Roxana Hulpe se căsătorește religios cu Bogdan Rădulescu, iar preotul de la ceremonie va fi chiar tatăl ei. Ce rochie va purta: „Va fi un moment în cadrul nunții cu trena"

 Tudorache Simona
.

Roxana Hulpe se căsătorește religios cu Bogdan Rădulescu la doi ani de la cununia civilă. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, chiar de ziua vedetei, și va aduna familia și apropiații celor doi. Petrecerea va avea o tematică specială, iar știrista se declară încântată de idee.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cei doi au împreună o fetiță, pe Zora, care i-a făcut să cunoască împlinirea. Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie de alesul ei la Untold, în urmă cu doi ani. Bogdan Rădulescu a îngenuncheat atunci și i-a dat inelul. Gestul lui a lăsat-o fără cuvinte pe frumoasa știristă. De atunci, povestea lor se scrie altfel în fiecare zi.

roxana-hulpe-11roxana-hulpe-11

Roxana Hulpe se căsătorește religios

Roxana Hulpe se pregătește să ajungă în fața altarului cu Bogdan Rădulescu și are mari emoții. „Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală.

Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan că vom avea un elefant uriaș la intrare. La petrecerea Zorei (n.r. – fetița ei) tematica a fost desene animate. Toți invitații au venit în desene, și-au ales câte un personaj din desene și a fost un circ și acolo.
E și ziua mea pe 1 iunie, împlinesc 34 de ani, e și ziua copiilor, e și ziua Zorei, așa că mi-am dorit să fie o petrecere pentru toată lumea, vor fi și copii, personaje, mascote', a povestit știrista, în direct la Pro TV.

Cum va fi îmbrăcată Roxana Hulpe la nuntă

Roxana Hulpe va purta în ziua cea mare o rochie cu trenă, cu care va face senzație în mod sigur. „Voi avea și o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununia religioasă și la intrare. Apoi mamele noastre se vor ocupa să taie trena. Ele nu știu, dar află acum. Va fi un moment în cadrul nunții cu trena, care se va arunca', a adăugat ea.

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil, cu 6 perechi de nași! Imagini din biserică și de la petrecerea cu familia din Chișinău și colegii din Las Fierbinți

Citește și: Maria Constantin a semnat cu Antena Stars. O înlocuiește pe Anamaria Prodan în reality show-ul „În culisele celebrității”: „Îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea”

Citește și: Cum a gestionat Anghel Damian începutul relației cu Theo Rose, când s-au trezit peste noapte cele mai „vânate” vedete din România: „Recunosc că am fost bulversat. Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni…” Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Dan Negru lui Florin Piersic: 'I-am adus un tort uriaș, în formă de piersică, de 10 kg. La 90 de ani, i-am promis unul de…' În ce țară vor să meargă împreună / EXCLUSIV

Tatăl Roxanei Hulpe va fi preotul de la ceremonie

Roxana Hulpe așteaptă cu emoție acest eveniment, mai ales că ceremonia va fi oficiată chiar de tatăl ei, care e preot. „Cununia religioasă e la Gilău, la biserica unde slujește tata, unde a fost și botezul Zorei, unde am fost botezată și eu, și va sluji și tata. Eu mă bucur foarte tare că se poate întâmpla asta, că trăiesc asta, pentru că e minunat. Va mai fi și un preot la care eu țin foarte mult, am fost colegi la liceu, Ionuț, e o familie foarte mare, va fi emoționant. Eu aștept cununia religioasă', mai spune știrista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton