Roxana Ionescu, imagini incendiare în costum de baie. Cum s-a pozat „Mama Natură” în vacanța din Toscana, unde e plecată cu finii Gabriela și Dani Oțil: „Mulțumiri speciale soțului, finu...”

 Tudorache Simona
.

Roxana Ionescu se află într-o formă de zile mai, iar pozele surprinse în vacanța din Toscana, unde se află cu soțul ei, Tinu Vidaicu, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu demonstrează asta. Chiar dacă nu mai apare sub titulatura de Mamă natură la emisiunile TV și a dispărut din showbiz, fosta asistentă demonstrează că nu și-a pierdut calitățile care au consacrat-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Roxana Ionescu a publicat mai multe fotografii în costum de baie, în timp ce apare suspendată de un coș de baschet. Vedeta a reușit să scoată la suprafață o imagine fabuloasă, iar asta cu ajutorul finilor ei, pe care nu îi vede atât de des, dar cu are o legătură bine sudată. Roxana Ionescu s-a arătat recunoscătoare față de toți cei care au ajutat-o să își pună în practică dorința.

roxana ionescu 67roxana ionescu 67

„Când nu găsești scara, dar ai chef de un slam dunk! Mulțumiri speciale: Soțului, care m-a ajutat să mă prind de inel. Finu, care a aruncat bine la coș. Fina, care a filmat momentul, chiar dacă o tenta mai mult prosecco-ul rece', a scris Roxana Ionescu, în descrierea postării.

Ce relație au Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu cu nașa Roxana Ionescu

Gabriela Prisăcariu Oțil spune despre nașa Roxana Ionescu și partenerul ei de viață că sunt niște oameni de pus la rană și le-au fost aproape în momentele cheie ale vieții.

Gabriela Prisăcariu Oțil se înțelege foarte bine cu nașa Roxana Ionescu. Fosta asistentă TV s-a mutat la Timișoara după căsătoria cu Tinu Vidaicu, al doilea ei soț. „Ei sunt niște oameni foarte mișto, nu ai cum să nu îi placi. A fost așa: dragoste la prima vedere. Noi la Starea Civilă, cumva știu că nu trebuie nași, doar să semneze cineva. Ei erau acolo, lângă noi: ok, voi. Și așa am ajuns nași-fini”, spune Gabriela Prisăcariu Oțil, conform Cancan.

Deși nu își dau mesaje în fiecare zi, Dani Oțil și Gabriela au o relație specială cu cei pe care i-au ales nași. „Ei stau la Timișoara și atunci nu prea apucăm să ne vedem foarte des. Nu ne sunăm foarte des, dar știm că dacă avem nevoie, suntem acolo. Nu este acel gen de relație, în care îți dai toată ziua mesaje, nu, nu suntem genul ăla, dar când avem nevoie unii de ceilalți, suntem acolo”, mai spune soția lui Dani Oțil.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: s-au logodit în secret, însă actorul ar fi avut o aventură cu o colegă de filmare / Detalii neștiute: „Pentru mine a fost primul bărbat'

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Ce dietă are Roxana Ionescu

Roxana Ionescu are un regim sănătos de viață. Mănâncă la ore fixe și mai mult salate. Uneori, se mai bucură de o porție de cartofi prăjiți.

„Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puțin, cât să mă satur. Salate, supe, grătar, pește, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiți, paste. Dar aceste pofte mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta. Mănânc și dulciuri, sunt «umană». La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână. Anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciții, abdomene, dansez până transpir. Mai folosesc câte o cremă anticelulitică și-mi fac masaj dacă nu reușesc să ajung la salon. O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate', spune Roxana pentru revista Taifasuri.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton