Roxana Ionescu a fost închisă într-o cutie de magie la nunta finilor săi, Gabriela și Dani Oțil. Moment spectaculos și plin de emoții

 Calin Maria Bianca
.

Roxana Ionescu a fost închisă într-o cutie de magie la nunta finilor săi, Gabriela și Dani Oțil. Moment spectaculos și plin de emoții. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu doar câteva ore a avut loc un eveniment memorabil în showbiz-ul românesc, și anume nunta Gabrielei Prisăcariu cu Dani Oțil. Cei doi s-au căsătorit religios, iar alături le-au fost toți cei dragi, dar mai ales nașii, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. A fost o seara superbă și plină de distracție, mai ales după ce nașa a ales să participe la un număr de magie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu a întreținut atmosfera nunții finilor ei! Nu, nu doar că a dansat cu ei toată noaptea și alături de restul invitaților, ci a decis să participe și la un număr de magie. Nu a ezitat absolut deloc, așa că s-a băgat într-o cutie de magie, conform instrucțiunilor primite de la magician și preț de câteva minute nimeni nu se aștepta să fie acolo, însă… surpriză!

whatsapp-image-2023-07-31-at-10.22.26-1whatsapp-image-2023-07-31-at-10.22.26-1

Citește și: Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Cum a ajutat-o soțul ei: 'Tinu a știut efectiv să readucă liniștea și să…'

Citește și: Sandra Izbașa s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică: „Exact acum 3 ani ne-am cunoscut'. Cum a aratăt în rochie de mireasă și ce buchet atipic a avut

Citește și: Câte kilograme au slăbit Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, în America Express: 'A fost cea mai tare experiență și…'

Citește și: De ce a renunțat Bogdan Vlădău la cariera de model: „Am primit tot felul de avansuri și de la femei, și de la bărbați”

Roxana Ionescu a fost închisă într-o cutie de magie la nunta finilor săi, Gabriela și Dani Oțil

Roxana Ionescu a intrat în cutia magică, iar suspansul tuturor a început să apară, astfel că toți invitații au venit pe ringul pe dans pentru a vedea ceea ce se petrece acolo, mai ales că era vorba de nașa mare. După ce a intrat în cutie, magicianul a înfipt mai multe săgeți în cutie și totodată a scos mai multe cutii din ea, astfel că toată lumea credea că Roxana Ionescu nu mai este înăuntru, fiindcă nu mai avea loc. Totuși, nașa a ieșit chiar din cutia magică, în aplauzele tuturor celor care o așteptau cu nerăbdare.

Bineînțeles, a fost unul dintre momentele spectaculoase ale serii, iar Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au dorit să-i distreze pe cei prezenți. Nu, nu doar prin numerele de magie pe care le-au avut, ci și prin numeroșii artiști care au întreținut atmosfera, precum Nicu Paleru sau Diana Matei. De asemenea, au cucerit și prin aranjamentele florale, în tematica all-white, cât și prin tortul cu trei etaje și artificiile de la final.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea de nuntă

Gabriela Prisăcariu Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit civil înainte de a veni pe lume fiul lor, frumoasa soție a prezentatorului TV fiind în luna a noua de sarcină pe atunci. Chiar și așa au avut parte de o cununie civilă foarte frumoasă și o petrecere pe cinste. Totuși, acum au făcut și cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă fiind o zi extrem de specială pentru ei.

În timp ce Gabriela Prisăcariu a îmbrăcat o rochie albă spectaculoasă la cununia religioasă, cu o trenă mare și un model unicat, Dani Oțil a avut un costum negru de mire, care i-a venit perfect. De asemenea, au mers pe un stil modern, elegant și totodată plin de rafinament, prin care au cucerit. Așa cum era de așteptat, nici nașii nu s-au lăsat mai prejos. La fel ca și mireasa, și Roxana Ionescu a purtat două rochii, una pe zi și una seara, ambele fiind foarte frumoase și perfecte pe silueta ei demnă de invidiat.

De asemenea, se poate vedea clar încă din fotografii faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au ocupat de nunta lor în cel mai mic detaliu, astfel încât totul a fost perfect și foarte frumos. Au optat pentru aranjamente albe, din flori naturale, mai concret trandafiri albi, însă s-au axat și pe multe lumânări și lumini calde. Au cucerit pe toată lumea, începând de la cât de frumos le-a stat în rolul de mire și mireasă, până la aranjamente și toate surprizele serii de care invitații s-au bucurat pe măsură.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton