Cum a slăbit Roxana Hulpe 40 de kilograme, după nașterea fiicei sale: "Am avut 98 de kg, enorm. Corpul știe ce are de făcut"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a slăbit Roxana Hulpe 40 de kilograme, după nașterea fiicei sale. În luna februarie a acestui an, Roxana Hulpe a născut o fetiță superbă, fapt care a adus multă bucurie în familia prezentatoarei PRO TV. Vedeta a revenit la pupitrul știrilor PRO TV și mulți au remarcat că are din nou silueta de dinainte de naștere. Roxana Hulpe a mărturisit că, după ce a născut, avea aproape 100 de kg, dar a reușit să ajungă la 60, în aproximativ 6 luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a slăbit Roxana Hulpe 40 de kilograme, după nașterea fiicei sale. Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu, au devenit părinții unei fetițe superbe, când prezentatoarea a dat naștere în luna februarie. La șase luni de la fericitul eveniment, Roxana Hulpe și-a reluat rolul de știristă la PRO TV și are din nou o siluetă armonioasă. Vedeta a mărturisit că, după ce a născut, cântărea aproape 100 de kilograme, însă acum a ajuns la 60, fără prea mari eforturi. Iată cum a fost posibil!

insarcinata-in-9-luni-roxana-hulpe-a-dezvaluit-numele-pe-care-l-a-ales-pentru-copil_6insarcinata-in-9-luni-roxana-hulpe-a-dezvaluit-numele-pe-care-l-a-ales-pentru-copil_6

Cum a slăbit Roxana Hulpe 40 de kilograme, după nașterea fiicei sale

Roxana Hulpe este fericita mămică a unei fiice pe nume Zora, care a venit pe lume în luna februarie, anul acesta. După șase luni, vedeta PRO TV a revenit la muncă, etalând o siluetă superbă. Roxana a declarat că avut 99 de kilograme după naștere și a reușit să slăbească 40, fără să țină vreun regim.

Citește și: Roxana Hulpe a publicat prima imagine cu fiica ei nou-născută: „Nu mă mai satur să fiu fericită”

Citește și: Roxana Hulpe a născut o fetiță. Prezentatoarea TV a dezvăluit numele bebelușului: „Dumnezeu ne-a trimis o minune „

„În ziua în care am născut am avut 98 de kg, enorm, plecasem de la 55. Acum am ajuns la 60 de kg și mă simt excelent. Nu regret niciun kilogram, m-am bucurat în sarcină de tot și toate. Nu am ținut niciun regim acum, pur și simplu s-au dus rând pe rând. Corpul știe ce are de făcut

Am revenit doar la jurnal în weekend, sâmbăta și duminica. Partea cu terenul am mai amânat-o puțin, așa că în timpul săptămânii sunt cu ea. Mi-a lipsit munca, mi-a fost dor de știri, de colegi și telespectatori. E important echilibrul acesta profesional/personal. Nu suntem doar mame, suntem și ceea ce am construit înainte de a da viață. Trebuie să avem grijă și de partea aceasta.”, a declarat Roxana Hulpe pentru Unica.ro.

Roxana Hulpe: „E important echilibrul acesta profesional/personal”

Roxana Hulpe a mărturisit că i-a fost dor să se întoarcă la viața socială pe care o avea înainte, alături de colegi. Soțul Roxanei este organizatorul festivalelor Untold, Cluj, și Neversea, Constanța, așa că pentru vedetă, este destul de dificil să meargă într-o vacanță cu familia.

Mi-a lipsit munca, mi-a fost dor de știri, de colegi și telespectatori. E important echilibrul acesta profesional/personal. Nu suntem doar mame, suntem și ceea ce am construit înainte de a da viață. Trebuie să avem grijă și de partea aceasta
Vara la noi e de muncă ? Soțul meu e prins până la finalul lunii august cu cele mai mari festivaluri care se organizează la noi, în Constanța și la Cluj. Așa că, o vacanță în trei abia pe finalul lunii august și vom rămâne în țară de data aceasta.

Însă eu cu Zora ne petrecem vara la mare și la Cluj, la părinții mei, la aer curat și liniște. Planul e să facem o vacanță din fiecare zi, pentru că eu toată ziua sunt cu cea mică pe drumuri. E o bucurie noua viață, nu-mi rămâne decât să mulțumesc că am ajuns să trăiesc cea mai frumoasă perioadă', a încheiat ea interviul pentru Unica.

FOTO: Instagram / VIVA


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton