Roxana Nemeș a fost umilită, în direct, de Cristi Mitrea, după retragerea de la Survivor: "Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Tu nu ai nicio abilitate"

 Dumba Gabriela
.

Roxana Nemeș a fost umilită, în direct, de Cristi Mitrea, după retragerea de la Survivor. Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars, după patru săptămâni în Republica Dominicană. Roxana Nemeș a ales să se retragă din competiție din cauza unor accidentări, iar asta a fost motivul pentru care Cristi Mitrea a atacat-o dur în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV. Fără ocolișuri, Cristi Mitrea i-a transmis că, în opinia lui, „nu este bună de nimic” și nu ar fi trebuit să se ducă la Survivor dacă se știa că „stă atât de prost la condiția fizică'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Survivor a fost invitată în cadrul emisiunii de la Pro TV, La Măruță. Roxana Nemeș a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, iar Cristi Mitrea, invitat și el, nu s-a putut abține și a atacat-o cu replici dure pentru felul în care s-a descurcat în competiție.

7e83a42b-3c12-4a14-b8a6-1a7bb24ccd7d7e83a42b-3c12-4a14-b8a6-1a7bb24ccd7d

Roxana Nemeș a fost umilită, în direct, de Cristi Mitrea, după retragerea de la Survivor

Roxana Nemeș a plecat de la Survivor All Stars, după doar 4 săptămâni, din cauza anumitor probleme de sănătate. Concurenta din echipa Faimoșilor dezvăluia, într-un interviu recent pentru VIVA!, că a fost operată de endometrioză, acum ceva timp.

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă… îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.

Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată', a spus Cristi Mitrea, despre Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș a reacționat, după declarațiile făcute de Cristi Mitrea, în direct, la televizor. „Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?', a răspuns Roxana Nemeș.

Apoi, Cristi Mitrea a răspuns tăios la adresa fostei concurente: „Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât', a spus Cristi Mitrea.

Citește și: De ce Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, au fost despărțiți un an: „Am suferit cum nu am suferit niciodată. Mama îmi zicea…’. Cum a fost cerută Faimoasa de la Survivor în căsătorie / EXCLUSIV

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima: „Îl iubesc de mulți ani, din tot sufletul meu!'

Roxana Nemeș a fost operată de endometrioză

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima, pe 17 septembrie 2021. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și își doresc un copil, însă fosta concurentă de la Survivor a avut probleme de sănătate. Considerată a doua mare cauză de infertilitate, endometrioza este una dintre afecţiunile ginecologice diagnosticate tot mai des în ultimul timp.

Acesta a fost motivul pentru care am și spus public că am suferit de endometrioză. Pentru că, din păcate, suferă foarte multe femei de boala asta și nu știu ce au. Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză.

Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție. Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor.

Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină. În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic. Deci nu afecta neapărat o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice„, a dezvăluit Roxana Nemeș pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton