Roxana Nemeș l-a cerut în căsătorie de trei ori pe soțul ei, Călin Hagima, deși au fost despărțiți mai bine de un an: ”Eram foarte hotărâtă. Apoi, mi-am văzut de viața mea” / Cum s-au cunoscut

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Roxana Nemeș și Călin Hagima trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile. Au fost aspru criticați de-a lungul anilor, mai ales ea, fiindcă mulți credeau că stă cu el doar pentru bani. Sunt 11 ani de diferență între ei, însă chiar și așa, nimic nu a stat în calea fericirii lor. Roxana Nemeș l-a cerut în căsătorie de trei ori pe soțul ei, Călin Hagima.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Invitată în cadrul poscast-ului lui Jorge, Roxana Nemeș a povestit cum și-a întâlnit soțul, pur și simplu întâmplător, când nu se aștepta vreodată la un astfel de moment. Pe atunci, avea doar 25 de ani, însă a știut că este bărbatul cu care se va căsători, chiar dacă lucrurile nu s-au întâmplat atât de repede cum și-ar fi dorit, ci abia după 6 ani de relație.

nemes6nemes6

Citește și: De ce Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, au fost despărțiți un an: „Am suferit cum nu am suferit niciodată. Mama îmi zicea…'. Cum a fost cerută Faimoasa de la Survivor în căsătorie / EXCLUSIV

Citește și: Cum a făcut față Roxana Nemeș condițiilor de igienă de la Survivor All Stars: „Nu ai unde să te speli, n-ai nici măcar săpun…”

Citește și: Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la cuțite. Lucrează de peste 30 de ani în domeniul gastronomic

Citește și: Cleopatra Stratan suferă de o afecțiune la ochi ce nu poate fi vindecată: „Port ochelari de la 2 ani și prefer să-i port pentru tot restul vieții”

Cum s-au cunoscut, de fapt, Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima

Deși sunt mereu în atenția publicului, chiar și atunci când vine vorba despre viața lor privată, puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut, de fapt, Roxana Nemeș și Călin Hagima. Artista a vorbit pe larg despre începuturile lor, dar și când a simțit că este bărbatul alături de care va avea un viitor frumos și o poveste de dragoste unică.

Ne-am întâlnit în vârf de munte, la Bâlea Lac. A fost o situație interesantă. Nu puteam atunci să fim într-o relație, nici nu s-a pus problema, adică ne-am cunoscut în vârf de munte. El avea o filmare pentru un fillm, iar eu aveam un concert.

El fiind cu o echipă foarte mare de fillmare a zis ‘Cânți în seara asta?. El nu mă știa. A auzit că o să cânt. A venit la mine și mi-a spus că vrea să meargă cu echipa unde urma să cânt eu. Mi-a cerut numărul atunci, că trebuia să vină cu echipa. Mi-a plăcut de el, știa ce vrea. A fost dintotdeauna foarte hotărât.

Nu i-am dat numărul, i-am spus cum sunt pe Facebook, că atunci nu era Instagram sau TikTok, să-mi scrie acolo. Nu mi-a scris, dar au venit direct. A fost frumos. Am simțit ceva ce nu am mai simțit niciodată. L-am cunoscut la 25 de ani.„ a povestit Roxana Nemeș în podcastul lui Jorge.

Roxana Nemeș: „Am simțit că el este bărbatul meu. Noi am luptat foarte mult pentru familia asta'

De la pura coincidență din vârful muntelui, așa cum a povestit Roxana Nemeș că s-au întâlnit, a mai fost doar un pas până la un date. Călin Hagima a invitat-o la scurt timp să se plimbe cu snowmobilul, astfel că încă de pe atunci artista susține că a simțit că vor avea o frumoasă poveste de dragoste. Deși părea ușor, au luptat mult până au ajuns să formeze un cuplu.

M-a chemat cu snowmobilul și eu am acceptat, iar în momentul în care l-am luat în brațe am simțit că el este bărbatul meu. Nu am simțit în viața mea asta. În mintea mea am spus că el este bărbatul meu, nu pot să explic. Ne-am căsătorit după ani de zile, dar eu am simțit în toți anii aceștia că el e. Noi am luptat foarte mult pentru familia asta', a mai spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș l-a cerut în căsătorie de trei ori pe soțul ei, Călin Hagima

Roxana Nemeș a fost din prima clipă convinsă de iubirea pe care i-o purta și își dorea să își petreacă tot restul vieții alături de el, însă se pare că lucrurile nu au fost deloc așa cum și-a imaginat. Deși aveau o relație, afaceristul nu se gândea atât de departe ca ea, astfel că i-a refuzat cererile în căsătorie de trei ori. Ba mai mult, la un moment dat i-a spus să se despartă, moment în care au stat separați o perioadă de timp.

L-am cerut în căsătorie de trei ori, mai în glumă sau mai în serios, asta la începutul relației. Eram foarte hotărâtă, dar la un an de când ne-am cunoscut. Nu terminăm până mâine dacă stau să povestesc. Nu te gândi că m-am dus la el, dar când venea vorba… Nu a fost să fie atunci.

Oricât de mult îl iubeam și mă gândeam la el zilnic mi-a zis ‘Gata. Nu mai!. Am încercat, mi-am văzut de viața mea. Cred că e important să știi ce vrei, dar în același timp trebuie să îi lași și spațiul omului, chiar dacă ești sau nu mai ești în relația aia.

După ce s-au împăcat însă, nu s-a mai pus niciodată vorba de despărțire, ba chiar a urmat cererea în căsătorie din partea lui și cununia civilă. Ba mai mult, acum lucrurile merg foarte bine în povestea lor de dragoste și se bucură de tot ceea ce au construit împreună, mai ales vila superbă pe care o au.

Ne iubim extraordinar de mult. Mi-a fost dor de el cât am fost la Survivor, nici nu pot să explic cât de dor mi-a fost de el, chiar dacă nu am spus și nu m-am plâns, pentru că nu e treaba nimănui, dar în fiecare dimineață mă trezeam cu gândul la el și în fiecare seară mă duceam la somn cu gândul la el', a mai mărturisit Roxana Nemeș.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton