta pentru a se încadra în standardele societății din ziua de azi a făcut-o pe Roxana Dobrițoiu să apeleze la o dietă drastică, în mod spontan, astfel că a avut imediat nevoie de ajutorul medicilor. Conform CANCAN.ro, vedeta nu traversează deloc o perioadă bună în prezent, pe urma 'șocului' pe care l-a trăit pe propria piele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobrițoiu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept nepoata lui Adi de la Vâlcea. Totuși, de-a lungul anilor s-a făcut remarcată prin talentul muzical moștenit, astfel că succesul a făcut-o totodată să aibă mare grijă de imaginea ei. După ce a cedat tentației dulciurilor, a mâncării fast food și și-a răsfățat papilele gustative, așa cum chiar ea a declarat, a simțit să înceapă o dietă strictă.

img-2024-03-13t164623.818img-2024-03-13t164623.818

Citește și: Roxana Dobrițiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, snopită în bătaie de Denisa Despa. De la ce a pornit conflictul

Citește și: Cine a salvat-o pe Mara Bănică când a avut teribilul accident de mașină: „El a fost al doilea om pe care l-am văzut când am deschis ochii, după comă'

Citește și: Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea de la Power Couple. Vila de lux oferă o priveliște panoramică asupra Brașovului

Citește și: Dinu Maxer s-a temut că și-ar putea pierde fiul din cauza traumelor din copilărie: „Când Andreas a împlinit 10 ani, am trăit cu teama să nu se repete istoria'. Fratele artistului a murit într-un accident

Roxana Dobrițoiu a ajuns de urgență la spital, din cauza unei diete stricte

Roxana Dobrițoiu și-a dorit o siluetă demnă de invidiat, astfel că nu a mai stat pe gânduri și a căutat diferite metode pentru a slăbi și a ajunge să aibă formele dorite. Nu, nu a luat-o treptat, asta fiindcă, așa cum chiar ea a spus 'a vrut să-i dea un șoc corpului'. A optat din prima pentru o dietă drastică, astfel că a renunțat aproape definitiv la mâncare, deși ea mânca foarte mult înainte de a lua această decizie.

'Din cauza faptului că eu mâncam orice, oricât, oricând, am simțit nevoia să țin dietă și să îmi dau un restart. Am vrut să îi dau un șoc organismului cu dieta disociată. Contează foarte mult să poți duce această dietă. Eu am vrut să îmi dovedesc mie că sunt foarte puternică, pentru că a fost o diferență foarte mare din a mânca pe zi o pungă de fistic, o pizza, o shaorma și o ciocolată, două, să trec la această alimentație strictă și foarte multă mișcare. Este o dietă destul de dificilă, nu o recomand oamenilor mai slabi' a declarat nepoata lui Adi de la Vâlcea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Roxana Dobrițoiu: „ Dădeam cel puțin 500 de lei pe mâncare, o dată la două zile'

Roxana Dobrițoiu nu s-a sfiit și a recunoscut că mânca destul de mult și își făcea toate poftele, astfel că după ce a întrerupt mesele dese și bogate și a intrat la dietă corpul s-a resimțit. Mai mult decât atât, nu doar că a renunțat la mâncare, ci a și mers zilnic la sală, dar și la nenumărate tratamente corporale, astfel că a ajuns de urgență la spital.

'Când trebuie să investești în tine, nu mai contează prețul, dar dacă ar fi să facem un calcul, cât dădeam eu pe mâncare, sinceră să fiu, ies pe la aceleași costuri. Eu îmi făceam toate poftele, mâncam lucruri scumpe și mâncam mult. Dădeam cel puțin 500 de lei, o data la două zile pe mâncare. Acum stau la centrul de tratamente între două și trei ore fac mai multe proceduri. Fac criolipoliză deja de aproape două săptămâni pe toate părțile corpului, fac masaje, fac presodrenaj, fac și vacuum, dar și tratamente pentru celulită' a mai spus Roxana pentru CANCAN.RO.

Roxana Dobrițoiu, pregătită pentru numeroase operații estetice

Deși în acest moment nu traversează cea mai bună perioadă, fiindcă a ajuns pe mâinile medicilor, în continuare Roxana Dobrițoiu se gândește la eforturile ei de a deveni așa cum își dorește și a avea silueta mult visată. Mai concret, pe lângă procesul de slăbit, cântăreața vrea să își facă mai multe operații și intervenții estetice.

'Sunt foarte de acord cu operațiile estetice, mi-aș fi dorit să îmi fac și eu BBL, dar îmi este foarte frică de dureri și de recuperare. Nu m-am simțit pregătită și mai ales că eu am deja formele. Normal aș fi vrut să îmi iau și eu grăsimea din talie și să mi-o pun unde trebuie, dar am spus că momentan am doar 30 de ani și vreau să mai trag puțin de corpul meu. Cu siguranță la 40 de ani voi avea operații, adică cred că o să mă apuc de operații pe la 40 de ani' a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton