Roxana Nemeș a apelat la psiholog, dar s-a vindecat tot singură. Cum a reușit: "Am eliminat pe toată lumea și..."

 Raiciu Adriana
.

Roxana Nemeș a apelat la psiholog, dar s-a vindecat tot singură. Roxana Nemeș a fost invitată la un podcast și a vorbit deschis despre viața sa. Printre subiectele dezbătute, vedeta a mărturisit și că a apelat la ajutorul unui psiholog, cu ani în urmă, însă a ajuns să se vindece tot singură. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș este una dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe din țara noastră. De mai bine de opt ani, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Călin Hagima, cel care i-a devenit și soț în anul 2021. Artista și partenerul ei și-au unit destinele pe 17 septembrie în cadrul unei ceremonii intime, la care au fost prezenți doar familiile și apropiații celor doi și a ales să poarte o rochie albă din tafta.

623ae4a722c71-roxananemes-275490910-353629983324603-528453860766785252-n623ae4a722c71-roxananemes-275490910-353629983324603-528453860766785252-n

Recent, Roxana Nemeș a fost invitată la podcastul moderat de Nasrin Amir și a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, vedeta a mărturisit că a apelat la ajutorul unui psiholog, în urmă cu ceva ani, însă a reușit să se vindece tot singură!

Citește și: Cum se menține Roxana Nemeș în formă. Metoda surprinzătoare la care a apelat: „Fără durere nu există câștig'

Citește și: Cum a slăbit Roxana Nemeș 15 kilograme și cum se menține la greutatea ideală: „Când țineam dietă, nu îmi permiteam să mănânc cartofi, paste, pizza…”

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision: ‘Devenim ridicoli și penibili. Sunt tâlharul de pe cruce…. Ce spune despre retragerea sa din televiziune

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină: ‘Am pornit subnutrită la drumul ăsta și…. A trecut cu greu peste stările de rău

Roxana Nemeș susține că a apelat la psiholog, dar s-a vindecat tot singură

În urmă cu ceva ani, după ce a trecut prin situații mai tensionate, a decis să apeleze la psiholog. Însă, a fost doar de două ori, iar apoi a început să lucreze singură cu propria persoană, până în momentul în care a ajuns la rezultatul dorit.

Am fost la psiholog, acum câțiva ani, de vreo două ori. Cred că nu am avut răbdare sau simțeam că nu mă ajută. M-am vindecat singură. Am zis e momentul să-mi iau apartamentul meu, am eliminat pe toată lumea din viața mea. Eu nu mi-am dat până atunci momentul ăsta pentru mine. Și lunile alea m-au ajutat extraordinar de mult. Știam ce vreau. Chiar cred că m-a făcut super strong. Trebuie și tu să fii deschis. Atunci nu cred că mi-o doream. Cred că sunt oameni pe care îi ajută foarte mult treaba asta și nu au cum altfel. Mai sunt oameni care pot reuși singuri. Iert, dar nu uit.„, a spus Roxana Nemes.

Totodată, artista a vorbit despre părinții ei și despre coincidența pe care o tot trăiește, faptul că este „urmărită” de data de 16 aprilie. În data de 16 aprilie s-au căsătorit mama și tatăl ei, tot atunci s-a născut și ea, iar bunicul ei s-a stins din viață în această zi.

Mă emoționează de fiecare dată când mă gândesc. Este o chestie super personală, a zis mama că pot să zic. Este vorba de viața alor mei. Ai mei au mai fost căsătoriți o dată, au făcut câte o fetiță, pe surorile mele, au rămas văduvi la 22, 23 de ani. Nimic nu e întâmplător. Cumva erau în același sat. Nu vedeau viața cu cineva, cu altcineva. După un an, doi, s-au cunoscut întâmplător. Din momentul ăla… surorile mele au fost cele mai bune prietene, mama și tata se iubesc și în ziua de astăzi. S-au căsătorit pe 16 aprilie, la ora 10.30 jumate, după un an, fix pe 16 aprilie, am venit eu pe lume. Noi ne-am întâlnit să te facem pe tine. Bunicul meu a ales, anul ăsta, să moară pe 16 aprilie„, a mai povestit aceasta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton